Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2019
  • 09.11.2018. 16:15

Fendt 313 Vario najbolji univerzalni traktor 2019.

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Italiji, Toty žiri birao je Traktor godine u četiri kategorije. Fendt 313 Vario proglašen je najboljim univerzalnim traktorom 2019!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 1.581
  • 105
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bolonji u Italiji održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2019. po izboru Toty žirija. Dodeljene su nagrade u četiri kategorije, a titulu najboljeg univerzalnog traktora odneo je Fendt 313 Vario! Traktor odlikuje motor (4,4 litre) od 97 kW i 132 KS.

Dizajniran za teške poslove

Fendt 300 serija traktora ispunjava sve zahteve korisnika. Odlikuje je robusnost i fleksibilnost. Traktor pruža sigurnu vožnju, čak i prilikom velikog opterećenja. Ova serija se zasniva na robusnom polukružnom ramu koji je dizajniran za dozvoljenu ukupnu težinu od 8.500 kg i veliku nosivost od 3.500 kg. Traktor postiže maksimalnu brzinu od 40 kilometara na sat.

Fendt 313 Vario je traktor sa najboljom agilnošću i najmodernijom tehnologijom u svom segmentu na tržištu. Četiri cilindra, bezstepena transmisija, mala potrošnja goriva, moderna kabina sa "neprekidnim" staklom i odličnom vidljivošću, nezavisno kretanje prednje osovine i mnoge elektornske opcije čine ovaj traktor pogodnim za sve radne operacije na jednom gazdinstvu.

vfv
Zadnji deo Fendt traktora serije 300 Vario (foto: fendt.com)

Hidraulika omogućava brzo podizanje i spuštanje i upravljanje teretom, čak i pri manjim brzinama motora. Upravo ova elektronska kontrola podizanja i spoljnih rešenja hidraulike, pripremljen sistem za automatsko upravljanje na uvratinama kao i ISOBUS sistem, unapređuju mogućnost korišćenja i efikasnost.

fvf
Fendt 313 Vario (fendt.com)

Nova jedinica za hlađenje i vazdušni filter dobrog kapaciteta osiguravaju visoku efikasnost uz nisku potrošnju goriva.

Panoramsko vetrobransko staklo omogućuje odličnu vidljivost i nesmetan pogled prema gore, čak i do potpuno podignutog prednjeg utovara. 

Za više informacija o svim Fendt modelima obratite se distributeru u Srbiji, kompaniji Inter-Agrar SRB d.o.o na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Fendt 313 Vario Toty EIMA Traktor godine Najbolji univerzalni traktor


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com