AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Podrivač

Podrivač

Pretraga članaka za ključne riječi: podrivač. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Kako pravilno odabrati podrivač?

Podrivač
26.03.2013.

Kako pravilno odabrati podrivač?

Podrivač je priključak za traktor koji se koristi u obradi tla za prozračivanje zemlje, riješavanja zaostalog korijenja drveća i korova, razbijanja zbitosti tla na dubini ispod razine tradicionalnog korištenja tanjurače ili drljače. Većina poljoprivrednih strojeva mogu razbiti i okrenuti površinu tla do dubine 15-20 cm, dok će podrivač razbiti i... Kako pravilno odabrati podrivač?

Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

Razrahljivač tla
12.04.2017.

Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

U Baranji je održana prezentacija rada inovativnog stroja za dubinsko rahljenje tla, prema ideji dr. sc. Ivana Muse. Pogoršanje strukture tla i smanjenje količine humusa u tlu već dugi niz godina je zbilja u Hrvatskoj. Korištenjem teške poljoprivredne mehanizacije i oranja kao osnovne operacije obrade tla stvara se taban pluga koji vrlo nepovoljno... Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

Vigolo podrivači i rotodrljače prvi put u RH!

Agro PMD
11.10.2016.

Vigolo podrivači i rotodrljače prvi put u RH!

Mnogi se javljaju da su zbunjeni pojavom tvrtke Vigolo u Hrvatskoj sa svojim poljoprivrednim strojevima. Govori se da je riječ o kvalitetnoj mehanizaciji, a mi ju do sada nismo vidjeli. No, mora se tu nešto jasno dati do znanja. Za Vogel&noot smo svi čuli. No, tvornica Vogel&noot je bila prvenstveno proizvođač plugova. No, neke strojeve nisu... Vigolo podrivači i rotodrljače prvi put u RH!

Dobar kut ulaska Moro Aratri Spider M podrivača!

Kikiriki
07.10.2016.

Dobar kut ulaska Moro Aratri Spider M podrivača!

Tvrtka Kikiriki d.o.o. održala je prezentaciju rada podrivača Moro Aratri Spider 5M s traktorom John Deere. Spider M model podrivača je za traktore konjske snage od 130 do 250 KS. Moro Aratri podrivač Spider M radi s 5 ili 7 radnih tijela radnog zahvata 2,5 ili 3 metra, s mehaničkim ili hidrauličnim duplim valjkom. "Podrivač je pogodan za regulaciju... Dobar kut ulaska Moro Aratri Spider M podrivača!

Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Mehanizacija
17.08.2011.

Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Predstavnici osječkog OLT-a jučer su na poljima kod Čeminca u Baranji za potencijalne kupce organizirali prezentaciju novog stroja - podrivača Mighty. Riječ je o, kako je naveo Darko Marković, komercijalni direktor OLT-a, prvom stroju iz serije podrivača s valjcima za vanjsku obradu tla s pet tijela. - Ovo je vrlo učinkovit stroj, jednostavne i... Podrivač Mighty - novi adut OLT-a na tržištu

Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Podrivač
22.01.2013.

Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Pecka je predstavila novi stroj za obradu tla Podrivač sa valjkom - 5 radnih tjela. Novi stroj se mogao pogledati na sajmu Viroexpo 2013. Podrivač zadovoljava sve zahtjeve za rahljenjem tla. Karakteristike stroja su slijedeće: Dubina podrivanja do 60 cm Valjci za usitnjavanje sa mehaničkom regulacijom dubine Progresivni kut prodiranja u zemlju Kugle za... Novitet u prodajnom asortimanu Pecke

Ove sezone imali smo odlične prinose

Tomislav Ferinac
28.10.2017.

Ove sezone imali smo odlične prinose

Iz pogranične općine Tovarnik, s istoka Hrvatske prema Vojvodini, dolazi mladi poljoprivrednik Tomislav Ferinac (31). Ovaj ekonomist po struci i ratar po izboru, kaže za sebe da je zadovoljan - poslom i životom na selu. Posjetili smo njegovo gospodarstvo i razgovarali o izazovima s kojima se susreću današnji mladi farmeri. Završili ste studij, ali... Ove sezone imali smo odlične prinose

Kravlji rog za bolju zemlju i zdravo povrće i voće

OPG Iličić
29.05.2017.

