AgroKlub.com

\

Baza proizvođača

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Baza proizvođača » Zadarska županija

Zadarska županija

 Voće  Povrće  Vinova loza  Žitarice  Repa i krumpir  Krmno bilje  Uljarice i predivo bilje  Ljekovito bilje  Ukrasno bilje  Stočarstvo  Peradarstvo  Ribogojstvo  Pčelarstvo  Male životinje

Zadarska županija - Info

Broj proizvođača: 133
Eko proizvodnja: 22
Integrirana proizvodnja: 8

Površina: 1,310 ha
Grla: 3,449 kom

Zadarska - Struktura proizvodnje

Poljoprivredni proizvođači - zadnje dodani

  1. OPG "Goran Pavić", Sukošan (07.07.2016.)
  2. OPG "Davor Matak", Ražanac (02.06.2016.)
  3. OPG "Davor Matak", Ražanac (02.06.2016.)
  4. OPG "Dražen Crljenko", Pag (24.05.2016.)
  5. OPG "Ante Čemeljić", Pag (24.05.2016.)

Dobre priče

Smokva je iz Sandrinog raja izašla

Dobre priče
02.10.2014.

Smokva je iz Sandrinog raja izašla

Što se dogodi kada poduzetna žena odluči napustiti glavni grad, struku te osnovati gospodarstvo? Nastane tradicionalan proizvod izuzetne kvalitete, vrijednosti i neponovljivog dizajna. Sandra Babac - Damjanić, inače turistički vodič, novinarka, spisateljica te profesor talijanskog i engleskog, odlučila je napustiti karijeru u Zagrebu i okušati se... Smokva je iz Sandrinog raja izašla

I dokazano imamo najbolji sir!

Dobre priče
29.09.2014.

I dokazano imamo najbolji sir!

Povijest jedne od naših najpoznatijih sirana, sirane Gligora, započinje 1995. godine kada je Ivan Gligora sa svojom obitelji otvorio "Sirenu – malu siranu". Od tog trenutka, sirevi obitelji Gligora nižu samo pohvale i osvajaju brojne nagrade na inozemnim i domaćim natjecanjima i izlaganjima. Prestižna oznaka Superior Taste, Izvorno hrvatsko, kao i... I dokazano imamo najbolji sir!

Od opožarenog zemljišta do razvojnog primjera!

Dobre priče
17.09.2014.

Od opožarenog zemljišta do razvojnog primjera!

"Kako bismo osigurali svoje bolje sutra, a i budućnost našoj djeci, sami smo još uvijek nerazminirano zemljište u Ravnim kotarima pretvorili u plodno tlo. Budući da država u to vrijeme nije imala dovoljno financijskih sredstava za razminiravanje gospodarskih objekata, već su se razminiravala naselja i taj dio smo odradili sami. Malo po malo, prostor... Od opožarenog zemljišta do razvojnog primjera!

I švedski kralj na Škauljevim dvorima!

Dobre priče
10.09.2014.

I švedski kralj na Škauljevim dvorima!

Malo je onih u vinskom svijetu koji nisu čuli za Šimu Škaulja iz Nadina kod Zadra. Šime je prošao veličanstven put od početnika do proizvođača vrhunskih eko vina. Prvi je vinar u Zadarskoj županiji koji je proizveo vrhunsko vino, njegovi cabernet sauvignon i merlot su službena vina u Europskom parlamentu, samo su neke od stepenica koje je Škaulj... I švedski kralj na Škauljevim dvorima!

Napomena

Projekt Top 1000 je trenutno u Beta fazi. Ovi podaci su isključivo informativnog karaktera, pripremljeni u dobroj vjeri. Podatke koristite na vlastitu odgovornost, a za eventualne štete nastale korištenjem ovih informacija ne odgovaramo.

Ove informacije možete koristiti u svojim javnim objavama, uz obavezno navođenje izvora. Svako neovlašteno korištenje, objavljivanje, prerada, obrada, reprodukcija, prikazivanje, prenošenje, snimanje, ili bilo koji drugi oblik neovlaštene uporabe ovih podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti kao i građanskopravnoj zaštiti jer sadrži autorsko djelo zaštićeno odredbama Zakona o autorskom pravu.

Zadarska

Zadarska županija - kontakt

Upravni odjel za poljoprivredu
Adresa: Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar
Tel: + 385 (0) 23 250 340
Fax: +385 (0) 23 350 341
E-mail: poljoprivreda@zadarska-zupanija.hr
Web: www.zadarska-zupanija.hr
Pročelnik: Daniel Segarić, dipl. ing.

Pretraga baze proizvođača

Vaša pretraga obuhvaća 1404 proizvođača iz baze proizvođača.

Search our database!