AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Venezuela

Venezuela

Pretraga članaka za ključne riječi: venezuela. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 8.

Trudnica ubijena dok je čekala u redu za svinjetinu

Venezuela
02.01.2018.

Trudnica ubijena dok je čekala u redu za svinjetinu

Uhićen je vojnik koji je na Badnjak u glavnom gradu Venezuele, Caracasu, ustrijelio trudnicu. Naime, 18-godišnja Alexandra Conopoi (18) s tisućama gladnih sugrađana u redu je čekala svinjski but koji im je Vlada obećala darivati za božićne blagdane. Pucnjavi je prethodila vijest da nema dovoljno svinjetine za sve te su nezadovoljni građani počeli... Trudnica ubijena dok je čekala u redu za svinjetinu

Rusija ponovila lanjski urod šećerne repe

Prema podacima ruskog Ministarstva poljoprivrede, vađenje šećerne repe u čitavoj zemlji је završeno. S 1.172,2 tisuća hektara prikupljeno je 51,2 milijuna tona šećerne repe, s prosječnim prinosom od 21,8 tona/ha. Ministarstvo poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država (USDA) je u prosinačkom izvještaju smanjilo prognoze za proizvodnju... Rusija ponovila lanjski urod šećerne repe

Kradu životinje iz ZOO-a da bi ih pojeli?

Glad u Venezueli
20.08.2017.

Kradu životinje iz ZOO-a da bi ih pojeli?

Venezuelanske vlasti istražuju krađu životinja iz ZOO vrta u zapadnoj državi Zulia koje su vjerojatno bile ukradene da bi ih se pojelo što je još jedan znak gladi u zemlji koja se bori s kroničnom nestašicom hrane, javlja reuters. Policijski je dužnosnik rekao kako su dva ogrličasta pekarija, koji sliče divljim svinjama, ukradena tijekom vikenda... Kradu životinje iz ZOO-a da bi ih pojeli?

U Venezueli nestašica hrane - ali i piva!

Kriza u Venezueli
18.06.2016.

U Venezueli nestašica hrane - ali i piva!

Venezuela ima vrlo monopolizirano tržište piva, i to tvrtku Polar, koja čini 80% tržišnog udjela za sve vrste hrane uz pivo. No, u travnju su zatvorili sve svoje pivovare. Pivo se može raditi od bilo koje žitarice (riže, pšenice, kukuruza), no najviše se u proizvodnji koristi sladni ječam. Ječam ne raste u Venezueli, pa Polar pivo, kao i većina... U Venezueli nestašica hrane - ali i piva!

Žitarice gube bitku na poljima - ne i na tržištu!

Cijene žitarica u Europi i SAD-u porasle su prošlog tjedna. Osim toga, aktivnosti fondova potpomogle su održati cijene tijekom prve polovice tjedna, prije usporavanja rasta cijena u četvrtak. U utorak, 19. travnja 2016. godine, brazilska vlada donijela je odluku o ukidanju poreza na uvoz pošiljaka kukuruza. Trenutni porez od oko 8-10% primjenjuje se na... Žitarice gube bitku na poljima - ne i na tržištu!

EU zemlje šire izvozno tržište?

Trgovinski sporazum
31.12.2015.

EU zemlje šire izvozno tržište?

U zadnjem briselskom izvješću za ovu godinu, donosimo novosti o promjenama i razvoju poljoprivredne politike EU. Razgovori o trgovini između EU i SAD-a visoko su na ljestvici važnosti, saznajemo iz govora komisionara za poljoprivredu, Phila Hogana i Tom Vilsacka, predstavnika za trgovinu SAD-a. Teme koje često dijele javnost, kao što su GM... EU zemlje šire izvozno tržište?

Kriza proizvodnje piva u Venezueli!

Proizvodnja piva
28.07.2015.

Kriza proizvodnje piva u Venezueli!

Venezuela bi mogla prestati sa proizvodnjom piva do kolovoza ove godine. Razlog je tome što lokalnim pogonima ponestaje sirovine za proizvodnju najpopularnijeg pića u toj zemlji. To bi moglo izazvati svojevrstan šok jer 80% nacionalnih potreba zadovoljava domaća industrija piva. Zbog striktne kontrole valute, proizvođači ne mogu uvesti ječam, slad i... Kriza proizvodnje piva u Venezueli!

Treba im hektar zemlje po kravi

Bio Adria iz Čepića, najveća istarska farma krava, nedavno je iz Njemačke uvezla 99 steonih junica holštajn za mužnju i rasplod pa trenutno broji 640 grla stoke, doznajemo od vlasnika i direktora Vladimira Licula. U posljednjih šest mjeseci ova tvrtka dnevno proizvodi prosječno pet tisuća litara mlijeka, a u dvije godine rada klaonicama je... Treba im hektar zemlje po kravi

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Venezuela

Nema rezultata.