AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Pramenku

Pramenku

Pretraga članaka za ključne riječi: pramenku. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 4.

Razmnožavanje ovaca

Ovčarstvo
19.04.2010.

Razmnožavanje ovaca

Pojava prvog spolnog nagona u ovaca ovisi od više čimbenika, pri čemu treba svakako izdvojiti pasminski sastav. Ranozrele pasmine ovaca spolno dozrijevaju u dobi od 6 do 7 mjeseci, a kasnozrele s 10 do 12 mjeseci. Ipak, s prvim pripustom treba pričekati dok ovce ne steknu dobru tjelesnu razvijenost, a to je otprilike kada ženska janjad postigne oko 65... Razmnožavanje ovaca

Slavonci osvojili tržište u Istri

OPG Glotz
07.01.2017.

Slavonci osvojili tržište u Istri

Kada su svi u obitelji zaljubljeni u posao, kada složno rade koliko tko može, kada vjeruju u to što rade i od čega žive, najčešće ni rezultati ne izostaju. Upravo takva je novogradiška obitelj Zvonka Glotza koja se od 2005. godine bavi uzgojem ovaca i koza, a nekoliko godina kasnije počeli su proizvoditi kozje sireve. "Koze i ovce zavolio sam još... Slavonci osvojili tržište u Istri

Što kriju torovi bračkih stočara?

Gažul 2014
17.01.2015.

Što kriju torovi bračkih stočara?

Mnogima će stočni sajam na Vidovoj gori Gažul 2014 na Braču ostati u trajnom sjećanju i kao iznimno dobro organizirana korisna gospodarska, sportsko-rekreacijska i turistička priredba, takva rijetko viđena u sličnom ambijentu. Sajam je ocijenjen i poticajnom manifestacijom, ne samo za ruralni razvoj i unapređenje stočarstva odnosno ovčarstva i... Što kriju torovi bračkih stočara?

Vjeran Lici - poljoprivrednik od malih nogu!

Dobre priče
23.09.2014.

Vjeran Lici - poljoprivrednik od malih nogu!

"Kao mali, odrastao sam u prirodi. Obitelj je imala voćnjak, a ja sam već i prije polaska u osnovnu školu počeo uzgajati mladice i uvijek imao uspjehe prilikom toga. Nešto kasnije naučio sam kalemiti i malo po malo, odluka je pala – unatoč mogućnosti da sa cijelom obitelji odem u Švicarsku, odlučio sam ostati u svojoj Lici i osnovati... Vjeran Lici - poljoprivrednik od malih nogu!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Pramenku

Nema rezultata.