AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Višnja Krapljan.

Višnja Krapljan.

Pretraga članaka za ključne riječi: višnja krapljan.. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 4.

Nekadašnji građevinar dane provodi - s višnjama

OPG Škudar
16.04.2017.

Nekadašnji građevinar dane provodi - s višnjama

Kućni mu je prag u Bjelovaru, a voćnjak na obroncima Bilogore u kojem rastu ponajviše višnje i to stare sorte, nemalo oblačinska. Odlučio se na njih Vjekoslav Škudar (60) s istoimenog OPG-a, kojeg je ustrojio prije petnaestak godina. Voćnjak je zaživio još 1989. godine, a riječ je o 2,2 hektara, koja je voćar zasadio i s ponešto oraha, a ima i... Nekadašnji građevinar dane provodi - s višnjama

U Katunima svaka višnja ima svoga kuma!

Dobre priče
03.10.2015.

U Katunima svaka višnja ima svoga kuma!

Svaka višnja maraska u Katunima, mjestu u zaleđu Omiša ima svojeg kuma. Već je stotinu onih koji su kroz kumstvo odlučili podržati projekt Denisa Rubića - Terra Marascae. Ovaj Dalmatinac ljubav prema voćki koja se više od 500 godina uzgaja na tome području, prije osam godina odlučio je iz ideje pretvoriti - u stvarnost. "Ideja je ne samo očuvati... U Katunima svaka višnja ima svoga kuma!

Projekt "Višnja maraska kao sastojak funkcionalne hrane"

Višnja maraska
05.07.2012.

Projekt "Višnja maraska kao sastojak funkcionalne hrane"

- Istraživanja višnje maraske pokazala su kako ona ima izrazito vrijedan nutritivni sastav: njezino djelovanje na organizam je protuupalno, antioksidacijsko i antimikrobno - rečeno je, između ostalog, na predstavljanju rezultata projekta „Višnja maraska kao sastojak funkcionalne hrane“, koje je održano u četvrtak u zadarskom... Projekt "Višnja maraska kao sastojak funkcionalne hrane"

Pola milijuna eura za projekt "Višnja maraska"

Višnja maraska
03.11.2010.

Pola milijuna eura za projekt "Višnja maraska"

Među pet znanstvenih projekata u Hrvatskoj za koje je iz Europske unije odobreno 2,6 milijuna eura bespovratne pomoći je i jedan zadarski projekt »Višnja maraska kao sastojak funkcionalne hrane«. Projekt se provodi pri Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Centar Zadar, a odobreno je pola milijuna eura. Novac je namijenjen za opremanje dvaju... Pola milijuna eura za projekt "Višnja maraska"

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Višnja Krapljan.

Nema rezultata.