AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Siniša Bugarin

Siniša Bugarin

Pretraga članaka za ključne riječi: siniša bugarin. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Pioneer
28.09.2017.

Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Siniša Mrzlečki iz Gornjih Plavnica u okolici Bjelovara pojavio se na Danu polja Pioneera ispred obiteljskog OPG-a brata i oca Franje. Ova obitelj obrađuje oko 90 hektara od čega je kukuruz isključivo Pioneer na površini od 60 hektara. Manji dio proizvedenog kukuruza koriste za prehranu svoje stoke, a veći dio isporučuju za prodaju. Važno je... Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Siniša Hrgović ima sreće

Poljoprivreda
02.10.2008.

Siniša Hrgović ima sreće

Agilni i poduzetni poljoprivredni savjetnik iz Virovitičko podravske županije očito ima sreće. Na izvlačenju nagrada na Danima polja Pioneer-a u Klisi izvukli su ga iz mnoštva i dodjelili za nagradu mu Pioneer jaknu. No, nakon njega se naredalo još poznatih osoba iz javnog poljoprivrednog života koji bi mogli svoju sreću okušati i na lotu. Jer... Siniša Hrgović ima sreće

Nudi 50.000 kuna za pronalazak uništavača kombajna

Zloba bez granica
13.09.2017.

Nudi 50.000 kuna za pronalazak uništavača kombajna

Kako je to kad te netko iz nepoznatog razloga uzme "na pik" svi smo barem jednom osjetili u životu. Mladi pak poljoprivrednik iz mjesta Trema - Grubiševo iz okolice Križevaca, Siniša Bugarin, to doživljava već drugu jesen za redom. Naime, prije nekoliko dana na polju su mu teško oštećena dva od ukupno tri silo kombajna koje ima. Pri poljoprivrednim... Nudi 50.000 kuna za pronalazak uništavača kombajna

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Siniša Bugarin

Nema rezultata.