AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Projekti

Projekti

Pretraga članaka za ključne riječi: projekti. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Najbolji projekti iz Austrije, Španjolske i Nizozemske

Već 4. EU kongres mladih poljoprivrednika održan je danas u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Belgiji. Ovom skupu je nazočila i Hrvatska delegacija u organizaciji euro-parlamentarke Marijane Petir. Nacionalne boje na EU natjecanju mladih farmera branio je Matija Cetinić-Frankos, ovogodišnji najbolji mladi hrvatski poljoprivrednik sa svojim projektom... Najbolji projekti iz Austrije, Španjolske i Nizozemske

Programi, projekti i mjere u poljoprivredi

Poticaji
10.02.2009.

Programi, projekti i mjere u poljoprivredi

U svrhu poticanja bržeg razvoja poljoprivredne djelatnosti, izrađeni su programi potpore, kojima se na izravan ili neizravan način pomaže obiteljskim gospodarstvima u nastojanju što veće konkurentnosti na tržištu. Posebna pozornost posvećena je potporama u stočarstvu, za poticanje trajnih nasada, te za proizvodnju povrća i cvijeća. Osim izravnih... Programi, projekti i mjere u poljoprivredi

Projektima prerade drva 52 milijuna kuna!

Ruralni razvoj
21.12.2017.

Projektima prerade drva 52 milijuna kuna!

Ugovore o financiranju vrijedne 52 milijuna kuna u okviru mjere 8 Programa ruralnog razvoja, koje je potpisala ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić s 24 drvoprerađivača. Ugovori su, navode iz Ministarstva poljoprivrede, rezultat natječaja za tip operacije 8.6.2. “Modernizacija tehnologija... Projektima prerade drva 52 milijuna kuna!

Zbog čega su padali projekti Mjere 4.1?

I dok su se mali poljoprivrednici, oni u ruralnim područjima, nadali da će Mjera M04 "Ulaganja u fizičku imovinu", Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014. do 2020. godine pasti u vodu, o čemu se moglo čuti u kuloarima, a ovih dana je to i potvrđeno, čitatelji su nam se... Zbog čega su padali projekti Mjere 4.1?

Projekti koji će zadržati mlade na selu

Ruralni razvoj
10.12.2015.

Projekti koji će zadržati mlade na selu

Ministarstvo socijalne politike i mladih raspisalo je nedavno natječaj za projekt pod nazivom Sudjeluj, zaključuj, odlučuj, na koji se javila i općina Brodski Stupnik. Za provedbu projekta dobili su i određeni iznos sredstava vezano za organizaciju aktivnosti mladih na području općine. Dobar primjer svakako je općina Bebrina, i njihova Udruga mladih... Projekti koji će zadržati mlade na selu

Sajmovima i projektima potičemo proizvođače

Darko Koren
21.11.2015.

Sajmovima i projektima potičemo proizvođače

Povodom nedavno održanog 18. Gospodarskog i obrtničkog sajma Koprivničko-križevačke županije, u razgovoru sa županom Darkom Korenom, saznajemo koje potpore županija daje poljoprivrednoj proizvodnji, na kojim manifestacijama sudjeluju njezini proizvođači, ali i kakvi su projekti u planu. Prošle je godine u Koprivničko-križevačkoj županiji... Sajmovima i projektima potičemo proizvođače

Projekti primjenjivi u poljoprivredi

Vlado Guberac
12.11.2015.

Projekti primjenjivi u poljoprivredi

"Rad Poljoprovrednog fakulteta je među vodećima na Sveučilištu. Posebno se to odnosi na bilateralnu suradnju s drugim državama na istraživačko-znanstvenom polju", govori Vlado Guberac, dekan Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Po broju nastavnika i profesora, kadrovski su najbrojniji na Sveučilištu. Surađuju sa svih pet županija u istočnoj... Projekti primjenjivi u poljoprivredi

U pripremi projekti za komasaciju u 4 županije!

Blaženka Mičević
14.10.2015.

U pripremi projekti za komasaciju u 4 županije!

