AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Popust

Popust

Pretraga članaka za ključne riječi: popust. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Iskoristi 10 popusta na priključke za obradu tla

Popust
18.12.2017.

Iskoristi 10 popusta na priključke za obradu tla

Tvrtka Pecka je i ove godine pripremila posebne pogodnosti na gotove proizvode iz njihovog bogatog asortimana priključaka za obradu tla. U periodu od 15.12.2017. do 31.12.2017. svi zainteresirani kupci mogu iskoristiti božićno-novogodišnji popust od 10% na avansne uplate pri kupnji: sjetvospremača drljača podrivača Odgovore na sva pitanja vezana za... Iskoristi 10 popusta na priključke za obradu tla

Kupovina poljoprivredne mehanizacije uz popust

Popust
17.02.2014.

Kupovina poljoprivredne mehanizacije uz popust

Članica Klastera poljomehanizacije tvrtka Pecka d.o.o. je i ove godine izlagala na sajmu Viroexpo 2014. te su tom prilikom omogućili svim zaintreseiranim kupcima sajamski popust na sve proizvode iz njihovog širokog prodajnog asortimana. Ukoliko se odlučite na kupovinu poljoprivredne mehanizacije popust možete ostvariti sve do Bjelovarskog proljetnog... Kupovina poljoprivredne mehanizacije uz popust

Predsezonska priprema CLAAS strojeva uz popust

Popust
13.12.2013.

Predsezonska priprema CLAAS strojeva uz popust

Razmišljajte unaprijed i iskoristite najpovoljniju kupovinu rezervnih dijelova po akcijskoj cijeni! Maksimalna pouzdanost kombinirana sa maksimalnom ekonomičnošću - to je osnovna ideja CLAAS servisa. Agronova brza i pouzdana usluga servisa jamči Vam sigurnost uz prihvatljive troškove. Dovoljan je jedan telefonski poziv i Agronovi mehaničari će u... Predsezonska priprema CLAAS strojeva uz popust

eGAP + aWEB = 20 posto popusta

5 godina eGAP
02.10.2017.

eGAP + aWEB = 20 posto popusta

Baviš se bilo kojom vrstom biljne proizvodnje? Imaš i proizvod ili uslugu kojoj želiš proširiti krug kupaca? Nemaš vlastite Internet stranice? Ako su odgovori na prethodna pitanja pozitivni, za tebe imamo odlične vijesti! Kreirali smo popust od 20% za sve korisnike aWEB i eGAP usluge. Posebna pogodnost za naše najvjernije klijente. Evo kako izgleda... eGAP + aWEB = 20 posto popusta

50% popusta na prvu godinu eGAP licence

5 godina eGAP
16.09.2017.

50% popusta na prvu godinu eGAP licence

Povodom 5. rođendana eGAP aplikacije za dokumentiranje biljne proizvodnje pripremili smo jednako toliko promotivnih pogodnosti za sve nove i postojeće korisnike. Mogućnosti su različite, a danas Vas želimo upoznati s mogućnostima uštede. Prava prilika za sve koji nas pitaju za popuste ;) Detalje pogledajte na poveznici: 50% popusta na prvu godinu... 50% popusta na prvu godinu eGAP licence

U Učilištu Studium traje mjesec najvećih popusta!

Učilište Studium
13.06.2017.

U Učilištu Studium traje mjesec najvećih popusta!

U Učilištu Studium traje mjesec najvećih popusta u godini. Do 01. srpnja ove godine odaberi jedan od programa i ostvari 35% popusta ili 25% popusta i pametni telefon ZTE Blade A310 na poklon. Postani komercijalist, tehničar za računalstvo, opći poljoprivredni tehničar, hotelijersko turistički tehničar ili završi četverogodišnji program... U Učilištu Studium traje mjesec najvećih popusta!

Ugrabite popust na Lemken kultivator i tanjuraču

Lemken
03.05.2016.

Ugrabite popust na Lemken kultivator i tanjuraču

Tvrtka Lemken pripremila je novu akcijsku ponudu, pod motom "Promiješajte s Lemkenom", a ovaj put je riječ o strnišnoj obradi tla pa se tako po povoljnim cijenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristall i Karat, kao i kompaktna tanjurača Rubin 9. Osim što će optimalno promiješati tlo strništa, Kristall i Karat... Ugrabite popust na Lemken kultivator i tanjuraču

Pokloni i popusti za posjetitelje sajma!

Lateran Agro
31.03.2016.

Pokloni i popusti za posjetitelje sajma!

Tvrtka Lateran d.o.o. već dugi niz godina uspješno izlaže na međunarodnom Bjelovarskom sajmu, a tako će i ove godine od 01. do 03.04.2016. na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru kada će predstaviti svoj prodajni asortiman strojeva. Lateran Agro će ove godine izložiti poljoprivrednu mehanizaciju marki Vogel&Noot Austrija - plug, Welger... Pokloni i popusti za posjetitelje sajma!

