AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Krški Fenomen

Krški Fenomen

Pretraga članaka za ključne riječi: krški fenomen. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Nestalo jezero skupa s ribama

Krški fenomen
11.11.2017.

Nestalo jezero skupa s ribama

Šumsko jezero Sakantsy u ruskoj Vladimirskoj oblasti, u blizini Moskve, nestalo je pod zemljom. Uzrok ovome je krški fenomen. Naime, podzemne vode ispirući tlo i stijene stvara rupe u stjenovitom području što dovodi do nestanka jezera, a onda i riba i algi. Na mjestu jezera ostao je veliki "lijevak" s muljevitim dnom, navodi pravdareport. "Ne znamo... Nestalo jezero skupa s ribama

Potpore za održavanje krških pašnjaka!

IAKS mjere
15.06.2015.

Potpore za održavanje krških pašnjaka!

Svi poljoprivrednici koji održavaju krške pašnjake i imaju ih ucrtane u ARKOD pod šifrom 321 ili ih planiraju registrirati kao takve, mogu za njih zatražiti dodjelu aktivacije prava na plaćanje u 2015. godini. Broj grla više nije uvjet "Uvjet je da površine tih pašnjaka održavaju košnjom ili ispašom s minimalno 0,1 uvjetnim grlom stoke. Dodjela... Potpore za održavanje krških pašnjaka!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Krški Fenomen

Nema rezultata.