AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Novocommerce International

Novocommerce International

Pretraga članaka za ključne riječi: novocommerce international. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Novocommerce International zapošljava!

Nove radne prilike
09.04.2015.

Novocommerce International zapošljava!

Osječka tvrtka Novocommerce International domaćoj je poslovnoj, a posebice poljoprivrednoj javnosti dobro poznata kao zastupnik poljomehanizacije, poglavito one pod brendom John Deere kao glavnog principala. Tvrtka je dio francuske grupacije Monnoyeur, s tradicijom dužom od sto godina, kao specijalizirani distributer opreme i usluga. Grupa broji oko... Novocommerce International zapošljava!

KUHN predstavlja nove proizvode!

KUHN predstavlja nove proizvode u svojoj ponudi, a mi vam donosimo detaljan opis svakog od njih! Prvi na redu je novi 2-redni CULTIMER za traktore snage 75-135 KS. Prateći uspjeh CULTIMER L grubera sa tri reda zubaca za traktore snage 120 do 420 KS KUHN je lansirao novi model, CULTIMER M 300, za traktore snage 75-135 KS. Novi "M" model ima dva reda zubaca... KUHN predstavlja nove proizvode!

Otporna i višenamjenska FLIEGL Gigant prikolica

Tvrtka Novocommerce International predstavlja potisnu prikolicu FLIEGL Gigant ASW 381. Prednja stranica prikolice hidrauličnim upravljanjem "klizi" prema naprijed i tako istiskuje teret kroz stražnja hidraulična vrata. Visina fiksirane lijeve i desne stranice prikolice iznosi dva metra, a prednja i stražnja osovina su slobodno okretajuće. Nosivost... Otporna i višenamjenska FLIEGL Gigant prikolica

Upoznajte inteligentni kombajn John Deere T660i

Tvrtka Novocommerce International predstavlja kombajn John Deere T660i. Kombajn T660i je poseban ponos Novocommerce Internationala jer su razvojni inženjeri tvrtke John Deere pronašli rješenje kako povećati površinu sita bez dodavanja ikakve težine. T serija kombajna koji dolaze u verzijama s pet i šest slamotresa dugo je zastupljena na tržištu... Upoznajte inteligentni kombajn John Deere T660i

Bednar predstavlja 6 noviteta i najiščekivaniju OMEGU!

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu Agritechnica koji se održava u studenom, tvrtka BEDNAR FMT će predstaviti šest novih proizvoda, te dva stroja koji su predstavljeni na sajmu SIMA u Francuskoj. Najiščekivaniji novi proizvod bit će OMEGA OO 8000 L koja će proširiti ponudu sijačica. Strojevi će biti dostupni početkom ili tijekom sljedeće... Bednar predstavlja 6 noviteta i najiščekivaniju OMEGU!

John Deere poboljšana kosilica za velike površine

Pogodna za komercijalnu upotrebu, novi tip John Deere Serije III 1600 Turbo WAM prednje rotacijske kosilice za sezonu 2018. bit će predstavljena na Saltex 2017 u Birminghamu početkom studenog. Ovaj model sada ima motor Stage 5 koji zadovoljava najnovije standarde emisija ispušnih plinova te poboljšan sustav hlađenja za trajniju uporabu. Dizajniran da... John Deere poboljšana kosilica za velike površine

Zlatna medalja za Kemper StalkBuster!

Kemperov novi StalkBuster osvojio je zlatnu medalju na sajmu Agritechnica 2017! Stroj je dizajniran da uništi ostatke stabljike kukuruza odmah ispod hedera silažnog kombajna, uništavajući na taj način zimsko stanište štetnika kukuruza i smanjenje rizik bolesti (fuzarije) u tlu. Nakon toga nije potrebna dodatna radna opercija uništavanja ostataka... Zlatna medalja za Kemper StalkBuster!

Novi KUHN MERGE MAXX 950 za sakupljanje otkosa!

Sa preko 10 godina iskustva u proizvodnji sakupljača s trakom, KUHN je upotpunio svoju ponudu sa novim MERGE MAXX 950 sakupljačem, dizajniranim za velike poljoprivredne sustave ili poljoprivrednike koji vrše usluge. Pravilni otkosi kao priprema za silokombajn ili balirku su prioritet, a MERGE MAXX ispunjava taj zahtjev zbog vjetrobrana s valjkom koji se... Novi KUHN MERGE MAXX 950 za sakupljanje otkosa!

