AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Program Ruralnog Razvoja

Program Ruralnog Razvoja

Pretraga članaka za ključne riječi: program ruralnog razvoja. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Odobren Program ruralnog razvoja RH!

Europska komisija izdala je priopćenje o odobrenju sveukupno 24 programa ruralnog razvoja, uključujući i onaj Republike Hrvatske. Program ruralnog razvoja 2014. - 2020. je službeno usvojen 26. svibnja 2015., a pritom su definirani i prioriteti korištenja 2.3. milijarde € javnog novca koji je dostupan za razdoblje 2014. - 2020. Glavni cilj programa... Odobren Program ruralnog razvoja RH!

Zeleno svjetlo za Program ruralnog razvoja?

Od listopada 2014. i zaprimanja 377 komentara na dostavljenu inačicu Programa ruralnog razvoja, sustavno se radilo na njihovu usuglašavanju sa zahtjevima Europske komisije. Taj posao je okončan posljednjom videokonferencijom s Bruxellesom, 29. siječnja. "Proces je to koji je zahtijevao veliki angažman djelatnika Ministarstva poljoprivrede, budući - za... Zeleno svjetlo za Program ruralnog razvoja?

Sustav za objavu Poziva na Program ruralnog razvoja!

Agencija za plaćanja obavještava potencijalne korisnike i ponuditelje roba/radova/usluga za ulaganja koja se sufinanciraju u okviru mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (PRR), da su na mrežnim stranicama APPRRR uspostavili sustav za objavu Poziva na dostavu ponuda. Naime, kada potencijalni korisnik neke mjere... Sustav za objavu Poziva na Program ruralnog razvoja!

Okrugli stol - Program ruralnog razvoja

06.02.2015. (petak) s početkom u 11:00 sati, u prostorijama HGK Osijek u Velikoj vijećnici (na adresi Europska avenija 13) održava se okrugli stol (tribina) na temu Programa Ruralnog Razvoja RH u organizaciji udruge Život i u suradnji sa HGK-Osijek. Predavači i uvodničari u raspravu su: Robert Hadžić, dipl.oec., član IO udruge "Život", poznavatelj... Okrugli stol - Program ruralnog razvoja

Na putu do cilja - Program ruralnog razvoja

"Da, hrvatski program ruralnog razvoja treba biti poboljšan i bilo je puno komentara na prvi prijedlog koji nam je predočen, ali to je normalno i nema razloga za zabrinutost. Nema mjesta za sumnju da Komisija neće odobriti program ruralnog razvoja Hrvatske", rekao je u petak glasnogovornik EK za poljoprivredna pitanja Roger Waite. Nezavisni procjenitelji... Na putu do cilja - Program ruralnog razvoja

Program ruralnog razvoja još uvijek u izradi?

Ministarstvo poljoprivrede je zbog, kako navodi "opetovanog neistinitog, tendencioznog i zlonamjernog pisanja pojedinih medija o tome da je Europska komisija odbila hrvatski Program za ruralni razvoj" dalo sljedeće objašnjenje, "Hrvatski Program ruralnog razvoja, za sljedeće sedmogodišnje razdoblje, još je u postupku izrade, tako da nije ni podnesen... Program ruralnog razvoja još uvijek u izradi?

U kojoj je fazi Program ruralnog razvoja?

Na navode da će hrvatska poljopriveda u 2014. godini izgubiti i više od 400 milijuna eura iz EU fondova, iz Ministarstva poljoprivrede kažu da je u završnoj fazi izrada Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014. – 2020. Kako ističe ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, trenutačno se provodi evaluacija programa od strane neovisnog procjenitelja... U kojoj je fazi Program ruralnog razvoja?

Do nove mehanizacije uz Program ruralnog razvoja

Poljoprivreda Lipik
26.04.2017.