Poseban popust na Deutz-Fahr!

Poljo-Nova
31.03.2016.

Poseban popust na Deutz-Fahr!

Za manje od 24 sata svoja vrata otvara 19. izdanje Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Na sajamskom prostoru u Gudovcu ponovo će se okupiti brojni izlagači poljoprivredne mehanizacije, među kojima i tvrtka Poljo-Nova koja već tradicionalno na ovaj sajam dovozi 'ergelu' Deutz-Fahr strojeva. "Na sajmu izlažemo u kontinuitetu od 2001... Poseban popust na Deutz-Fahr!

Popust rezervnih dijelova brojne mehanizacije!

PSC Ferenčak
26.03.2016.

Popust rezervnih dijelova brojne mehanizacije!

Tvrtka PSC Ferenčak, kao stalni izlagač na sajmu u Gudovcu, i ove će godine prezentirati širok asortiman rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, a posebno za strojeve namijenjene obradi zemlje te prihrani i zaštiti bilja. Tvrtka PSC Ferenčak ima tradiciju dugu gotovo 30 godina, a osim u Križevcima, ima otvorene poslovnice u Koprivnici... Popust rezervnih dijelova brojne mehanizacije!

Iskoristite popust na Petrokemija gnojiva!

Petrokemija
25.03.2016.

Iskoristite popust na Petrokemija gnojiva!

U cilju podrške proljetnoj sjetvi Petrokemija d.d. je, usprkos visokoj cijeni prirodnog plina kao osnovnoj sirovini za proizvodnju mineralnog gnojiva, pronašla način kako bi pružila potporu hrvatskom agraru i hrvatskim poljoprivrednicima. Naime, za sve kupce je osiguran popust za pripremu proljetne sjetve, a iskoristiti se može od 25. ožujka do 8... Iskoristite popust na Petrokemija gnojiva!

Ne propustite 10.000€ popusta do kraja mjeseca!

Lemken
25.09.2015.

Ne propustite 10.000€ popusta do kraja mjeseca!

Tvrtka Lemken za sve je zainteresirane pripremila popust na neke od svojih proizvoda do kraja rujna. Dvobrazni i trobrazni plugovi Opal 090 su na popustu, a ukoliko vas zanima rotodrljača Zirkon i sijačica Saphir, Lemken daruje čak 10.000€ popusta na ovu kombinaciju. Iskoristite ovaj period, pravo je vrijeme za kupovinu Lemken proizvoda! Na popustu... Ne propustite 10.000€ popusta do kraja mjeseca!

Zbroji račune i ostvari popuste!

Syngenta Agro
11.09.2015.

Zbroji račune i ostvari popuste!

Syngenta Agro svake godine nagrađuje vjernost članova kluba profesionalnih poljoprivrednih proizvođača - OptiTech Kluba. Ako ste član OptiTech Kluba, ne propustite Syngentino nagrađivanje jer možete osvojiti poklon bon za vjernost. Dodatni popusti putem BON- a Naime, do 15. listopada 31. listopada na Syngentinu adresu (Samoborska 147, 10090 Zagreb, s... Zbroji račune i ostvari popuste!

Sajamski popust na Bc hibride kukuruza!

Nastavlja se pohod BC Instituta na sajmove, a ovaj puta ćete njihove hibride moći naći na 18. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji sutra, 19. ožujka, otvara svoja vrata posjetiteljima i to na već poznatom sajamskom prostoru Gudovac. Ako ste prije desetak dana posjetili Osječki proljetni sajam, mogli ste u prolazu naletjeti na zgodne BC... Sajamski popust na Bc hibride kukuruza!

Gudovac - vrata do popusta na mehanizaciju!

Hittner
11.03.2015.

Gudovac - vrata do popusta na mehanizaciju!

Manje od 10 dana dijeli nas od početka 18. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu, na kojemu će posjetitelji još jednom imati priliku vidjeti i široku paletu ponude mehanizacije. Jedna od tvrtki koja će izložiti svoj asortiman je HITTNER d.o.o. iz Bjelovara, tvrtka kojoj je cilj zadovoljiti zahtjeve kupaca kroz pouzdanu i prepoznatljivu... Gudovac - vrata do popusta na mehanizaciju!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Popust

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: popust.

500 EUR popusta po radnom metru za Rubin 9, Kristall i Karat!

500 EUR popusta po rad...

Mehanizacija
LEMKEN GmbH & Co. KG

Salata hrastov list, Oakly, popust!

Salata hrastov list, O...

Sjemenska roba
Bejo Zaden d.o.o.

15%  popusta na automatsku sejalicu Kverneland! AKCIJA!

15% popusta na automat...

Sijačice
Titan Machinery d.o.o

Ostale oglase možete pronaći ovdje.