AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Traktor Godine 2018.

Traktor Godine 2018.

Pretraga članaka za ključne riječi: traktor godine 2018.. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Valtra Versu T254 je Traktor godine 2018!

Na sajmu Agritechnica u Hannoveru danas je održana svečanost proglašenja Traktora godine 2018! Za tu titulu borilo se 15 finalista u četiri kategorije: Traktor godine, Najsvestraniji traktor, Najbolji specijalizirani traktor te kategorija Najbolji dizajn u koju je ulazilo svih 15 finalista. Pravila izbora su takva da traktor mora biti u proizvodnji do... Valtra Versu T254 je Traktor godine 2018!

I moćni Claas Arion 660 u utrci za Traktor godine

Claas u ovogodišnjem izboru "Traktora godine" ima dva finalista - u kategoriji ratarskih traktora je to Arion 660 CMATIC, a u kategoriji voćarsko-vinogradarskih traktora to je Nexos 240 VE. Krenimo redom. Claas u novoj generaciji serije 600 ima četiri Ariona od 145 do 205 konjskih snaga, a naš je izbor pao upravo na najjači traktor ove serije... I moćni Claas Arion 660 u utrci za Traktor godine

Case IH Quadtrac 540 CVX u utrci za Traktor godine

U godini kada Case IH obilježava 175 godina postojanja te 20 godina proizvodnje Quadtrac traktora, stručnjaci Casea pripremaju nova iznenađenja. Jedno od njih je i Caseov finalist ovogodišnjeg izbora "Traktor godine 2018" u kategoriji ratarskih traktora - Quadtrac 540 CVX, koji prvi put donosi operativne i ekonomične prednosti kontinuirano varijabilnog... Case IH Quadtrac 540 CVX u utrci za Traktor godine

Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Na ovogodišnjem sajmu Agritechnica u Hannoveru održat će se izbor za Traktor godine 2018. Proglašenje će biti 12. studenog 2017. godine u 12 sati. Nagrada "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijaliziranih u domeni poljoprivredne mehanizacije koja se daje najboljem traktoru na europskom... Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Zadnja riječ tehnologije Valtra T254 traktora!

Valtra širi svoju četvrtu generaciju T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku. Svi novi modeli usklađeni su s regulativom EU i dostupni su s brzinama do 60 km/h. Jedan od modela, Versu T254, jedan je od finalista izbora za Traktor godine po odluci Toty žirija. Valtra SmartTouch integrira ergonomski naslon za ruku s višenamjenskom... Zadnja riječ tehnologije Valtra T254 traktora!

Kubota M51001 najjači specijalizirani traktor!

Kubota je u Assignanu, malom francuskom selu na dva sata vožnje od Tolousea, predstavila svog kandidata za Traktor godine u kategoriji specijaliziranih traktora. Assignan je selo tipično francuskog šarma sa 150 stalnih stanovnika. Okružen je vinogradima, koji su uz vinarstvo te, u novije vrijeme, i turističku ponudu, i glavni izvor prihoda domaćeg... Kubota M51001 najjači specijalizirani traktor!

Hoće li New Holland T4.75S biti najsvestraniji traktor?

I New Holland je dobio svoj globalni traktor. Nova je T4S serija kompaktnih traktora do 80 KS, kako kažu inženjeri New Hollanda, dizajnirana za višenamjensku primjenu uz maksimalnu udobnost. Iako nižeg tehničkog nivoa (ali zato pristupačnije cijene) zahvaljujući pouzdanom Fiatovu motoru dorasla je i teškim poslovima, pa svoje mjesto može naći na... Hoće li New Holland T4.75S biti najsvestraniji traktor?

Case IH Optimum 300 CVX - traktor godine!

TotY 2017
10.11.2016.

Case IH Optimum 300 CVX - traktor godine!

Case IH Optimum 300 CVX traktor je godine 2017.! Laskavu titulu navedeni je traktor osvojio na sajmu poljoprivredne mehanizacije EIMA održanom u Bologni u Italiji. Uz titulu traktora godine (Tractor of the Year 2017)., proglašeni su i traktori s najboljim dizajnom (Best Design), najbolje specijaliziran traktor (Best of Specialized) te najkorisniji traktor... Case IH Optimum 300 CVX - traktor godine!

