AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Povlaštene Kamatne Stope

Povlaštene Kamatne Stope

Pretraga članaka za ključne riječi: povlaštene kamatne stope. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 6.

Snižene kamatne stope za kreditiranje EU projekata!

HBOR
11.10.2017.

Snižene kamatne stope za kreditiranje EU projekata!

Program kreditiranja EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice namijenjen je kreditiranju ulaganja koje se prijavljuje na natječaj iz izvora nekog od EU poljoprivrednih i ribarstvenih fondova. Krediti se odobravaju izravno ili putem poslovnih banaka na rok otplate do 15 godina s mogućim počekom do 3 godine, odnosno 5 godina za podizanje... Snižene kamatne stope za kreditiranje EU projekata!

Srbija usuglasila carinske stope za uvoz cigareta

Duhanska industrija
18.10.2013.

Srbija usuglasila carinske stope za uvoz cigareta

Srpski ministar zadužen za eurointegracije, Branko Ružić potvrdio je da je vlada Srbije usuglasila carinske stope za uvoz cigareta iz Hrvatske i čitave EU i naglasio kako ta odluka neće staviti Srbiju u degradirajući položaj, već će joj pružiti dodatnu priliku za izvoz. Koordinacijsko tijelo srpske vlade za pristupanje EU odlučilo se za... Srbija usuglasila carinske stope za uvoz cigareta

Jakovina: Uvest ćemo nove, niže međustope na dio hrane

Tihomir Jakovina
16.08.2012.

Jakovina: Uvest ćemo nove, niže međustope na dio hrane

Velika suša, uništeni usjevi i zahtjevi za odštete proteklog su tjedna kulminirali velikim nezadovoljstvom proizvođača hrane. O svim tim problemima jučer smo razgovarali s ministrom Tihomirom Jakovinom koji se hitno vratio s godišnjeg odmora, odnosno pet dana koje je, kaže nakon Sinjske alke, proveo u Slavoniji. Oslobađanje zakupa Ministre, što... Jakovina: Uvest ćemo nove, niže međustope na dio hrane

Zbog niže stope PDV-a hrvatsko je gnojivo jeftinije u Sloveniji?!

PDV
11.04.2012.

Zbog niže stope PDV-a hrvatsko je gnojivo jeftinije u Sloveniji?!

Smanjenje stope PDV-a na hranu na pet posto, jedan je od prijedloga poslanog Vladi sa sastanka Odbora za udruge Hrvatske poljoprivredne komore, a kojeg je iznio predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka, Mato Mlinarić. Predsjednik HPK-a, Matija Brlošić, kaže da je Mlinarić predložio i niži PDV na repromaterijal, a krajnji bi rezultat, kaže, bio niže... Zbog niže stope PDV-a hrvatsko je gnojivo jeftinije u Sloveniji?!

Što žele mladi poljoprivrednici?

U Hrvatskoj je registrirano 192 tisuće obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva (OPG), od kojih je oko 10 posto u posjedu mladih poljoprivrednika u dobi do 40 godina. Oni vjeruju da se može proizvoditi, raditi i živjeti u Hrvatskoj. Jan Marinac, predsjednik HUMP Agro u kojoj trenutno djeluje 130 mladih poljoprivrednika, bavi se ratarstvom. Udruga je... Što žele mladi poljoprivrednici?

Vjetar u leđa mladim poljoprivrednicima

Trenutno se odvijaju rasprave koje će odlučiti o budućnosti hrvatske poljoprivrede. Novi model plaćanja u poljoprivredi razlikovat će se od postojećeg, jer se od 2015. godine povećava iznos za specifične potpore, a naglasak će biti na poticanju mladih poljoprivrednika. Prvi put će se moći ostvariti i potpore za voće i povrće u iznosu od 2.100... Vjetar u leđa mladim poljoprivrednicima

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Povlaštene Kamatne Stope

Nema rezultata.