AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Franz Grimme

Franz Grimme

Pretraga članaka za ključne riječi: franz grimme. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Nikad jednostavnije vađenje krumpira uz Grimme strojeve

Tvrtka Grimme
08.09.2017.

Nikad jednostavnije vađenje krumpira uz Grimme strojeve

Bez neprestanih inovacija, teško se može biti konkurentan na tržištu poljoprivredne mehanizacije. Itekako to znaju i uspješno se s time nose obiteljske tvrtke Grimme i Amazone koje su u Cappelnu kod Oldenburga u Njemačkoj organizirali dvodnevnu konferenciju za čak 120 novinara iz cijeloga svijeta, a kako bi premijerno prikazali inovacije koje će... Nikad jednostavnije vađenje krumpira uz Grimme strojeve

Franz Fischler: Trebate stotinu Mavrovića!

Poljoprivreda
24.10.2008.

Franz Fischler: Trebate stotinu Mavrovića!

Jačanje regija uvjet je hrvatske konkurentnosti u Europskoj uniji. Jedan je to od zaključaka XII. hrvatskog foruma koji je održan u Zagrebu. - Regionalna politika može funkcionirati samo ako dolazi iz samih regija i ako su njezine zadaće jasno odvojene od države - rekao je glavni govornik na forumu Franz Fischler, predsjednik Ekosocijalnog foruma... Franz Fischler: Trebate stotinu Mavrovića!

Obiteljska tradicija - tajna njemačkog uspjeha

Grimme i Amazone
11.09.2017.

Obiteljska tradicija - tajna njemačkog uspjeha

Obiteljska tradicija tajna je uspješnog njemačkog gospodarstva. Pa i u pitanju poljoprivredne mehanizacije. Dokaz tome, dvije su obiteljske tvrtke koje više od stoljeća uspješno brode poslovnim vodama. Tvrtke Grimme i Amazone izgradile su poljoprivredno-mehanizacijska carstva koja svake godine razvijaju nove tehnologije i među najinovativnijim su na... Obiteljska tradicija - tajna njemačkog uspjeha

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Franz Grimme

Nema rezultata.