AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Petir

Petir

Pretraga članaka za ključne riječi: petir. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Petir u obilasku slavonskih gospodarstava!

Marijana Petir
06.03.2015.

Petir u obilasku slavonskih gospodarstava!

Zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Petir, u pratnji Alberta Dessa, zastupnika u Europskom parlamentu i koordinatora EPP grupe u Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj, u petak i subotu, 6. i 7. ožujka 2015. godine posjetiti će nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva na području... Petir u obilasku slavonskih gospodarstava!

Marijana Petir: to što radim daje rezultate

Intervju
22.10.2017.

Marijana Petir: to što radim daje rezultate

Hrvatska zastupnica u EU parlamentu, Marijana Petir organizirala je posjet 4. EU kongresu mladih poljoprivrednika u Bruxellesu za skupinu ponajboljih mladih hrvatskih poljoprivrednika. Tom prilikom u centru Europske unije otvorili smo brojne teme i s predstavnicom prozborili o ostvarenjima i budućnosti. Sada ste na dvije trećine mandata u EU parlamentu... Marijana Petir: to što radim daje rezultate

Petir: Rad žena na OPG-ovima je nevidljiv i neplaćen

Euorpski parlament
06.09.2017.

Petir: Rad žena na OPG-ovima je nevidljiv i neplaćen

Na sjednici Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta održanoj u Bruxellesu, predstavljena je studija "Socijalni dijalog kao najučinkovitiji način borbe protiv socijalnog dampinga i neprijavljenog rada u poljoprivrednom sektoru" koju je izradila Grupa poslodavaca profesionalnih poljoprivrednih organizacija u Europskoj uniji... Petir: Rad žena na OPG-ovima je nevidljiv i neplaćen

Petir zatražila krizni fond za poljoprivredu!

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir na Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskoga parlamenta održanoj u utorak, 02. svibnja u Bruxellesu zatražila je formiranje kriznog fonda za poljoprivredu zbog kriza kojima su poljoprivrednici neprestano izloženi i koje su nepredvidive, a kreću se od poremećaja na tržištu do... Petir zatražila krizni fond za poljoprivredu!

Petir izborila podršku iz EU pri doniranju hrane

Doniranje hrane
14.04.2017.

Petir izborila podršku iz EU pri doniranju hrane

Odbor za okoliš, zdravstvo i sigurnost hrane Europskoga parlamenta u Bruxellesu usvojio je amandmane zastupnice Marijane Petir na Inicijativu za učinkovitu uporabu resursa: smanjenje rasipanja hrane, poboljšanje sigurnosti hrane izvjestiteljice Biljane Borzan. Zastupnica Petir također je kao izvjestiteljica u sjeni Europskih pučana u Odboru za... Petir izborila podršku iz EU pri doniranju hrane

Petir: 10 eura po grlu nije dovoljno!

Pomoć mljekarima
02.09.2016.

Petir: 10 eura po grlu nije dovoljno!

Na sjednici Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta održanoj ovog tjedna u Bruxellesu raspravljen je paket mjera solidarnosti za poljoprivredu koje se uglavnom odnose na mljekarski sektor u iznosu od dodatnih 500 milijuna eura koji je u srpnju 2016. godine najavio Phil Hogan, povjerenik za poljoprivredu i ruralni razvoj EU, a koji bi... Petir: 10 eura po grlu nije dovoljno!

Petir: Interventna cijena otkupu mlijeka!

Izložba stoke
31.05.2016.

Petir: Interventna cijena otkupu mlijeka!

U subotu, 28. svibnja 2016. godine održana je 9. županijska izložba stoke Sisačko-moslavačke županije na Sajmištu u Popovači, koju su organizirali Grad Popovača i Sisačko-moslavačka županija. Izložbu je otvorila hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj EP-a Marijana Petir. Marijana Petir je... Petir: Interventna cijena otkupu mlijeka!

Petir: Jakovina natječajima prodaje maglu!

