AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Menta

Menta

Pretraga članaka za ključne riječi: menta. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Elementarna nepogoda od tuče za Općinu Đulovac

Na zahtjev Općine Đulovac bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs danas, 7. kolovoza, proglasio je elementarnu nepogodu od tuče. Naime, 24. srpnja 2017. godine zbog vremenskih nepogoda, točnije olujnog vjetra praćenog jakom kišom i tučom, nastale su velike materijalne štete na obiteljskim i gospodarskim građevinama te vinogradima, voćnjacima i... Elementarna nepogoda od tuče za Općinu Đulovac

Elementarne nepogode diljem Hrvatske

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za osam gradova i 14 općina s područja Zagrebačke županije zbog vremenske nepogode, nastale u razdoblju od 20. do 23. travnja 2017. godine, uzrokovane mrazom koji je na navedenom prostoru nanio potpune materijalne štete na poljoprivrednim kulturama, voćnjacima, vinogradima... Elementarne nepogode diljem Hrvatske

Elementarna nepogoda u Osječko-baranjskoj županiji

Župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić proglasio je stanje elementarne nepogode - olujni vjetar praćen tučom i velikom količinom oborina na dijelu područja županije. Kako se navodi u priopćenju, elementarna je nepogoda proglašena sagledavajući trenutno stanje i opseg posljedica nastalih djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta olujnoga... Elementarna nepogoda u Osječko-baranjskoj županiji

Elementarna nepogoda za Tordince i Trpinju

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić proglasio je elementarnu nepogodu za tuču za Općine Tordinci i Trpinja. Kako objašnjava, elementarne nepogode izazvane olujnim nevremenom popraćenim velikim količinama kiše i tuče, koje su padale 26. i 27. lipnja ove godine, zadale su brojne probleme na poljoprivrednim usjevima te županije i nastale su velike... Elementarna nepogoda za Tordince i Trpinju

Bačanijeva Lea najbolja hrvatska simentalka!

U Svetom Ivanu Žabnu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede organizirana je 7. izložba simentalskog goveda. Organizatori su Hrvatska poljoprivredna agencija, općina Sveti Ivan Žabno i Udruga uzgajatelja simentalskog goveda Sveti Ivan Žabno. Na početku izložbe, prisutne su pozdravili načelnik općine Sveti Ivan Žabno Vladimir Oguman... Bačanijeva Lea najbolja hrvatska simentalka!

Proglašena elementarna nepogoda od mraza

Župan Osječko-baranjske županije dr.sc. Vladimir Šišljagić donio je 06. svibnja 2016.godine Odluku o proglašenju elementarne nepogode mraz. Vremenske nepogode uzrokovane mrazom nanijele su veliku materijalnu štetu poljoprivredi Osječko-baranjske županije, ali i unesrećile domaće poljoprivrednike čiji je vrijedni rad i trud ugrožen. Procjenjuje... Proglašena elementarna nepogoda od mraza

Procjena šteta od elementarnih nepogoda

Krajem prošlog mjeseca, mraz i niske jutarnje temperature, uz snijeg, uništili su vinograde, voćnjake, rane povrtne i ratarske kulture. Prinosi će biti višestruko manji, štete se još zbrajaju, a neke županije su proglasile elementarnu nepogodu. Zagrebačka i Varaždinska županija imaju velike štete Na području Zagrebačke županije proglašena je... Procjena šteta od elementarnih nepogoda

Proglašena elementarna nepogoda od suše!

Župan Vladimir Šišljagić, danas, 4. kolovoza 2015. godine objavio je proglašenje stanja elementarne nepogode suše za područje Osječko-baranjske županije za poljoprivredne kulture zasijane u proljetnoj sjetvi 2015. godine, te povrtne i voćarske kulture. Prema prvim (ne i konačnim) procjenama gradskih i općinskih povjerenstava, šteta se... Proglašena elementarna nepogoda od suše!

Traži se proglašenje elementarne nepogode!

Župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić uputio je danas dopis gradonačelnicima i načelnicima jedinica lokalne samouprave da gradska i općinska povjerenstva procijene štete na svom području i podnesu Izvješće o stanju šteta na kukuruzu, soji, šećernoj repi, povrtnim i voćarskim kulturama na području Osječko-baranjske županije kako bi se... Traži se proglašenje elementarne nepogode!

