AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Plaćanja

Plaćanja

Pretraga članaka za ključne riječi: plaćanja. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Agencija za plaćanja zapošljava!

Ministarstvo poljoprivrede ponovno zapošljava. Točnije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 77/17 od dana 4. kolovoza 2017. Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim... Agencija za plaćanja zapošljava!

Dinamika isplate izravnih plaćanja za 2016.

Izravna plaćanja
18.02.2017.

Dinamika isplate izravnih plaćanja za 2016.

Na stručnom predavanju PZ Napredak razgovaralo se i o isplati izravnih potpora u poljoprivredi za 2016. godinu. Poljoprivrednike je posebno obradovala vijest da drugi dio potpora dolazi u travnju, što će im dobro doći za nabavku repromaterijala. Na račune oko 100 tisuća poljoprivrednih gospodarstava do kraja veljače ukupno će biti isplaćeno... Dinamika isplate izravnih plaćanja za 2016.

Posljednja faza isplate izravnih plaćanja!

Izravna plaćanja
16.06.2016.

Posljednja faza isplate izravnih plaćanja!

Isplata preostalog dijela izravnih plaćanja očekuje se od idućeg tjedna i bit će završena do kraja lipnja, kako najavljuju iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Ovo je treća i posljednja faza isplate poticaja hrvatskim poljoprivrednicima čijim završetkom će ukupno biti isplaćeno 3.4 milijarde kuna - dvije... Posljednja faza isplate izravnih plaćanja!

Kako nekome prenijeti prava na plaćanja?

Izravna plaćanja
29.04.2016.

Kako nekome prenijeti prava na plaćanja?

Program osnovnog plaćanja u sadašnjem programskog razdoblju EU (2014.-2020.) funkcionira temeljem prava na plaćanja. Pravo je neka vrsta dionice i nije ni na koji način vezano uz određenu katastarsku česticu (ARKOD česticu). Ono ostaje u posjedu vlasnika koji njime može trgovati (prodavati, davati u zakup), darivati. Prava se aktiviraju (koriste ili... Kako nekome prenijeti prava na plaćanja?

Pravima na plaćanja farmeri odsad mogu trgovati

Izravna plaćanja
28.04.2016.

Pravima na plaćanja farmeri odsad mogu trgovati

Pažljivo i točno popunjen jedinstveni zahtjev dostavljen na vrijeme Agenciji za plaćanja preduvjet je za isplatu izravnih potpora i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2016. godinu! Podnošenje jedinstvenog zahtjeva za potporu ove godine počelo je 7. ožujka i traje do 16. svibnja 2016., kao i prijenos prava na plaćanja. Program osnovnog plaćanja i prava... Pravima na plaćanja farmeri odsad mogu trgovati

Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

Izravna plaćanja
14.06.2015.

Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

U ponedjeljak, 15. lipnja 2015. godine, ističe rok za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju predati Agenciji za plaćanja, ribarstvu i ruralnom razvoju. Zahtjev se popunjava elektronički, pomoću internetske aplikacije AGRONET ili se dokumenti šalju poštom ili pak osobno donose u regionalne urede Agencije za plaćanja, u... Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

Predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja

Izravna plaćanja
18.02.2015.

Predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja

U Županijskoj komori Osijek će se 24. veljače u 11 sati održati predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja i mjerama za potporu u ruralnom razvoju i slatkovodnom ribarstvu u organizaciji Županijske komore Osijek i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Predstavljanje se održava u sklopu informativne kampanje za... Predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja

Novosti u sustavu izravnih plaćanja

Izravna plaćanja
22.01.2015.

Novosti u sustavu izravnih plaćanja

U organizaciji Županijske komore Osijek i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, u prostorijama Županijske komore u Osijeku, 18.03.2015. godine, u 11 sati, održat će se predstavljanje novosti u sustavu izravnih plaćanja i mjerama za potporu u ruralnom razvoju i slatkovodnom ribarstvu. Predstavljanje se održava u sklopu... Novosti u sustavu izravnih plaćanja

Nova prava za izravna plaćanja!

Prava na plaćanja
18.01.2015.

Nova prava za izravna plaćanja!

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je važne upute poljoprivrednicima koji za 2015. godinu žele ostvariti prava na plaćanja u okviru programa osnovnog plaćanja. Poljoprivrednicima će se u 2015. godine dodjeljivati nova prava na izravna plaćanja temeljem utvrđene poljoprivredne površine u 2015. godini. Prava na izravna plaćanja dodijeljena... Nova prava za izravna plaćanja!

Novi model izravnih plaćanja - spas za povrtlare!

Već je neko vrijeme poznato da je za 1. siječanj 2015. godine najavljen novi model izravnih plaćanja u poljoprivredi. Njime će se potaknuti proizvodnja mlijeka, goveđeg i telećeg mesa, koza, ovaca, šećerne repe, voća i povrća. Poljoprivrednici u kraju oko Županje zadovoljni su novim modelom i pozdravljaju dodatne poticaje za proizvodnju kultura... Novi model izravnih plaćanja - spas za povrtlare!

Još sutra se podnose zahtjevi za izravna plaćanja!

Izravna plaćanja
14.05.2014.

Još sutra se podnose zahtjevi za izravna plaćanja!

U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine ističe rok za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju podnijeti Agenciji za plaćanja. Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21 županiji. Kod popunjavanja... Još sutra se podnose zahtjevi za izravna plaćanja!

Jeste li predali zahtjeve za izravna plaćanja?

Izravna plaćanja
12.05.2014.

Jeste li predali zahtjeve za izravna plaćanja?

Tri dana ostalo je do kraja roka za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju podnijeti Agenciji za plaćanja do 15. svibnja svake godine. Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21 županiji. Kod... Jeste li predali zahtjeve za izravna plaćanja?

Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Izravna plaćanja
22.04.2014.

Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Nešto više od tri tjedna ostalo je do kraja roka za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju podnijeti Agenciji za plaćanja do 15. svibnja svake godine. Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21... Stiglo preko 50.000 zahtjeva za izravna plaćanja!

Smanjena izravna plaćanja EU poljoprivrednicima

Izravna plaćanja
14.10.2013.

Smanjena izravna plaćanja EU poljoprivrednicima

U okviru Mehanizma za proračunsku disciplinu, koji je uveden još 2003. godine, no nikada do sada nije korišten, Europska komisija je donijela odluku o linearnom rezanju izravnih plaćanja za poljoprivrednike u 2014. godini, i to u iznosu od četiri posto. Na svu sreću, tim mjerama neće biti pogođena i Hrvatska. Taj mehanizam je uveden kako bi se... Smanjena izravna plaćanja EU poljoprivrednicima

Zadnji dan za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja

Izravna plaćanja
15.05.2013.

Zadnji dan za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja

Podsjećamo sve poljoprivredne proizvođače da rok za predaju zahtjeva za potporu za 2013. godinu ističe danas, 15. svibnja 2013. godine, s time da se zahtjevi mogu podnijeti i 25 kalendarskih dana nakon tog roka, ali u tom slučaju se smanjuje visina plaćanja za tog korisnika. Zahtjev se popunjava pomoću elektroničke aplikacije AGRONET, a podnosi se... Zadnji dan za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.