Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rolo balirke
  • 13.10.2021. 12:00

Balirka Roll-Bar 125 novi favorit kompanije New Holland

Novi model dostupan je u dve verzije, kao rotacioni ulagač i rotacioni rezač, a najupečatljivija nova karakteristika je redizajnirani bočni štitnik, kažu stručnjaci ove kompanije.

Foto: New Holland
  • 570
  • 31
  • 0

Američki proizvođač traktora i ostalih poljoprivrednih mašina New Holland tržištu je predstavio novu rolo balirku Roll-Bar 125, naslednika njihovog najpopularnijeg modela BR6090. 

"Naša najprodavanija balirka na tržištu sada ima dostojnog naslednika. S novim dodatnim karakteristikama i opcijama 125 pravi je izbor za poljoprivrednika koji traži čvrstoću, kompaktnost, ali i jednostavnost pri korišćenju“, ovim rečima je portparol kompanije Feliks Ramueke predstavio novog favorita. 

Fleksibilna mašina u dve varijante

Novi model dostupan je u dve verzije, kao rotacioni ulagač i rotacioni rezač, a razlikuje se od prethodnog modela BR6090 novim, modernim dizajnom sa velikim bočnim poklopcem.

"Njegova čvrsto zavarena struktura omogućuje trajnost, dok šarke gornjih vrata, široko otvaranje i držači za gas obezbeđuju lak pristup servisnim mestima za održavanje“, pojasnili su iz kompanije.

Izmene su napravljene i na glavnom okviru balirke i to dodavanjem amortizera sa obe strane između okvira i vrata prtljažnika kako bi se obezbedilo lakše zatvaranje.

Inženjeri New Hollanda tvrde da je Roll-Bar 125 fleksibilna mašina sa kombinacijom velikih podnih valjaka, valjka za pokretanje i čeličnih rotacionih šipki visoke čvrstoće pomoću kojih može oblikovati bale sveže trave, ali i suve slame. 

Novi model dostupan je u dve verzije

Ispod haube nalaze se visokokvalitetni pogonski lanci sa hromiranim iglama i tvrđim pločama koji pružaju bolju izdržljivost i performanse, istovremeno smanjujući troškove održavanja. 

"Igle i ploče imaju duži vek trajanja u odnosu na prethodni model, a novi zapečaćeni ležajevi omogućavaju minimalno skupljanje prašine", objašnjavaju stručnjaci.

Što se tiče svetla na mašini, ona prednja su postavljena tako da odgovaraju bočnim štitnicima novog dizajna.


Foto prilog


Tagovi

New Holland Rolo balirka Roll-Bar 125 Novi model Bočni poklopac Felix Ramueke


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Agroklub d.o.o SRB

Bulevar oslobođenja 78, 21000 Novi Sad, Srbija
e-mail: info@agroklub.rs web: https://www.agroklub.rs/