18 najjačih u utrci za "Traktor godine"

Tractor of the year
26.05.2016.

18 najjačih u utrci za "Traktor godine"

Pod motom "Neka izazov počne" okupljanjem članova Toty žirija iz 23 europske zemlje i predstavnika traktorske industrije u Bologni (Italija) sredinom svibnja započelo je 20. izdanje natjecanja za prestižnu titulu "Traktor godine". U četiri kategorije natječe se 18 traktora BCS Volcan K105 Tom je prigodom Fabio Zammaretti, predsjedajući izbora... 18 najjačih u utrci za "Traktor godine"

MF 5713 SL proglašen traktorom godine!

Austro Diesel
18.11.2015.

MF 5713 SL proglašen traktorom godine!

Neovisni žiri koji se sastoji od 23 novinara iz raznih zemalja odlikovao je MF 5713 SL u kategoriji "Najbolji svenamjenski traktor" za traktor godine 2016. Na sajmu Austro Agrar, Austro Diesel je u hali 4 na štandu 401, uz traktor godine 2016., predstavio i čitavu paletu proizvoda Massey Ferguson. "Massey Ferguson raduje se zbog ove poželjne nagrade... MF 5713 SL proglašen traktorom godine!

Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Tractor of the Year
09.11.2015.

Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Massey Ferguson MF 5713 SL pobjednik je kategorije Best Utility prestižnog natjecanja Traktor godine. Kako je i najavljeno, nagrade su najboljima dodijeljene jučer na sajmu Agritechnica u Hannoveru. Tim stručnih sudaca koji su urednici prestižnih agritehničkih časopisa iz 23 europske zemlje odlučio je o najboljima između 17 finalista u četiri... Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Zbog traktora koji čeka 4 godine - ide psihijatru!

Josip Jaroš
15.08.2015.

Zbog traktora koji čeka 4 godine - ide psihijatru!

U domaćim medijima gotovo svakodnevno možemo čitati o problemima hrvatskog sela. Najvažnija grana za opstanak čovječanstva pretvorila se u sivilo iz kojeg većina želi pobjeći glavom bez obzira. Nećemo spominjati kako je poruka mladima već poslana. Dok se jedni poljoprivredni proizvođači žale na nisku otkupnu cijenu pšenice, drugi upozoravaju... Zbog traktora koji čeka 4 godine - ide psihijatru!

Finalisti izbora za traktor godine 2016!

Tractor of the Year
22.07.2015.

Finalisti izbora za traktor godine 2016!

Međunarodni novinarski žiri je proglasio 17 finalista ovogodišnjeg izbora za traktor godine. Uz već tradicionalne kategorije, izbor za najbolji ratarski, voćarsko-vinogradarski i najljepši traktor, prvi put ove se godine uvodi i kategorija za najsvestraniji traktor na farmi nazvana - Best Utility. Tako će se u posljednjem krugu za titulu Traktor... Finalisti izbora za traktor godine 2016!

Case IH Magnum CVX 380 je traktor godine!

Traktor godine
12.11.2014.

Case IH Magnum CVX 380 je traktor godine!

Međunarodni sajam EIMA International je jedan od najvećih svjetskih industrijskih sajmova za poljoprivredne i vrtlarske strojeve i opremu. Priznanje "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijaliziranih u domeni poljoprivredne mehanizacije. Ideju o izboru traktora godine pokrenuo je talijanski časopis... Case IH Magnum CVX 380 je traktor godine!

Izbor traktora godine!

Tractor of the year
20.10.2014.

Izbor traktora godine!

Priznanje "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijaliziranih u domeni poljoprivredne mehanizacije. Traktor godine svake godine izabiru predstavnici 23 zemlje, iz svake zemlje po jedan, među kojima i Hrvatske. Žiri je sastavljen od agrarnih novinara, predstavnika renomiranih časopisa zemlje članice... Izbor traktora godine!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Traktor Godine 2018.

Nema rezultata.