AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Isplata Avansa Poticaja

Isplata Avansa Poticaja

Pretraga članaka za ključne riječi: isplata avansa poticaja. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Hoće li i kada krenuti isplata avansa poticaja, goruće je pitanje koje je i nama postavljeno mnoštvo puta. Naravno, informirali smo se u resornom ministarstvu, a na isto pitanje, ministar Tomislav Tolušić odlučio se odgovoriti putem društvenih mreža. Kaže ovako: Dragi moji poljoprivrednici i poljoprivrednice! Svaki dan dolazi na desetke upita kada... Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

Isplata poticaja
25.09.2017.

Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

Avansi poticaja idu u studenom. I tako će biti u naredne tri godine, rekao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u virovitičkom prigradskom naselju, Koriji. Ove godine, dodao je, riječ je o 922 milijuna kuna koje će biti isplaćeno do kraja studenog, ostatak poticaja isplatit će u veljači sljedeće godine dok će poravnanje ići u svibnju... Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

Uskoro isplata dvije i pol milijarde kuna poticaja

Tomislav Tolušić
26.01.2017.

Uskoro isplata dvije i pol milijarde kuna poticaja

Nakon što su u sklopu sisačkog Doručka s hrvatskih farmi poslužena jela od domaćih jaja, mlijeka, mesa, meda i kruha, započelo je dvodnevno XII. savjetovanje proizvođača goveda na kojemu osim stučnjaka, sudjeluje i 200-ak hrvatskih poljoprivrednika. Sve to, kazao je v. d. ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać, kako bi svi... Uskoro isplata dvije i pol milijarde kuna poticaja

Tolušić: Isplata poticaja krajem siječnja 2017.

EU fondovi
29.11.2016.

Tolušić: Isplata poticaja krajem siječnja 2017.

Dobra vijest stiže iz Ministarstva poljoprivrede - za izravna plaćanja poljoprivrednicima u 2017. godini osigurano je 2.608.616.320 kuna što je za 305.166.505 kuna više u odnosu na tekuću 2016. godinu. 305 milijuna kuna potpora više nego lani Od ukupnog iznosa raspoloživog novca za izravna plaćanja u 2017. godini, 65% povlačimo iz EU fondova i to... Tolušić: Isplata poticaja krajem siječnja 2017.

Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Isplata potpora
06.10.2016.

Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Proračunom Ministarstva poljoprivrede za 2016. godinu osigurana su sredstva za isplatu avansa poljoprivrednim proizvođačima za proizvodnu 2016. godinu. Avans u iznosu od 806 milijuna kuna bit će isplaćen poljoprivrednim proizvođačima u drugoj polovici studenog, zaključno s 30. studenim 2016. godine, javljaju iz Ministarstva poljoprivrede. Avansne... Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

Isplata potpora
14.01.2016.

Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

Hrvatskim poljoprivrednicima je lani, prvi puta do sada, isplaćeno 750 milijuna kuna predujma za izravna plaćanja poljoprivrednicima. Isplatu prve rate ostalih sredstava očekujemo, kao i proteklih godina, koncem veljače, a isplatu druge rate najkasnije do 30. lipnja 2016. godine. 432 projekta u lovu na 50.000 eura Na natječaj za dobivanje 50.000 eura... Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

U utorak počinje isplata poticaja!

Isplata potpora
19.06.2015.

U utorak počinje isplata poticaja!

Ministarstvo poljoprivrede preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započet će u utorak 23. lipnja 2015. godine s isplatom drugog dijela izravnih potpora poljoprivrednicima. Na račune 96.819 poljoprivrednih gospodarstava u idućih nekoliko dana isplatit će se ukupno 1,5 milijarda kuna, odnosno 50% preostalog iznosa novca... U utorak počinje isplata poticaja!

Isplata poticaja na zaštićene račune!

Zaštićeni računi
23.04.2015.

Isplata poticaja na zaštićene račune!

Poljoprivrednici nad čijim sredstvima se provodi ovrha trebaju osobno otvoriti zaštićeni račun na banci na koji će im se uplaćivati izravna plaćanja. Točnu proceduru upotrebe zaštićenog računa u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objaviti će sutra. Na zaštićeni račun moći će se uplatiti maksimalan iznos od... Isplata poticaja na zaštićene račune!

