AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Traktor

Traktor

Pretraga članaka za ključne riječi: traktor. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Kako odabrati pravi traktor

Traktori
23.11.2012.

Kako odabrati pravi traktor

Tržište poljoprivredne mehanizacije danas pruža kupcima nebrojene mogućnosti izbora. Odabir “pravog” traktora posao je koji zahtjeva dosta istraživanja i razmatranja. Prije nego posegnete za novčanikom i krenete u investiciju potrebno je znati odgovore na neka pitanja i utvrditi za što vam točno traktor treba. U nastavku vam dajemo neke... Kako odabrati pravi traktor

Ozlijeđen u prevrtanju traktora, vozio s 1,56 promila

Traktor i alkohol
21.11.2017.

Ozlijeđen u prevrtanju traktora, vozio s 1,56 promila

Vožnja traktora pod utjecajem alkohola zamalo je bila kobna za 65-godišnjeg muškarca. Naime, kako navodi varaždinska policija, jučer, 20. studenog oko 16 sati, u polju zvanom Lagvić, između Ludbrega i Poljanca, u prevrtanju traktora ozlijeđen je 65-godišnji muškarac. On je upravljao traktorom s priključenim plugom, pod utjecajem alkohola od 1.56... Ozlijeđen u prevrtanju traktora, vozio s 1,56 promila

Fendt e100 Vario - 100% električni traktor

Fendt e100 Vario prvi je praktični traktor na baterije koji se može koristiti u većini svakodnevnih poslova bez potrebe da se puni više puta dnevno, barem tako tvrdi njemački proizvođač. Ovaj traktor osvojio je srebrnu medalju za inovacije na ovogodišnjem sajmu Agritechnica u Hannoveru. E100 Vario je potpuno električni kompaktni traktor s izlaznom... Fendt e100 Vario - 100% električni traktor

Valtra Versu T254 je Traktor godine 2018!

Na sajmu Agritechnica u Hannoveru danas je održana svečanost proglašenja Traktora godine 2018! Za tu titulu borilo se 15 finalista u četiri kategorije: Traktor godine, Najsvestraniji traktor, Najbolji specijalizirani traktor te kategorija Najbolji dizajn u koju je ulazilo svih 15 finalista. Pravila izbora su takva da traktor mora biti u proizvodnji do... Valtra Versu T254 je Traktor godine 2018!

Zadnja riječ tehnologije Valtra T254 traktora!

Valtra širi svoju četvrtu generaciju T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku. Svi novi modeli usklađeni su s regulativom EU i dostupni su s brzinama do 60 km/h. Jedan od modela, Versu T254, jedan je od finalista izbora za Traktor godine po odluci Toty žirija. Valtra SmartTouch integrira ergonomski naslon za ruku s višenamjenskom... Zadnja riječ tehnologije Valtra T254 traktora!

Kubota M51001 najjači specijalizirani traktor!

Kubota je u Assignanu, malom francuskom selu na dva sata vožnje od Tolousea, predstavila svog kandidata za Traktor godine u kategoriji specijaliziranih traktora. Assignan je selo tipično francuskog šarma sa 150 stalnih stanovnika. Okružen je vinogradima, koji su uz vinarstvo te, u novije vrijeme, i turističku ponudu, i glavni izvor prihoda domaćeg... Kubota M51001 najjači specijalizirani traktor!

I moćni Claas Arion 660 u utrci za Traktor godine

Claas u ovogodišnjem izboru "Traktora godine" ima dva finalista - u kategoriji ratarskih traktora je to Arion 660 CMATIC, a u kategoriji voćarsko-vinogradarskih traktora to je Nexos 240 VE. Krenimo redom. Claas u novoj generaciji serije 600 ima četiri Ariona od 145 do 205 konjskih snaga, a naš je izbor pao upravo na najjači traktor ove serije... I moćni Claas Arion 660 u utrci za Traktor godine

Hoće li New Holland T4.75S biti najsvestraniji traktor?

I New Holland je dobio svoj globalni traktor. Nova je T4S serija kompaktnih traktora do 80 KS, kako kažu inženjeri New Hollanda, dizajnirana za višenamjensku primjenu uz maksimalnu udobnost. Iako nižeg tehničkog nivoa (ali zato pristupačnije cijene) zahvaljujući pouzdanom Fiatovu motoru dorasla je i teškim poslovima, pa svoje mjesto može naći na... Hoće li New Holland T4.75S biti najsvestraniji traktor?

