AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Program

Program

Pretraga članaka za ključne riječi: program. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

U pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja!

Iz Ministarstva poljoprivrede potvrdili su kako su u pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja, navodeći kako se radi na izradi prijedloga izmjena, kako bi se mjere sadržane u njemu uskladile s potrebama poljoprivrednih proizvođača, poduzetnika, te općenito ruralnih područja kojima su one namijenjene. Foto: budabar/bigstockphoto.com U pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja!

HDZ predstavio i program razvoja agrara

Gospodarski program
01.10.2015.

HDZ predstavio i program razvoja agrara

Poljoprivreda je u gospodarskom programu HDZ-a koji je jučer i službeno objavljen, spomenuta čak 19 puta. Dovoljan razlog da provedemo analizu i saznamo na koji to način HDZ predlaže oporavak te važne gospodarske grane i kako sami kažu, generatora budućeg rasta i razvoja. U HDZ-u drže do prehrambene neovisnosti koja je temelj za daljnje razvijanje... HDZ predstavio i program razvoja agrara

Odobren Program ruralnog razvoja RH!

Europska komisija izdala je priopćenje o odobrenju sveukupno 24 programa ruralnog razvoja, uključujući i onaj Republike Hrvatske. Program ruralnog razvoja 2014. - 2020. je službeno usvojen 26. svibnja 2015., a pritom su definirani i prioriteti korištenja 2.3. milijarde € javnog novca koji je dostupan za razdoblje 2014. - 2020. Glavni cilj programa... Odobren Program ruralnog razvoja RH!

Vidra prijavila 63 projekta iz Programa ruralnog razvoja!

Na natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, mjere 4 Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. - 2020. Razvojna agencija Vidra iz Virovitice pripremila je 63... Vidra prijavila 63 projekta iz Programa ruralnog razvoja!

Umjesto Programa - Jakovini pismo utjehe!

Bilo bi lijepo kada bi imali što više pozitivnih vijesti iz sektora hrvatske poljoprivrede, no nekako nas takva tematika zaobilazi kao po kazni. Najviše, naravno, na štetu poljoprivrednika. Stoga i slijedeća informacija odiše svime, samo ne optimizmom. "Kako me je u pismu koje sam danas primila u svom uredu u Bruxellesu, izvijestio povjerenik EU za... Umjesto Programa - Jakovini pismo utjehe!

Hogan najavio odobrenje Programa ruralnog razvoja!

Na današnjoj sjednici Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta zastupnici su, između ostaloga, razmjenjivali stajališta s povjerenikom Philom Hoganom. Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, tom je prilikom podsjetila povjerenika Hogana da ga je molila da što prije usvoji Program ruralnog razvoja RH, prilikom... Hogan najavio odobrenje Programa ruralnog razvoja!

Zeleno svjetlo za Program ruralnog razvoja?

Od listopada 2014. i zaprimanja 377 komentara na dostavljenu inačicu Programa ruralnog razvoja, sustavno se radilo na njihovu usuglašavanju sa zahtjevima Europske komisije. Taj posao je okončan posljednjom videokonferencijom s Bruxellesom, 29. siječnja. "Proces je to koji je zahtijevao veliki angažman djelatnika Ministarstva poljoprivrede, budući - za... Zeleno svjetlo za Program ruralnog razvoja?

Sustav za objavu Poziva na Program ruralnog razvoja!

Agencija za plaćanja obavještava potencijalne korisnike i ponuditelje roba/radova/usluga za ulaganja koja se sufinanciraju u okviru mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (PRR), da su na mrežnim stranicama APPRRR uspostavili sustav za objavu Poziva na dostavu ponuda. Naime, kada potencijalni korisnik neke mjere... Sustav za objavu Poziva na Program ruralnog razvoja!

Okrugli stol - Program ruralnog razvoja

06.02.2015. (petak) s početkom u 11:00 sati, u prostorijama HGK Osijek u Velikoj vijećnici (na adresi Europska avenija 13) održava se okrugli stol (tribina) na temu Programa Ruralnog Razvoja RH u organizaciji udruge Život i u suradnji sa HGK-Osijek. Predavači i uvodničari u raspravu su: Robert Hadžić, dipl.oec., član IO udruge "Život", poznavatelj... Okrugli stol - Program ruralnog razvoja

Hrvatska ozbiljno kasni s Programom ruralnog razvoja

Na sastanku članova Obora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta iz redova Europske pučke stranke (EPP) i povjerenika Europske komisije za poljoprivredu i ruralni razvoj Phila Hogana, povjerenik je izvijestio da "tri zemlje ozbiljno kasne s Programom ruralnog razvoja, a među njima je i Hrvatska". Izgubit ćemo 330 mlijuna eura? Hrvatska... Hrvatska ozbiljno kasni s Programom ruralnog razvoja

IPA program EU za Hrvatsku

Službeno otvorenje projekta tehničke pomoći "Jačanje kapaciteta hrvatske Agencije za plaćanja u pripremi za nove ZPP i ZRP reforme", obilježit će se 17. lipnja 2014. godine. Uzvanicima će se ovom prilikom obratiti pomoćnica ministra u Ministarstvu poljoprivrede, Davorka Hajduković, zamjenik direktora APPRRR, Ivan Macanić, direktor projekta iz CSI... IPA program EU za Hrvatsku

Na putu do cilja - Program ruralnog razvoja

"Da, hrvatski program ruralnog razvoja treba biti poboljšan i bilo je puno komentara na prvi prijedlog koji nam je predočen, ali to je normalno i nema razloga za zabrinutost. Nema mjesta za sumnju da Komisija neće odobriti program ruralnog razvoja Hrvatske", rekao je u petak glasnogovornik EK za poljoprivredna pitanja Roger Waite. Nezavisni procjenitelji... Na putu do cilja - Program ruralnog razvoja

Program ruralnog razvoja još uvijek u izradi?

Ministarstvo poljoprivrede je zbog, kako navodi "opetovanog neistinitog, tendencioznog i zlonamjernog pisanja pojedinih medija o tome da je Europska komisija odbila hrvatski Program za ruralni razvoj" dalo sljedeće objašnjenje, "Hrvatski Program ruralnog razvoja, za sljedeće sedmogodišnje razdoblje, još je u postupku izrade, tako da nije ni podnesen... Program ruralnog razvoja još uvijek u izradi?

U kojoj je fazi Program ruralnog razvoja?

Na navode da će hrvatska poljopriveda u 2014. godini izgubiti i više od 400 milijuna eura iz EU fondova, iz Ministarstva poljoprivrede kažu da je u završnoj fazi izrada Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014. – 2020. Kako ističe ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, trenutačno se provodi evaluacija programa od strane neovisnog procjenitelja... U kojoj je fazi Program ruralnog razvoja?

Novi operativni programi za razvoj govedarske i svinjogojske proizvodnje

Operativni program
09.01.2013.

Novi operativni programi za razvoj govedarske i svinjogojske proizvodnje

U Ministarstvu poljoprivrede održane su sjednice dvaju Povjerenstava za izradu izmjena i dopuna operativnih programa razvitka govedarske i svinjogojske proizvodnje u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Pomoćnica ministra prof.dr.sc. Vesna Gantner naglasila je kako „su ciljevi oba programa podizanje konkurentnosti sektora... Novi operativni programi za razvoj govedarske i svinjogojske proizvodnje

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.