Sredinom svibnja isplata drugog dijela poticaja!

Isplata poticaja
14.04.2015.

Sredinom svibnja isplata drugog dijela poticaja!

Drugi dio isplate izravnih plaćanja za 2014. godinu počet će za mjesec dana, sredinom svibnja i bit će završen do kraja mjeseca. Sredstva za isplatu su osigurana u državnom proračunu, pozitivna je vijest za sve hrvatske poljoprivrednike koju je iznijela glasnogovornica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Leticija... Sredinom svibnja isplata drugog dijela poticaja!

Najavljena isplata prvog dijela poticaja za 2014.

Isplata poticaja
24.01.2015.

Najavljena isplata prvog dijela poticaja za 2014.

Od 30. siječnja do 10. veljače Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatit će svim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i tvrtkama prvu ratu poticaja i to do 60 % od ukupnog iznosa koji trebaju dobiti za 2014. godinu. Obećao je to u Novoj Gradiški ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina na otvaranju tradicionalne... Najavljena isplata prvog dijela poticaja za 2014.

Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

Isplata poticaja
12.06.2014.

Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

I dok po tko zna koji put otkupljivači pokušavaju diktirati sramotno nisku otkupnu cijenu pšenice s kojom poljoprivrednici ne mogu pokriti ni osnovne troškove proizvodnje, a kamoli nadati se dobiti, Vlada, odnosno resorno Ministarstvo poljoprivrede, putem visokih poreza, zakašnjelih isplata poticaja, ovrha, nemogućnosti prebijanja duga s državom te... Napokon krenula isplata drugog dijela poticaja!

Ponovno kasni isplata poticaja?

Isplata poticaja
07.02.2014.

Ponovno kasni isplata poticaja?

Isplata poticaja za poljoprivrednike trebala je biti 31. siječnja ove godine, od tada je prošlo gotovo tjedan dana, a na njihovim računima i dalje se nižu nule i minusi. "Opet nam lažu i igraju zakulisne igre. Već je 5. veljače, a poticaja nema. Ljudi su u blokadama. Račune im blokiraju zbog 1.000 kuna duga. Možda smo nekom dosadni, ali ne znam... Ponovno kasni isplata poticaja?

Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

Poticaji
03.12.2013.

Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

Nakon objave članka povodom Uredbe o financijskoj strukturi omotnice za mjere iz programa izravne potpore za 2013., koja je donešena na sjednici Vlade 21.11.2013., Damjan Bogdanović, direktor Otvorenog ureda obratio nam se dopisom u kojem se pita o pravovaljanosti isplate poticaja u 2014.-oj godini. S obzirom da je Uredba donešena prije izglasavanja... Isplata poticaja bazirana na prijedlogu proračuna?

Počinje isplata 2 milijarde kuna poticaja poljoprivrednicima

Potpora
11.03.2013.

Počinje isplata 2 milijarde kuna poticaja poljoprivrednicima

Od ujutro će brojni poljoprivrednici s nestrpljenjem provjeravati stanje na računu. Počinje isplata dvije milijarde kuna potpora. Bez tog novca nema ni proljetne sjetve. Zbog neispunjenih obećanja, ministru Tihomiru Jakovini, kažu, neće vjerovati dok ne vide novac na računu. Bez potpora, na Darkovoj zemlji niknut će samo trava. 'Poticaji nam prvo... Počinje isplata 2 milijarde kuna poticaja poljoprivrednicima

Hoće li biti ranija isplata poticaja?

Poticaji
14.02.2013.

Hoće li biti ranija isplata poticaja?

Jučer su prosvjednici uklonili traktore s ceste tek nakon što su dobili poziv na sastanak iz ministarstava poljoprivrede i financija. Traže žurnu isplatu poticaja, odnosno da se 50 posto poticaja isplati u ovom tjednu, a ostatak do 15. ožujka. Traže izmjene u prijedlogu zakona o poljoprivrednom državnom zemljištu jer smatraju da prijedlog pogoduje... Hoće li biti ranija isplata poticaja?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Isplata Avansa Poticaja

Nema rezultata.