Donji Miholjac pogodila elementarna nepogoda!

Dana 9. lipnja 2015. godine oko 14,00 sati tuča je zahvatila područje Grada Donji Miholjac i to k.o. Donji Miholjac. Tuča je zahvatila područje uz rijeku Dravu, rudine Hobođ i Zabara te dio područja prema naselju Ivanovo, uslijed čega je nastala šteta na 904,51 ha poljoprivrednih površina, sa postotkom oštećenja od 30 do 80% i procijenjenim... Donji Miholjac pogodila elementarna nepogoda!

U OBŽ proglašena elementarna nepogoda!

Uslijed velike količine oborina koje su padale u razdoblju od 21. do 27. svibnja 2015. godine, u nekim dijelovima Osječko-baranjske županije palo je više od 136 litara po m2, što je uzrokovalo izlijevanja i poplave. Došlo je do izlijevanja kanala Strug i rijeke Vučice na području Grada Belišća, poplava na području Grada Đakova, izlijevanje... U OBŽ proglašena elementarna nepogoda!

U Virovitičko-podravskoj županiji proglašena elementarna nepogoda!

U samo dva dana 3. i 4. svibnja 2014. na području Virovitičko-podravske županije obilne su kiše praktički potopile pojedina područja. U nepunih 40 sati neprekidnih oborina palo je u prosjeku između 110- 120 mm/m2. Nakon pregleda terena, župan Tomislav Tolušić proglasio je elementarnu nepogodu za cijelo područje županije, osim za gradove... U Virovitičko-podravskoj županiji proglašena elementarna nepogoda!

Najveći uspjeh uzgajatelja simentalca u povijesti Hrvatske!

Stručni savjetnici Savjetodavne službe u sklopu Mjere 2 Programa ruralnog razvoja poljoprivrednicima širom Hrvatske pomažu u radu. Riječ je o tzv. Savjetničkim paketima koji se odnose na niz aktivnosti i usluga osmišljenih za korisnike paketa (poljoprivrednika ili šumoposjednika) s ciljem pružanja efikasnog i kvalitetnog savjetovanja prilagođenog... Najveći uspjeh uzgajatelja simentalca u povijesti Hrvatske!

15. listopada - rok za predaju dokumentacije za soju!

Potpore
13.10.2017.

15. listopada - rok za predaju dokumentacije za soju!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjeća korisnike da je rok za predaju dokumentacije za soju 15. listopada. "Napominjemo da poljoprivrednici mogu ostvariti potporu za prihvatljive površine pod sojom na kojoj je soja proizvedena od certificiranog sjemena genetski nemodificirane soje u količini od najmanje 80 kilograma... 15. listopada - rok za predaju dokumentacije za soju!

Zbog elementarnih nepogoda i do 35% manje grožđa!

Berba grožđa
07.10.2017.

Zbog elementarnih nepogoda i do 35% manje grožđa!

Nepovoljni klimatski uvjeti u 2017. godini, uključujući tuču i mraz u proljeće, kao i sušu u ljetnim mjesecima, uzrokovali su znatnu štetu u vinogradima diljem Europe. Većina vinorodnih regija u Europi zbog toga očekuje vrlo slabu berbu grožđa 2017. godine. Glavne zemlje koje proizvode vino u Europskoj uniji predviđaju znatne padove: Španjolska... Zbog elementarnih nepogoda i do 35% manje grožđa!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Menta

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: menta.

Glenor KR+ fermentator tekućeg i stajskog gnojiva

Glenor KR+ fermentator...

Gnojiva
Velebit Agro d.o.o.

CERAVITAL® - sirovi protein obogaćen nusproizvodima fermentacije gljivica

CERAVITAL® - sirovi p...

Stočna hrana
Schaumann Agri d.o.o.

GLENOR KR+Se/Zn - dodatak stočnoj hrani za fermentaciju stajskog gnoja

GLENOR KR+Se/Zn - doda...

Gnojiva
Velebit Agro d.o.o.

Ostale oglase možete pronaći ovdje.