Kravlji rog za bolju zemlju i zdravo povrće i voće

"Korporacije i stranci ne nude poslove u kojima ćete dočekati mirovinu jer trebate im dok im dobro služite i dok vas trebaju", kaže to Jasminka Iličić koja je sa suprugom Željkom još 2007. kupila imanje u mjestu Sv. Petar Čvrstec, općina Sv. Ivan Žabno i oplemenila ga biodinamičkim životom. Godinu kasnije ustrojili su i OPG odnosno proizvodnju... Kravlji rog za bolju zemlju i zdravo povrće i voće

Ekološki uzgoj šparoge za početnike

OPG Dodig
02.12.2015.

Ekološki uzgoj šparoge za početnike

OPG Dodig Zdenka postoji od 2005. godine. Zdenka se na gospodarstvu bavi proizvodnjom voća, povrća i prerađevina iznimne kvalitete bez uporabe pesticida, herbicida i ostalih supstanci i umjetnih gnojiva. Pored toga, gospodarstvo održava trajnu plodnost tla na kojem se proizvodi povrće, njeguje raznolikost kulturnih vrsta i održava ekološka... Ekološki uzgoj šparoge za početnike

Orati? Možda podrivati? Ispitajte stanje tla!

Obrada tla
04.11.2015.

Orati? Možda podrivati? Ispitajte stanje tla!

Prema podacima Državnog statističkog zavoda (2014), poljoprivreda Republike Hrvatske se temelji na 1,3 milijuna ha korištenih poljoprivrednih površina, od čega ratarske kulture zauzimaju nešto više od 870 tisuća hektara, odnosno na 589 tisuća se prostiru žitarice. Proteklih tjedana na području Hrvatske pale su veće količine oborina koje su... Orati? Možda podrivati? Ispitajte stanje tla!

Bednar predstavlja 6 noviteta i najiščekivaniju OMEGU!

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu Agritechnica koji se održava u studenom, tvrtka BEDNAR FMT će predstaviti šest novih proizvoda, te dva stroja koji su predstavljeni na sajmu SIMA u Francuskoj. Najiščekivaniji novi proizvod bit će OMEGA OO 8000 L koja će proširiti ponudu sijačica. Strojevi će biti dostupni početkom ili tijekom sljedeće... Bednar predstavlja 6 noviteta i najiščekivaniju OMEGU!

U Jalžabetu prezentirani najbolji od najboljih!

U petak, 29.09.2017. na proizvodnoj površini tvrtke Stočar u poduzetničkoj zoni Jalžabet pored Varaždina tvrtka Novocommerce International d.o.o. organizirala je za svoje stalne i potencijalne nove kupce demo prezentaciju traktora John Deere te priključnih strojeva Bednar i KUHN čiji su generalni zastupnik i distributer za Hrvatsku. Demo prezentacija... U Jalžabetu prezentirani najbolji od najboljih!

Mehanizacijom pokrili sve - pa i mediteranske kulture!

Messis d.o.o.
01.09.2017.

Mehanizacijom pokrili sve - pa i mediteranske kulture!

"Sajam je dobar. Tek treba biti dobar i tek će biti dobar!", kaže vlasnik tvrtke Messis d.o.o. Marijan Kalanj, ujedno jedan od osnivača Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, organizatora Farm Showa u Osijeku na kojemu su ove godine izložili rotodrljaču, frezu i malčer, podrivač, rotodrljaču za unutar-rednu obradu u... Mehanizacijom pokrili sve - pa i mediteranske kulture!

Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

KWSponos
28.08.2017.

Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

Uspješan poljoprivrednik Dragan Čolaković iz Šaga kod Valpova raspolaže s 350 hektara poljoprivrednih površina od kojih je na 50-tak posijao uljanu repicu. Kako kaže, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo postoji zahvaljujući tradiciji koju je djed prenio na oca, otac na Dragana, a Dragan na svoju djecu, od 1997. do danas. Nekoć su se bavili... Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Farm Show
22.08.2017.

Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Sajam poljoprivredne mehanizacije Farm Show i u svom će četvrtom izdanju posjetiteljima osigurati niz zanimljivosti, a njegov gotovo najvažniji dio bit će prezentacija strojeva u radu. Prezentacije će se održavati svaki dan, od petka, 25. do nedjelje, 28.08. Podsjećamo, službeno otvorenje sajma je u petak, 25.08. u 11 sati, a već u 12 sati počinje... Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Podrivač

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: podrivač.

Široka paleta Spider MoroAratri podrivača

Široka paleta Spider ...

Obrada tla
Kikiriki d.o.o.

Podrivač 100PDR 5

Podrivač 100PDR 5

Mehanizacija
Se-kra d.o.o.

Podrivač kombinirani NARDI

Podrivač kombinirani ...

Mehanizacija
Se-kra d.o.o.

Ostale oglase možete pronaći ovdje.