KUHN sijačica i John Deere vrhunski i u najtežim uvjetima

Tvrtka Novocommerce International predstavlja pneumatsku sijačicu KUHN Espro 6000 R i traktor John Deere 7230 R. Ova polu-nosiva pneumatska sijačica namijenjena je za minimalnu pripremu sjetve s aplikacijom sjemena od 1 do 430 kilograma po hektaru. Opremljena je s 40 konkavnih diskova promjera 460 milimetara i 5 milimetara debljine. Po dva diska su... KUHN sijačica i John Deere vrhunski i u najtežim uvjetima

Srebrna medalja John Deere sustavu za kotače!

U Hanoveru na sajmu Agritechnica 2017 John Deere sustav EZ Balasta za kotače je nagrađen sa srebrnom medaljom. John Deere-ov novi sustav EZ balasta za kotače omogućuje svestrane mogućnosti balasta (težine) za traktore, bez blokiranja prednje i zadnje hidraulike. Sustav fleksibilne raspodjele težine je dizajniran kako bi osigurao veće prijanjanje i... Srebrna medalja John Deere sustavu za kotače!

U Jalžabetu prezentirani najbolji od najboljih!

U petak, 29.09.2017. na proizvodnoj površini tvrtke Stočar u poduzetničkoj zoni Jalžabet pored Varaždina tvrtka Novocommerce International d.o.o. organizirala je za svoje stalne i potencijalne nove kupce demo prezentaciju traktora John Deere te priključnih strojeva Bednar i KUHN čiji su generalni zastupnik i distributer za Hrvatsku. Demo prezentacija... U Jalžabetu prezentirani najbolji od najboljih!

Najnoviji modeli John Deere traktora u Gudovcu

Tvrtka Novocommerce International d.o.o. i ove će godine biti prisutna na 25. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Na štandu 8A tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstavit će neke od najnovijih modela vrhunskih John Deere traktora kao što je nova serija modela 5R. Lagan i okretan, novi 5R traktor može biti opremljen prednjim... Najnoviji modeli John Deere traktora u Gudovcu

Moćni spoj John Deere-a s Kuhn gruberom!

Novocommerce International predstavlja Cultimer L350 proizvođača Kuhn - robusni plošni kultivator radne širine tri i pol metra. Koristi se za intenzivno miješanje biljnih ostataka s tlom, sječu korova nakon žetve pri dubinama od 5 do 15 centimetara i olakšano oranje. Sve to je osigurano kombinacijom radnih tijela diskova i valjaka. Cultimer ima... Moćni spoj John Deere-a s Kuhn gruberom!

Dugo očekivani John Deere 8400R na Farm Showu!

Kada je u pitanju vožnja traktora, konkretno John Deera, njihov je vozač pokazao da odlično zna voziti u rikverc, no kada je u pitanju poslovanje, tvrtka Novocommerce International d.o.o. itekako gleda unaprijed. Svjedoči tome održan 4. Farm Showu u Osijeku gdje su na izložbenom prostoru od preko 1.000 m2, predstavili čak 40-ak strojeva vrhunske... Dugo očekivani John Deere 8400R na Farm Showu!

Novocommerce atrakcije na Farm Show-u!

Novocommerce
22.08.2017.

Novocommerce atrakcije na Farm Show-u!

Novocommerce International i njihov vrsni tim stručnjaka, već četvrtu godinu zaredom dočekuju posjetitelje na Farm Show-u i informiraju o predstavljenim strojevima. Kako nam se približava četvrto izdanje sajma poljoprivredne mehanizacije, razgovarali smo s Thomom Gadyjem, generalnim direktorom Novocommerce Internationala, koji nam je ispričao koje... Novocommerce atrakcije na Farm Show-u!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Novocommerce International

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: novocommerce international.

Potpuna rješenja za Vaše gospodarstvo!

Potpuna rješenja za V...

Usluge i ostalo
Novocommerce International...

BEDNAR FMT sjetvospremač Swifter SN 3000

BEDNAR FMT sjetvosprem...

Mehanizacija
Novocommerce International...

Provjerite aktualnu ponudu rabljenih JD, Claas i Fendt traktora

Provjerite aktualnu po...

Traktori
Novocommerce International...

Ostale oglase možete pronaći ovdje.