Do nove mehanizacije uz Program ruralnog razvoja

Tvrtka Poljoprivreda Lipik d.d. iz Lipika prije nekoliko mjeseci dobila je novu mehanizaciju vrijednosti 1,8 milijuna kuna. Traktor, prskalica, rasipač i stroj za reduciranu obradu tla (top down) u jednu od uspješnijih poljoprivrednih tvrtki na području Požeško-slavonske županije stigli su zahvaljujući Programu ruralnog razvoja, odnosno operaciji... Do nove mehanizacije uz Program ruralnog razvoja

Program ruralnog razvoja napokon poslan u EU!

"Nakon intenzivnog rada na usuglašavanju 378 komentara pristiglih na prvu verziju Programa ruralnog razvoja RH, 13. veljače 2015. godine i službeno smo poslali dorađeni Program koji bi kao takav trebao biti i usvojen, a o čemu bi nas Europska komisija trebala obavijestiti do sredine ožujka“, izvjestilo je Ministarstvo poljoprivrede RH. Razlog za... Program ruralnog razvoja napokon poslan u EU!

Program ruralnog razvoja poslan EU

Ruralni razvoj
17.07.2014.

Program ruralnog razvoja poslan EU

Nakon više od godinu i pol dana intenzivnog rada Ministarstva poljoprivrede na Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020., isti je službeno, jučer 16. srpnja 2014. upućen na usvajanje Europskoj komisiji. U Ministarstvu ne očekuju da će ova verzija biti bezuvjetno prihvaćena, no osvrnuvši se na rad i trud svojih... Program ruralnog razvoja poslan EU

Program ruralnog razvoja donosi vodu na sušna polja

Iako sam prije nekoliko dana pisao o navodnjavanju, ovotjedni posjet predstavnika izraelske Tahal Grupe International Vukovarsko-srijemskoj županiji, ponukao me je na još poneku riječ o toj, za Slavoniju neiscrpnoj temi o kojoj je puno toga napisano, sačinjen niz razno raznih elaborata, projekata, projektnih riješenja te izrečeno bezbroj mišljenja... Program ruralnog razvoja donosi vodu na sušna polja

Program ruralnog razvoja u suradnji s fakultetima

Poticaji
01.04.2014.

Program ruralnog razvoja u suradnji s fakultetima

Na ruralnim područjima Osječko-baranjske županije vlada veliko zanimanje za mjere Programa ruralnog razvoja 2014. - 2020. Najbolje o tome svjedoči podatak da je svaka općina od njih 40, zatražila čak desetak edukacijskih radionica koje bi im pomogle da budu što bolje pripremljeni za projekte koji čekaju svoje ostvarenje. Budući da bi to potrajalo... Program ruralnog razvoja u suradnji s fakultetima

Novi Program ruralnog razvoja za razdoblje 2014. - 2020.

Savjetovanje
19.03.2013.

Novi Program ruralnog razvoja za razdoblje 2014. - 2020.

Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji sa županijskim odjelima za poljoprivredu i županijskim uredima u čijim su nadležnostima sektori poljoprivrede, gospodarstva i ruralnog razvoja i Poljoprivrednom savjetodavnom službom, organizira javnu raspravu i savjetovanje o mogućnostima novog Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014. - 2020. godine. Javna... Novi Program ruralnog razvoja za razdoblje 2014. - 2020.

U pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja!

Iz Ministarstva poljoprivrede potvrdili su kako su u pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja, navodeći kako se radi na izradi prijedloga izmjena, kako bi se mjere sadržane u njemu uskladile s potrebama poljoprivrednih proizvođača, poduzetnika, te općenito ruralnih područja kojima su one namijenjene. Foto: budabar/bigstockphoto.com U pripremi izmjene Programa ruralnog razvoja!

Vidra prijavila 63 projekta iz Programa ruralnog razvoja!

Na natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, mjere 4 Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. - 2020. Razvojna agencija Vidra iz Virovitice pripremila je 63... Vidra prijavila 63 projekta iz Programa ruralnog razvoja!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Program Ruralnog Razvoja

Nema rezultata.