AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Checkmate

Checkmate

Pretraga članaka za ključne riječi: checkmate. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Amitraz dodati na listu dozvoljenih sredstava!

Varoa
15.06.2015.

Amitraz dodati na listu dozvoljenih sredstava!

Hrvatski pčelari, kako se približava rok za tretiranje pčelinjih zajednica protiv varoe, sve više gledaju prema susjednoj Bosni i Hercegovini gdje se legalno može kupiti učinkoviti i jeftini lijek protiv varoe amitraz. Amitraz je u Hrvatskoj bio dozvoljen za upotrebu do prije četiri godine. U međuvremenu je izbačen s liste dozvoljenih sredstava, a... Amitraz dodati na listu dozvoljenih sredstava!

Šah mat za varou ili za pčelu?

Varoa
04.02.2015.

Šah mat za varou ili za pčelu?

"Prošlu sezonu počeo sam sa 80 pčelinjih zajednica, a završio je sa 60. Za sve je kriva varoa i slab lijek. Checkmate (op. a. šah mat na engleskom), lijek koji smo dobili od države, pokazao se neučinkovitim. Prvih petnaest dana djelovao je odlično, a onda ništa. Ja sam čak u košnice stavljao jednu traku više nego što treba", kaže pčelar... Šah mat za varou ili za pčelu?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Checkmate

Nema rezultata.