AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Obvezan Dodatak

Obvezan Dodatak

Pretraga članaka za ključne riječi: obvezan dodatak. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 6.

Investicija u borovnice? Dobar dodatak dohotku!

Uzgoj borovnice
14.08.2016.

Investicija u borovnice? Dobar dodatak dohotku!

Mnogi se poljoprivrednici s obzirom na kretanja cijena tradicionalnih kultura i općeg stanja na tržištu pitaju čime se baviti odnosno što ima dugoročno dobru kalkulaciju. Svake godine pojavi se neka nova hit kultura i svatko ima svog favorita, svoju preferiranu biljnu vrstu - sigurno se sjećate medijskih boomova i priča o steviji, kiwanu, konoplji... Investicija u borovnice? Dobar dodatak dohotku!

Je li upitan dodatak za ekološku proizvodnju?

Isplata potpora
02.03.2015.

Je li upitan dodatak za ekološku proizvodnju?

Isplata prvog dijela potpora u poljoprivredi za prošlu godinu i njihova visina, bile su među najčitanijim i najkomentiranijim temama na stranicama našeg portala u posljednjih mjesec i više dana. I još su vrlo aktualne, osobito kod proizvođača koji se bave ekološkom proizvodnjom, ali i poljoprivrednicima koji do danas nisu dobili potporu. Tako nam... Je li upitan dodatak za ekološku proizvodnju?

Bijela gorušica kao dobar dodatak greening-u!

Bijela gorušica
24.11.2014.

Bijela gorušica kao dobar dodatak greening-u!

Sladorana Županja svojim je kooperantima iz županjske Posavine u kolovozu donirala sjeme bijele gorušice za postrnu sjetvu, posebno na tlima pogođenim poplavama. Bijela gorušica se već neko vrijeme u Njemačkoj koristi kao predkultura u tehnologiji uzgoja šećerne repe. To je dobro došlo onima koji na proljeće planiraju posijati upravo tu kraljicu... Bijela gorušica kao dobar dodatak greening-u!

Odgovor Ministarstva zdravlja o uvrštavanju stevije i batata na listu zabranjenih dodataka hrani

Stevija i batat
04.02.2013.

Odgovor Ministarstva zdravlja o uvrštavanju stevije i batata na listu zabranjenih dodataka hrani

Ministarstvo zdravlja je potvrdilo da bi sporni Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o dodacima prehrani trebao biti donešen tijekom mjeseca veljače. Činjenica je da je sporni Pravilnik još uvijek dostupan na internetu i da je uzbunio mnoge pobornike ovih dviju biljaka (stevije i batata), ali i mnogih drugih koje su prepoznate na listi... Odgovor Ministarstva zdravlja o uvrštavanju stevije i batata na listu zabranjenih dodataka hrani

Stevija i batat našli su se na listi zabranjenih dodataka hrani

Stevija i batat
03.02.2013.

Stevija i batat našli su se na listi zabranjenih dodataka hrani

Ministar zdravlja uz suglasnost ministra poljoprivrede donio je Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o dodacima prehrani koji je stupio na snagu 1. veljače 2013. I ne bi nam sve bilo tako čudno da nam sami uzgajivači stevije nisu ukazali na činjenicu da se navednom pravilniku dodaje i prilog V koji sadrži i listu biljnih vrsta koje nisu... Stevija i batat našli su se na listi zabranjenih dodataka hrani

Nema zabune u EU: voćni sok mora biti od voća, bez nikakvih dodataka

EU standard
28.12.2011.

Nema zabune u EU: voćni sok mora biti od voća, bez nikakvih dodataka

Europski potrošači uskoro će biti sasvim sigurni da kad kupe, primjerice, čisti sok od naranče u njemu doista nema nikakvih dodataka niti šećera ili umjetnih zaslađivača. Europski parlament nedavno je prihvatio nova pravila za označavanje voćnih sokova i nektara kojima se nastoji kupce zaštititi od oznaka koje bi ih mogle dovesti u zabludu. Kako... Nema zabune u EU: voćni sok mora biti od voća, bez nikakvih dodataka

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Obvezan Dodatak

Nema rezultata.