Agencija za poljoprivredno zemljište priprema četiri pilot projekta za komasaciju na području četiri županije, a očekuje se da će se s njihovom implementacijom krenuti iduće godine, kazala je u srijedu ravnateljica te agencije Blaženka Mičević na međunarodnom stručnom skupu o komasaciji. Riječ je o pilot projektima na području Ličko-senjske... U pripremi projekti za komasaciju u 4 županije!

Voćarski projekti su prioritet ruralnog razvoja!

Razvoj voćarstva
29.09.2015.

Voćarski projekti su prioritet ruralnog razvoja!

Izgradnjom ULO-hladnjača kapaciteta 3.000 tona voća tvrtke Frutarija stvoreni su preduvjeti za brži razvoj voćarstva na lipičko-pakračkom području, ali i šire u tom dijelu Slavonije. Promidžbi voćarske proizvodnje, uskladištenja i prerade voća treba pridonijeti i gospodarstveno-zabavna manifestacija Dan voćara u Lipiku koja je u nedjelju... Voćarski projekti su prioritet ruralnog razvoja!

Rekorderi u energetskim projektima!

Održivi razvoj
25.09.2015.

Rekorderi u energetskim projektima!

Kako je u novije vrijeme sve snažniji naglasak na održivom razvoju, zaštiti okoliša i korištenju obnovljivih izvora energije, tako i Virovitičko-podravska županija, kao i gospodarski subjekti na području županije, nastavlja ulaganje u energetsku učinkovitost. Uz postojeće elektrane u Crncu i Orahovici, trenutno su, na području županije, u... Rekorderi u energetskim projektima!

Zeleno svjetlo projektima ruralnog razvoja!

Europska komisija odobrila je dodatna 24 programa ruralnog razvoja koji su usmjereni na poboljšanje konkurentnosti sektora poljoprivrede EU. Hrvatski PRR prihvaćen je 26. svibnja 2015. To znači da će unatoč crnim prognozama, svi planirani projekti biti provedeni. Modernizacija poljoprivrednih gospodarstava, potpora mladim poljoprivrednicima, održivo... Zeleno svjetlo projektima ruralnog razvoja!

Kako do besplatnih savjeta o ruralnim projektima?

MSB Consulting
06.03.2015.

Kako do besplatnih savjeta o ruralnim projektima?

Objava prvih ovogodišnjih natječaja iz Operativnog programa ruralnog razvoja izazvala je do sada neviđen interes poljoprivrednih proizvođača, a u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu radi velikog broja zainteresiranih održana su i dodatna edukativna predavanja predstavnika Ministarstva poljoprivrede i nadležnih institucija. Podsjetimo, Agencija za... Kako do besplatnih savjeta o ruralnim projektima?

Najbolji ZPP komunikacijski projekti 2014!

Prisustvovali smo godišnjoj dodjeli ZPP komunikacijskih nagrada 2014 (CAP Communication Awards 2014) kojoj je cilj bio predstaviti najbolje komunikacijske projekte koji se odnose na ZPP, Zajedničku poljoprivrednu politiku Europske unije (eng. Common Agricultural Policy). Nominirani su prethodno odabrani od strane nezavisnog žirija, a ukupno je... Najbolji ZPP komunikacijski projekti 2014!

Projekti ruralnog poduzetništva - ideje za razvoj!

EAFRD
03.12.2014.

Projekti ruralnog poduzetništva - ideje za razvoj!

Izrada Operativnog programa ruralnog razvoja ušla je u završnu fazu i samo se očekuje zeleno svjetlo Europske komisije za njegovo prihvaćanje, a objava natječaja iz navedenog operativnog programa očekuje se za neke mjere već krajem ove godine. U novom financijskom razdoblju koje će trajati od 2014. do 2020. godine, planirani proračun iznosi 84,93... Projekti ruralnog poduzetništva - ideje za razvoj!

Projektima do ruralnog razvoja

Edukacija
27.10.2013.

Projektima do ruralnog razvoja

Lokalna agencijska grupa (LAG) Šumanovci, koja djelovanjem pokriva Grad Županju te županjske općine Vrbanja, Drenovci, Gunja, Bošnjaci i Štitar, objavila je poziv za izbor polaznika edukacija verificiranog programa stručnog usavršavanja Upravljanje projektima u ruralnom razvoju kojeg provodi Poljoprivredni fakultet iz Osijeka na području toga... Projektima do ruralnog razvoja

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.