AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Natjecaj Za Potporu

Natjecaj Za Potporu

Pretraga članaka za ključne riječi: natjecaj za potporu. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Podmjera 6.1
01.10.2015.

Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je natječaj za provedbu podmjere 6.1. "Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima", provedba tipa operacije 6.1.1. "Potpora mladim poljoprivrednicima". Korisnici ove mjere su mladi poljoprivrednici, osobe starije od 18 i mlađe od 40 godina na dan... Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Ribarstvo
21.09.2011.

Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava sve zainteresirane da je objavljen Natječaj za podnošenje prijava u okviru sufinanciranja mjera strukturne politike kroz potporu razvoju prerade proizvoda ribarstva u 2011. godini (NN 107/11). Rok za podnošenje prijava je 10. listopad 2011. god. Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Natječaj za investicije javnog navodnjavanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 69/16 Natječaj za provedbu podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", provedba tipa operacije 4.3.1. "Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja". Korisnici... Natječaj za investicije javnog navodnjavanja

Natječaji za modernizaciju prerade drva!

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u Narodnim novinama 55/16 objavljen Natječaj za provedbu podmjere 8.6. "Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda" - provedba tipa operacije 8.6.1. "Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima"... Natječaji za modernizaciju prerade drva!

Natječaj za obnovljive izvore energije

U Narodnim novinama 48/16 je objavljen Natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" - provedba Operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije". Korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi, osim fizičkih i pravnih osoba čija je... Natječaj za obnovljive izvore energije

Natječaj za razminiranje zemljišta!

Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o dodjeli potpore za "Razminiranje poljoprivrednog zemljišta" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. (Narodne novine broj 38/15, 31/16), Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisuje natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskoga... Natječaj za razminiranje zemljišta!

Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, izradilo je plan natječaja za 2016. godinu. "Kod planiranja smo se trudili zadovoljiti potrebe potencijalnih korisnika, ali i pripremiti administrativne kapacitete koji će raditi na obradi prijava. Mi u Ministarstvu i kolege u Agenciji za... Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Kako ostvariti potporu u 2014. godini?

Kao i svake godine do sada, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i ove je godine izdala Priručnik za poljoprivredna gospodarstva u kojem se nalaze detaljne informacije o tome kako poljoprivrednici mogu ostvariti potporu za izravna plaćanja, državnu potporu i IAKS mjere ruralnog razvoja. Najvažnije informacije odnose se na... Kako ostvariti potporu u 2014. godini?

IPARD - drugi krug natječaja

Ipard
14.05.2010.

IPARD - drugi krug natječaja

Ovaj krug natječaja biti će otvoren do 7. lipnja ove godine do kada svi zainteresirani korisnici ovog programa trebaju prikupiti svu potrebnu dokumentaciju i dostaviti je u Agenciju za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Da podsjetimo, krajnji korisnici ovog natječaja mogu biti fizičke i pravne osobe, upisani u Upisnik... IPARD - drugi krug natječaja

Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

PMT
21.07.2017.

Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

Na Valtrinoj međunarodnoj konferenciji za novinare 31. svibnja ove godine objavljeni su pobjednici natjecanja Valtra Design Challenge. Natječaj koji je završio 26. travnja bio je usmjeren studentima industrijskog dizajna, dizajna općenito te drugim pojedincima. Članovi žirija Valtra Design Challenge 2017 bili su Kimmo Wihinen i Brandon Montgomery iz... Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

Izmjena natječaja za provedbu operacije 8.6.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 67/2017 od dana 12. srpnja 2017. izmjenu natječaja za provedbu tipa operacije 8.6.1. "Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima". Izmjena se isključivo odnosi na povećanje ukupnog iznosa... Izmjena natječaja za provedbu operacije 8.6.1.

Izmjena natječaja za provedbu operacije 7.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 7.2.1. "Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda". Izmjena se isključivo odnosi na povećanje ukupnog iznosa sredstava javne potpore navedenog u Natječaju. Izmjenu Natječaja... Izmjena natječaja za provedbu operacije 7.2.1.

Prijavite se za potporu izrade specifikacije proizvoda

Objavljen je Natječaj za dodjelu potpore male vrijednosti iz Programa "Potpora skupinama proizvođača za izradu Specifikacije poljoprivrednog ili prehrambenog proizvoda za zaštitu naziva oznakom izvornosti, oznakom zemljopisnog podrijetla ili kao zajamčeno tradicionalni specijalitet" u 2017. godini Natječaj za dodjelu potpore male vrijednosti iz... Prijavite se za potporu izrade specifikacije proizvoda

Odgoda raspisivanja natječaja za operaciju 7.2.1.

Ruralni razvoj
03.07.2017.

Odgoda raspisivanja natječaja za operaciju 7.2.1.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava kako se odgađa raspisivanje drugog natječaja za tip operacije 7.2.1., ("Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda"), najavljenog za danas, 3. srpnja 2017. godine. Razlog odgode je rad na obradi prvog natječaja za tip operacije 7.2.1., koji će uskoro biti završen... Odgoda raspisivanja natječaja za operaciju 7.2.1.

Iskustvo u povlačenju sredstava iz 3.800 natječaja

Goodwill consulting
27.06.2017.

Iskustvo u povlačenju sredstava iz 3.800 natječaja

S obzirom na sve lošije stanje u poljoprivredi kada govorimo o financijskim sredstvima, razgovarali smo s Ivanom Srećecom, predstavnikom tvrtke Goodwill consulting čija je osnovna zadaća povlačenje sredstava iz lokalnih i europskih fondova. Kada govorimo o tvrtki, bitno je naglasiti da je osnovana u ljeto 2004. godine u Mađarskoj od strane savjetnika... Iskustvo u povlačenju sredstava iz 3.800 natječaja

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Natjecaj Za Potporu

Nema rezultata.