AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Microstart G10

Microstart G10

Pretraga članaka za ključne riječi: microstart g10. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 7.

Jača korijen, stimulira prinos i štedi novac!

Intertim
31.03.2016.

Jača korijen, stimulira prinos i štedi novac!

Počeli ste s pripremama za sjetvu odnosno sadnju povrća? Glucohumat gnojiva tvrtke Intertim, u mikrogranularnoj formulaciji idealna su za primjenu sa sjetvom ili prilikom presađivanja. GlucoHumat je linija proizvoda koji stimuliraju biljni razvoj, povećavajući aktivnosti korijena, a ujedno daju prednost kemijsko-fizičkim i mikrobiološkim svojstvima... Jača korijen, stimulira prinos i štedi novac!

Gnojidba i sjetva u jednom štede vrijeme i novac!

Intertim
13.03.2015.

Gnojidba i sjetva u jednom štede vrijeme i novac!

Ožujak je vrijeme za organizacijske i druge pripreme za proljetnu sezonu. Jedna od nezaobilaznih je svakako gnojidba jer, nakon zime i faze mirovanja, za dobar start i razvoj, poljoprivredne kulture moraju imati osigurana lako dostupna, potrebna hranjiva. Tvrtka Intertim d.o.o. nudi idealno riješenje u obliku mikrogranula koje se primjenjuju usporedno sa... Gnojidba i sjetva u jednom štede vrijeme i novac!

GlucoHumat - spas za jesensku gnojidbu!

Intertim d.o.o.
26.09.2014.

GlucoHumat - spas za jesensku gnojidbu!

Ovogodišnje nepovoljne vremenske prilike zadale su puno brige našim poljoprivrednicima, pogotovo kada je u pitanju gnojidba. Dolaskom sve vlažnijih zimskih dana, situacija se neće baš puno poboljšati. Tvrtka Intertim d.o.o. svojim vjernim kupcima nudi idealno riješenje u obliku mikrogranula koje se primjenjuju usporedno sa sjetvom, što štedi i... GlucoHumat - spas za jesensku gnojidbu!

HUMP donacija gnojiva Knjižnici alata!

HUMP Agro
26.09.2014.

HUMP donacija gnojiva Knjižnici alata!

Da Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika, HUMP Agro, djeluje u vidu svojih ciljeva kao što je stvaranje uvjeta za povećanje učešća mladih u poljoprivredi, govori i činjenica da je prije par dana donirao gnojivo Knjižnici alata u Belom Manastiru. Naime, Centar za mir - Osijek, Grad Beli Manastir te Udruga romskog prijateljstva Luna provode projekt... HUMP donacija gnojiva Knjižnici alata!

Proljetna gnojidba žitarica

Ušteda
12.03.2014.

Proljetna gnojidba žitarica

Vrijeme je za proljetnu gnojidbu žitarica koja je neophodna kako bi biljke dobile dovoljno hranjiva i kako bi im start bio jak. Zdrave biljke otporne su na štetnike i bolesti koje ih napadaju, a krajni rezultat uroda je višestruk u odnosu na one ratarske kulture koje nisu na vrijeme kvalitetno prihranjivane. Ne dopustite da Vaš trud propadne Kako bi... Proljetna gnojidba žitarica

Ušteda na jesenskoj gnojidbi šećerne repe

Gnojidba
23.09.2013.

Ušteda na jesenskoj gnojidbi šećerne repe

Mnogi poljoprivrednici odlučuju se na smanjenje ulaganja u gnojidbu kako bi ostvarili profit. Smanjenom gnojidbom dovodi se do loših krajnjih rezultata jer se smanjuju prinosi, a time i profiti. Štednja na gnojivu povlači za sobom dugoročne posljedice. Kako bi šećerna repa ostvarila visoke prinose odnosno veliku tehnološku kakvoću mineralna ishrana... Ušteda na jesenskoj gnojidbi šećerne repe

Uštedite na gnojidbi žitarica

Gnojidba
18.09.2013.

Uštedite na gnojidbi žitarica

Jesenska sjetva se bliži, a posebnu pozornost treba posvetiti genetici i doradi sjemena te gnojidbi da bi se iskoristio veliki potencijal današnjih raspoloživih sorti. Kako bi postigli visoke prinose po hektaru i ostvarili profit treba primjeniti pune agrotehničke mjere. Ovisno o tipu tla i klimatskim uvjetima te sijanoj predkulturi treba pravilno... Uštedite na gnojidbi žitarica

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Microstart G10

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: microstart g10.

Gluchomat - MicroStart G10

Gluchomat - MicroStart...

Gnojiva
Intertim Srb d.o.o.

Kukuruz gnojen Glucohumatom

Kukuruz gnojen Glucohu...

Gnojiva
Intertim d.o.o.

Ostale oglase možete pronaći ovdje.