AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Operacija 4 1 1 I 4 1 2

Operacija 4 1 1 I 4 1 2

Pretraga članaka za ključne riječi: operacija 4 1 1 i 4 1 2. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 6.

Obavijest za korisnike iz operacija 4.1.1. , 4.1.2. i 4.2.1.

Agencija za plaćanja obavještava korisnike koji su podnijeli zahtjev za isplatu predujma/zahtjev za isplatu za tip operacije 4.1.1., 4.1.2. i 4.2.1. sukladno Pravilniku o provedbi mjere 4 („Narodne novine“, broj 07/2015), u slučaju isplate u ratama, da će Agencija za plaćanja u slučaju nemogućnosti završetka projekta uslijed objektivnih... Obavijest za korisnike iz operacija 4.1.1. , 4.1.2. i 4.2.1.

Obavijest za korisnike iz operacija 4.1.1. i 4.1.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjeća korisnike iz operacije 4.1.1. koji su imali ulaganje u građenje i/ili opremanje objekata za životinje da prilikom podnošenja Zahtjeva za isplatu zadnje/konačne rate nisu obavezni ishoditi i učitati Rješenje o odobrenju farme izdano od uprave nadležne za veterinarstvo i... Obavijest za korisnike iz operacija 4.1.1. i 4.1.2.

Obavijest korisnicima iz operacija 4.1.1. i 7.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava korisnike iz operacije 4.1.1. koji su imali ulaganje u građenje i/ili opremanje objekata za životinje da prilikom podnošenja Zahtjeva za isplatu zadnje/konačne rate nisu obavezni ishoditi i učitati Rješenje o odobrenju farme izdano od uprave nadležne za veterinarstvo i... Obavijest korisnicima iz operacija 4.1.1. i 7.1.1.

Najveća operacija razotkrivanja patvorene hrane

Opson V
14.04.2016.

Najveća operacija razotkrivanja patvorene hrane

Više od 10 tisuća tona i milijun litara opasne umjetne hrane i pića zaplijenjeno je u Interpolovim operacijama u 57 zemalja kako bi se zaštitilo zdravlje potrošača, piše Europol. Operacija Opson V rezultirala je otkrićem devet tona krivotvorenog šećera zagađenog gnojivom u Sudanu, a talijanske su službe pronašle više od 85 tona maslina koje su... Najveća operacija razotkrivanja patvorene hrane

Demonstracija programa "Operacija Polinator"

Korisni kukci
21.07.2013.

Demonstracija programa "Operacija Polinator"

Syngenta ulaže ogroman trud u pronalaženje novih inovativnih rješenja u poljoprivredi, visokom tehnologijom i brojnim pokusima stječe nova iskustva i znanja. Uvode nove, bolje sorte i hibride te nude bolja rješenja u zaštiti bilja, kako bi poboljšali prinose i kvalitetu poljoprivrednih proizvoda. Osim želje za što većom produktivnosti... Demonstracija programa "Operacija Polinator"

Viro kooperacija ugovarat će proizvodnju šećerne repe

Šećerna repa
26.01.2012.

Viro kooperacija ugovarat će proizvodnju šećerne repe

Iako će je mnogi pamtiti kao jednu od najtežnih, za 2011. proizvođači šećera ne mogu reći da je bila loša godina. Prodajne cijene šećera već su početkom prošle godine zabilježile rast na inozemnom tržištu, a taj je trend krajem travnja slijedio i na domaćem. Porast prodajne cijene šećera uvelike se odrazio i na ostvarene rezultate... Viro kooperacija ugovarat će proizvodnju šećerne repe

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Operacija 4 1 1 I 4 1 2

Nema rezultata.