AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Borovina U Kompostu

Borovina U Kompostu

Pretraga članaka za ključne riječi: borovina u kompostu. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Kako kompostirati ili reciklirati božićno drvce

Borovina u kompostu
06.01.2018.

Kako kompostirati ili reciklirati božićno drvce

Ako u vašem mjestu nema organiziranog odvoza božićnih drvaca koje će reciklirati komunalna služba, kao što naprimjer u Beču, to možete učiniti sami. Samo, prije toga skinite kuglice i ostale ukrase. Šalu na stranu jer, postoji nekoliko načina na koje drvca možete kompostirati ili reciklirati. Kompostiranje Mnogi se boje kako borovina zakiseljuje... Kako kompostirati ili reciklirati božićno drvce

Riješite se neugodnih mirisa u kompostu i gnojnici!

Ecoland
25.08.2015.

Riješite se neugodnih mirisa u kompostu i gnojnici!

Neugodni mirisi posljedica su ispuštanja onečišćujućih tvari u zrak. Oni se ne mogu se potpuno izbjeći, ali se mogu smanjiti primjenom dostupnih sredstava i tehnologija, dobrom poljoprivrednom praksom i odgovarajućim sustavom kontrole. Širenje neugodnog mirisa pri rasprostiranju krutog i tekućeg gnoja po zemljištu uzrok je više od polovice svih... Riješite se neugodnih mirisa u kompostu i gnojnici!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Borovina U Kompostu

Nema rezultata.