Case IH Quadtrac 540 CVX u utrci za Traktor godine

U godini kada Case IH obilježava 175 godina postojanja te 20 godina proizvodnje Quadtrac traktora, stručnjaci Casea pripremaju nova iznenađenja. Jedno od njih je i Caseov finalist ovogodišnjeg izbora "Traktor godine 2018" u kategoriji ratarskih traktora - Quadtrac 540 CVX, koji prvi put donosi operativne i ekonomične prednosti kontinuirano varijabilnog... Case IH Quadtrac 540 CVX u utrci za Traktor godine

Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Na ovogodišnjem sajmu Agritechnica u Hannoveru održat će se izbor za Traktor godine 2018. Proglašenje će biti 12. studenog 2017. godine u 12 sati. Nagrada "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijaliziranih u domeni poljoprivredne mehanizacije koja se daje najboljem traktoru na europskom... Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Upoznajte Iseki TM seriju kompaktnih traktora!

Iseki traktori
21.08.2017.

Upoznajte Iseki TM seriju kompaktnih traktora!

Japanski brand Iseki od utemeljenja 1926. godine tržištu nudi veliku paletu proizvoda u domeni kvalitetne poljoprivredne mehanizacije. Cilj Iseki TM serija kompaktnih traktora je pružiti poljoprivrednicima krajnji kompaktni korisni traktor. Sve su kontrole na pravom mjestu - na dohvat ruke operatera. Ova serija traktora dostupna je s 23 i 26 KS. Novi... Upoznajte Iseki TM seriju kompaktnih traktora!

SAME ima traktora pobjednika!

SAME traktori
07.08.2017.

SAME ima traktora pobjednika!

SAME Frutteto S ActiveDrive je početkom godine na Međunarodnom sajmu SIMA u Parizu, od strane novinara koji predstavljaju utjecajne europske časopise u sektoru poljoprivredne mehanizacije, osvojio nagradu za Traktor 2017. godine u kategoriji specijaliziranih traktora. Godinu prije, taj isti traktor, je tijekom dodjele Traktor godine 2016. osvojio nagradu... SAME ima traktora pobjednika!

Na ljetovanje u Hrvatsku stigao traktorom!

Na ljetovanje u Hrvatsku Ernst Ebeling (63) iz Njemačke uputio se traktorom! Do Trogira, u kojem je proveo dva tjedna, je putovao devet dana, a svojim ljubimcem prešao je 1.700 kilometara, piše 24 sata. Ebeling, doznali su, živi u gradiću Hohenhameln, 35 kilometara udaljenom od Hannovera. Po danu je, lagano putujući, prolazio 110-250 kilometara pri... Na ljetovanje u Hrvatsku stigao traktorom!

Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Ferrari traktori
17.07.2017.

Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Ferrari kao brand u sektoru poljoprivredne mehanizacije je prisutan od 1954. godine. Danas djeluje kao dio BCS multinacionalne grupacije. Ferrarijev Sky Jump je traktor s 91 KS. Sky Jump je specijalizirani traktor s prednjim gumama i stražnjim gusjenicama. Ova dvostruka konfiguracija pruža jedinicama osobine rukovanja klasičnog traktora s gumama, kao i... Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton traktori
10.07.2017.

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton traktori se izvoze u više od 70 zemalja i regija širom svijeta i dizajnirani su za rad u najtežim uvjetima. Jednostavnost je u središtu procesa dizajna, što je ključ za jednostavan rad i lako servisirane motore. Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju europske standarde izvedbe i sigurnosti. Foton... Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Traktor

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: traktor.

Top 10 rezervnih delova za traktor MTZ - Belarus 820

Top 10 rezervnih delov...

Oprema i dijelovi
Norden Plus d.o.o

Traktor Same Solaris 55 - već od 15.900 €

Traktor Same Solaris 5...

Traktori
PNPlus

Top 10 rezervnih delova za traktor URSUS - ZETOR i KRISTAL

Top 10 rezervnih delov...

Oprema i dijelovi
Norden Plus d.o.o

Ostale oglase možete pronaći ovdje.