AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Natjecaj Za Potporu

Natjecaj Za Potporu

Pretraga članaka za ključne riječi: natjecaj za potporu. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Podmjera 6.1
01.10.2015.

Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je natječaj za provedbu podmjere 6.1. "Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima", provedba tipa operacije 6.1.1. "Potpora mladim poljoprivrednicima". Korisnici ove mjere su mladi poljoprivrednici, osobe starije od 18 i mlađe od 40 godina na dan... Natječaj za potporu mladim poljoprivrednicima!

Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Ribarstvo
21.09.2011.

Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava sve zainteresirane da je objavljen Natječaj za podnošenje prijava u okviru sufinanciranja mjera strukturne politike kroz potporu razvoju prerade proizvoda ribarstva u 2011. godini (NN 107/11). Rok za podnošenje prijava je 10. listopad 2011. god. Natječaj za potporu razvoja prerade proizvoda ribarstva

Natječaj za investicije javnog navodnjavanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 69/16 Natječaj za provedbu podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", provedba tipa operacije 4.3.1. "Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja". Korisnici... Natječaj za investicije javnog navodnjavanja

Natječaji za modernizaciju prerade drva!

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u Narodnim novinama 55/16 objavljen Natječaj za provedbu podmjere 8.6. "Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda" - provedba tipa operacije 8.6.1. "Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima"... Natječaji za modernizaciju prerade drva!

Natječaj za obnovljive izvore energije

U Narodnim novinama 48/16 je objavljen Natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" - provedba Operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije". Korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi, osim fizičkih i pravnih osoba čija je... Natječaj za obnovljive izvore energije

Natječaj za razminiranje zemljišta!

Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o dodjeli potpore za "Razminiranje poljoprivrednog zemljišta" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. (Narodne novine broj 38/15, 31/16), Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisuje natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskoga... Natječaj za razminiranje zemljišta!

LAG-ovi s prvim natječajima kreću u siječnju, prijavite se!

Lokalna akcijska grupa Zapadna Slavonija organizirala je za svoje članove zanimljivo i nadasve korisno dvodnevno studijsko putovanje u Općinu Sveti Martin na Muri gdje je održana i redovna godišnja skupština tog LAG-a. Studijsko putovanje financirano je sredstvima Europske unije. "Kroz provedbu Mjere 19.4. Programa ruralnog razvoja članove našeg... LAG-ovi s prvim natječajima kreću u siječnju, prijavite se!

Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, izradilo je plan natječaja za 2016. godinu. "Kod planiranja smo se trudili zadovoljiti potrebe potencijalnih korisnika, ali i pripremiti administrativne kapacitete koji će raditi na obradi prijava. Mi u Ministarstvu i kolege u Agenciji za... Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Kako ostvariti potporu u 2014. godini?

Kao i svake godine do sada, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i ove je godine izdala Priručnik za poljoprivredna gospodarstva u kojem se nalaze detaljne informacije o tome kako poljoprivrednici mogu ostvariti potporu za izravna plaćanja, državnu potporu i IAKS mjere ruralnog razvoja. Najvažnije informacije odnose se na... Kako ostvariti potporu u 2014. godini?

IPARD - drugi krug natječaja

Ipard
14.05.2010.

IPARD - drugi krug natječaja

Ovaj krug natječaja biti će otvoren do 7. lipnja ove godine do kada svi zainteresirani korisnici ovog programa trebaju prikupiti svu potrebnu dokumentaciju i dostaviti je u Agenciju za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Da podsjetimo, krajnji korisnici ovog natječaja mogu biti fizičke i pravne osobe, upisani u Upisnik... IPARD - drugi krug natječaja

Početkom siječnja natječaj za mjeru 6.2. i operaciju 4.1.1.!

Ruralni razvoj
01.01.2018.

Početkom siječnja natječaj za mjeru 6.2. i operaciju 4.1.1.!

Sretna vam Nova! Ušli smo u siječanj u kojemu se već početkom mjeseca očekuje objava natječaja iz Programa ruralnog razvoja, ali ne samo iz njega. Podsjećamo, kako je najavilo Ministarstvo poljoprivrede, početkom siječnja Agencija za plaćanja u poljoprivredi će raspisati dugo očekivani natječaj za ulaganja u nepoljoprivredne djelatnosti (6.2.... Početkom siječnja natječaj za mjeru 6.2. i operaciju 4.1.1.!

Izdavanje odluka za natječaj za Mjeru 7!

Ruralni razvoj
25.12.2017.

Izdavanje odluka za natječaj za Mjeru 7!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj za provedbu Mjere M7, Operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta. Korisnici će zaprimiti Odluke o prihvatljivosti poštom. Popis odobrenih korisnika na dan 22. prosinca 2017... Izdavanje odluka za natječaj za Mjeru 7!

Javni natječaj - primijenjeno istraživanje u pčelarstvu

APPRRR
15.11.2017.

Javni natječaj - primijenjeno istraživanje u pčelarstvu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju imaju znanstveno-istraživačke institucije, a prijave se podnose na službenom obrascu koji možete preuzeti s mrežne stranice Agencije za... Javni natječaj - primijenjeno istraživanje u pčelarstvu

Izmjena natječaja za provedbu operacije 8.6.2.

Ruralni razvoj
06.11.2017.

Izmjena natječaja za provedbu operacije 8.6.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 106/2017 od dana 31. listopada 2017. izmjenu natječaja za provedbu tipa operacije 8.6.2. "Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva". Izmjena se isključivo odnosi na povećanje ukupnog iznosa sredstava javne... Izmjena natječaja za provedbu operacije 8.6.2.

Rezultati natječaja za mjeru 6 u listopadu?

Ruralni razvoj
28.09.2017.

Rezultati natječaja za mjeru 6 u listopadu?

Višemjesečno očekivanje rezultata apliciranja na mjeru 6 Programa ruralnog razvoja napokon bi trebalo biti završeno u listopadu. Naime, odgovorio je tako ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na svom facebook profilu, upitan kada će rezultati mjere 6.1.1. za mlade poljoprivrednike koji se čekaju sedam mjeseci. "Puno puta sam rekao da obrada... Rezultati natječaja za mjeru 6 u listopadu?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Natjecaj Za Potporu

Nema rezultata.