Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta Agro
  • 27.02.2018. 08:15

Hibridi kukuruza za rekordne prinose zrna i klipa

Nakon razočarenja da uložen novac u pojedine hibride nije ni delimično opravdan, odnosno vraćen i da mnogi hibridi nisu opravdali svoju vrednost, stav mnogih proizvođača je da bi trebalo štedeti i pažljivo izabrati hibrid koji će svojim prinosom da opravda uloženo.

  • 1.160
  • 124
  • 0

Nakon sušne i prinosno slabe 2017. godine u planiranju za 2018. godinu mnogi brižljivo prave kalkulacije i preračunavaju svaki utrošak u svojoj proizvodnji. Pored svih ostalih troškova i seme je jedna od stavki koja nosi značajan deo tog utroška. Nakon razočarenja da uložen novac u pojedine hibride nije ni delimično opravdan, odnosno vraćen i da mnogi hibridi nisu opravdali svoju vrednost, stav mnogih proizvođača je da bi trebalo štedeti i pažljivo izabrati hibrid koji će svojim prinosom da opravda uloženo. 

SYNGENTA HIBRID + FORCE 20CS = SIGURNOST


Syngenta vam u toj kalkulaciji pomaže jedinstvenom ponudom  hibrida tretiranih sa Force 20CS po izuzetno pristupačnoj ceni. 
Syngenta hibridi su 2017. godine dokazali svoju stabilnost u teškim proizvodnim uslovima kao i da opravdavaju uložen novac i poverenje.    
Hibridi koje bi istakli za sezonu 2018 su

  • SY Jullen FAO 660 - hibrid za REKORDNE PRINOSE ZRNA i KLIPA koji dodatno nagrađuje ulaganje u proizvodnju i obezbeđuje STABILAN prinos u različitim uslovima proizvodnje, 
  • SY Zoan FAO 640 - hibrid višestruke namene koji je dokazao dominaciju nad svim konkurentskim hibridima iz svoje grupe zrenja na svim terenima i uslovima proizvodnje kako u prinosu u zrnu, klipu tako i u kvalitetu i masi silaže = PRINOS I KVALITET!!!
  • SY Pako FAO 490 - dokazani STANDARD ZA SIGURAN PRINOS U NAJTEŽIM USLOVIMA!!! Hibrid koji je zauzeo nezamenjivo mesto na parcelama onih koji žele siguran prinos u svim uslovima proizvodnje.
Sigurnost uz Syngenta hibride


Za sve dodatne informacije tim stručnjaka Syngenta Agro vam stoji na raspolaganju - SYNGENTA UVEK SA VAMA!


Tagovi

Hibridi kukuruza Syngenta SY Jullen SY Zoan SY Pako Force 20CS


Partner

Syngenta Agro d.o.o

Omladinskih brigada 88b, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel: +381(0) 11 3129982, e-mail: agro.email-srbija@syngenta.com web: https://www.syngenta.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.