AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Homeogarden

Homeogarden

Pretraga članaka za ključne riječi: homeogarden. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Inovativni proizvodi za organsko vrtlarenje!

HomeOgarden
07.12.2016.

Inovativni proizvodi za organsko vrtlarenje!

Hrabri ljudi koji su se usudili misliti drugačije i osmisliti zaokruženu liniju jedinstvenih i inovativnih proizvoda za organsko vrtlarenje su Aleš Pfeifer i Marko Hočevar koji su osnovali tvrtku HomeOgarden. To je mala slovenska tvrtka koja je nastala u studenom 2012. godine. Nedavno su proslavili četvrti rođendan i još jednu godinu uspješnog... Inovativni proizvodi za organsko vrtlarenje!

Cvijeće je provirivalo iz auta, perilica i cipela!

Floraart
22.05.2017.

Cvijeće je provirivalo iz auta, perilica i cipela!

Novost ovogodišnjeg 52. Floraarta osim cvjetarnika u tunelu Grič, bile su i cvjetne instalacije na jezeru.Jedna odnjih je bila i instalacija zaljubljenog para od mahovine na barci opkoljenom cvjetnim aranžmanima. Najzanimljiviji su bili izlošci - oblikovani šimširi u razne zanimljive skulpture - pribor za jelo, cvijet ili srna, svjetiljka, reketa za... Cvijeće je provirivalo iz auta, perilica i cipela!

Ivan Strunje mijenja svijet poljoprivrede!

Organsko vrtlarenje
01.11.2016.

Ivan Strunje mijenja svijet poljoprivrede!

Ivan Strunje iz Vinkovaca veliki je zaljubljenik u prirodu i organsko vrtlarenje, mladić je to koji svojim primjerom dokazuje da su promjene nabolje itekako moguće. Ivan je student Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Za sebe kaže da je od malih nogu volio prirodu i biljke. Već u 7. razredu osnovne škole potaknuo je prvu akciju... Ivan Strunje mijenja svijet poljoprivrede!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Homeogarden

Nema rezultata.