"U zadnjoj godini mandata ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina raspisivanjem natječaja za Podmjere 4.1. i 4.2. Programa ruralnog razvoja, bez da je isti usvojen od strane Europske komisije, osiromašenim i prezaduženim poljoprivrednicima ponovo prodaje maglu", stoji u priopćenju europarlamentarke Mirjane Petir. Petir nastavlja: "Kada mu je Europska... Petir: Jakovina natječajima prodaje maglu!

Gorke su nam mandarine: Petir optužuje Jakovinu!

Ruske sankcije
18.09.2014.

Gorke su nam mandarine: Petir optužuje Jakovinu!

Na posljednjem sastanku Radne skupine za voće i povrće Europske komisije, prema prijedlogu Komisije, a na intervenciju zemalja proizvođača, u prijedlog nove Uredbe uvrštene će biti i mandarine. No, kako je do toga došlo? Još jednom svjedočimo prebacivanju odgovornosti kada to nikome ne odgovara, ali i otimanju za priznanja, kada to odgovara svima... Gorke su nam mandarine: Petir optužuje Jakovinu!

Hrvatska je svoje šume sačuvala!

Marijana Petir
16.09.2016.

Hrvatska je svoje šume sačuvala!

Na izvanrednoj sjednici Odbora za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane Europskog parlamenta koja je održana ovog tjedna u Strasbourgu, povjerenik EU-a za klimatsku i energetsku politiku EU Miguel Arias Cañete predstavio je paket novog zakonodavstva u području europske politike ublažavanja klimatskih promjena kojeg je Komisija usvojila 20... Hrvatska je svoje šume sačuvala!

Mnoge države zemljište ne žele prodati strancima!

Marijana Petir
13.05.2016.

Mnoge države zemljište ne žele prodati strancima!

Mađarski parlament je još 2011. donio odluku da svoje poljoprivredno zemljište ne prodaje strancima. Tu je odluku kasnije i produžio, a navodno su u tom procesu prodali 95.000 hektara zemlje, čime je država zaradila 412 milijuna eura. Ima li kakve informacije o tome pitali smo zastupnicu u EU parlamentu Marijanu Petir - iskoristivši razgovor i za... Mnoge države zemljište ne žele prodati strancima!

Hrvatskoj poljoprivredi treba novi smjer!

Petir u Gudovcu
12.09.2015.

Hrvatskoj poljoprivredi treba novi smjer!

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir prisustvovala je jučer otvorenju 23. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu. Tom prilikom je obišla izlagače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koji su joj se požalili na dramatično stanje u hrvatskoj poljoprivredi. "Nepravedna raspodjela poljoprivrednog zemljišta kao i... Hrvatskoj poljoprivredi treba novi smjer!

Najbolji projekti iz Austrije, Španjolske i Nizozemske

Već 4. EU kongres mladih poljoprivrednika održan je danas u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Belgiji. Ovom skupu je nazočila i Hrvatska delegacija u organizaciji euro-parlamentarke Marijane Petir. Nacionalne boje na EU natjecanju mladih farmera branio je Matija Cetinić-Frankos, ovogodišnji najbolji mladi hrvatski poljoprivrednik sa svojim projektom... Najbolji projekti iz Austrije, Španjolske i Nizozemske

Kako se "rađa" šaran?

Tijekom zime smo vas vodili na zamrznute ribnjake najstarijeg uzgajališta slatkovodne ribe u Hrvatskoj Ribnjačarstva Končanica, koji ove godine slavi 117 godina postojanja (osnovano je 1900. godine). Tamo su nam objasnili kako ribe kroz rupe u ledu, koje zaposlenici moraju napraviti, dobivaju kisik. Ovaj put smo ondje navratili da se uvjerimo kako se u... Kako se "rađa" šaran?

Obrazovanjem do razvoja šumarstva

Druga konferencija o šumarstvu i drvnoj industriji Kupres 2017. održati će se 9. i 10. veljače (četvrtak i petak) u hotelu Adria Ski. Riječ je o jedinstvenom skupu takve tematike u Bosni i Hercegovini koji organiziraju ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o., a tematska okosnica ovogodišnje konferencije je "Šumarstvo i potreba za sektorskim obrazovanjem... Obrazovanjem do razvoja šumarstva

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Petir

Nema rezultata.