AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Moderan Kokosinjac

Moderan Kokosinjac

Pretraga članaka za ključne riječi: moderan kokosinjac. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 6.

Ideje za izgled i funkcionalnost kokošinjca

Moderan kokošinjac
10.01.2018.

Ideje za izgled i funkcionalnost kokošinjca

Tradicionalan kokošinjac je funkcionalan, ali njegov izgled i nije toliko atraktivan, koliko može biti. Posjetite li aplikaciju Pinterest, ovo će vam itekako postati jasno. "Chicken coop ideas" su riječi koje će vam otkriti čitav svijet nevjerojatno dizajniranih kokošinjaca. U njima uživaju kokoši, ali i njihovi vlasnici, jer svojim izgledom ovi... Ideje za izgled i funkcionalnost kokošinjca

Laverda kombajn M400 - okretan, pouzdan i moderan!

Laverda kombajn
05.06.2017.

Laverda kombajn M400 - okretan, pouzdan i moderan!

Laverda kombajni nastali su kao brand u radionici Pietra Laverde 1873. godine u mjestu San Giorgio di Perlena u Italiji. Godine 1956. Laverda je konstruirala prvi talijanski samohodni kombajn - model M 60, s kojim se probijaju na domaćem i stranom tržištu. U suradnji s Fiat grupacijom, Laverda je postala sinonim za kombajne koji kao jedni od rijetkih... Laverda kombajn M400 - okretan, pouzdan i moderan!

Natječaji za obnovu ribljeg fonda i moderan uzgoj

Idući tjedan biti će objavljeni prvi natječaji za sredstva iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, temeljem kojega Hrvatska na raspolaganju ima 348,7 milijuna eura, najavljeno je u utorak na svečanosti predstavljanja programa. Ukupna sredstva koje Hrvatska iz tog programa ima na raspolaganju u programskom razdoblju 2014. do 2020. iznose 348,7... Natječaji za obnovu ribljeg fonda i moderan uzgoj

Novi, moderan izgled Bjelovarskog sajma!

Bjelovarski sajam
04.09.2015.

Novi, moderan izgled Bjelovarskog sajma!

Najveća poljoprivredna, gospodarska, obrtnička, ali i turistička manifestacija u regiji, 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, i ove godine potvrđuje brojke kada se očekuje više od 500 izlagača iz 15-ak zemalja. Prvenstveno stočarski, poljoprivredni, ali i gospodarsko-obrtnički međunarodni sajam, od 11. do 13. rujna okupit će najvažnije i... Novi, moderan izgled Bjelovarskog sajma!

Sobe s pogledom na - kokošinjac!

Grad su odlučili zamijeniti selom, i nisu pogriješili. Iz Osijeka su se preselili u Bilje, a potom u Karanac. Oni su Gordana i Denis Sklepić, pioniri seoskog turizma u Baranji. Njihova priča se zakotrljala još 2000. godine kada su odlučili registrirati prve postelje. Seoskim turizmom počeli su se baviti, reći će, sasvim spontano. Danas, pak, od... Sobe s pogledom na - kokošinjac!

Za legalizaciju svinjaca i kokošinjaca ne treba bogatstvo

Legalizacija
07.04.2012.

Za legalizaciju svinjaca i kokošinjaca ne treba bogatstvo

Na njih je zakon o gradnji gledao jednako kako i na luksuzne apartmane na moru, pa je za legalizaciju kokošinjca trebalo izdvojiti i do dvadeset tisuća kuna. To je sada promijenjeno. Za takvu vrstu objekata trebat će platiti oko 1000 kuna, a za staje i svinjce oko pet tisuća - i to na rate. Krave Rade Vidića žive u ilegalnoj staji. Njihov vlasnik o... Za legalizaciju svinjaca i kokošinjaca ne treba bogatstvo

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Moderan Kokosinjac

Nema rezultata.