AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Agroklub I Hump

Agroklub I Hump

Pretraga članaka za ključne riječi: agroklub i hump. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Agropedija - novi servis na agroklub.com!

Novi servisi
11.11.2014.

Agropedija - novi servis na agroklub.com!

Predstavljamo Vam novi servis informacijskog sustava Agroklub® pod nazivom Agropedija! Ovaj servis razvijali smo tijekom cijele 2014. godine da bi danas postao dijelom naših baza podataka. Ovaj servis nastao je iz želje da svojim članovima ponudimo što je moguće više kvalitetnih informacija kako bi mogli donositi što bolje odluke za razvoj svojih... Agropedija - novi servis na agroklub.com!

Agroklub.com među 70 najvećih u RH!

Internet
20.04.2012.

Agroklub.com među 70 najvećih u RH!

Prema istraživanju gemiusAudience za ožujak 2012 Vaš portal agroklub.com je zauzeo visoko 70. mjesto u usporedbi svih značajnijih internet odredišta u RH. Istraživanje analizira posjetitelje iz Hrvatske i prema rezultatima portal agroklub.com je jedini medij iz sektora poljoprivrede u top 100 u RH. Kako cijelo vrijeme radimo, putujemo, slikamo... Agroklub.com među 70 najvećih u RH!

Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Sajam
13.09.2009.

Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Ekipa Vašeg internet portala posjetila je najveći poljprivredni sajam u Hrvata - Bjelovarski sajam u Gudovcu 2009. Kako je bilo na otvorenju sajma i ostalim danima sajmovanja pogledajte u foto reportaži u nastavku članka. Otvorenje Bjelovarskog sajma Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Dobitnici - Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Dragi naši, tijekom proteklih nekoliko dana, a povodom Svjetskog dana poljoprivrednika koji je bio jučer, imali ste priliku sudjelovati u našoj igri "Fotkaj i osvoji Agroklub majicu". Vrijeme za glasanje/lajkanje je isteklo 12. listopada u ponoć, poslali ste nam sjajne fotografije, a kako smo imali i jednak broj glasova, zaslužene majice krenut će put... Dobitnici - Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Svjetski dan poljoprivrednika obilježava se 12. listopada. Potječe još iz 19. stoljeća, a posvećen je svim vrijednim poljoprivrednicima, na koje bi se mnogi trebali ugledati. Listopad je odabran kao mjesec u kojemu se bliži kraj žetve, odnosno početak nove sezone i sijanje ozimih usjeva. Tim povodom želimo nekome pokloniti Agroklub majicu! Naravno... Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Agroklub vas vodi na sajam AGRA 2017!

AGRA
10.08.2017.

Agroklub vas vodi na sajam AGRA 2017!

Agroklub.com Vam, u suradnji s Pomurski sejem, poklanja 10x2 ulaznice za nadolazeći jubilarni 55. sajam AGRA. AGRA je najveći i najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Srednjoj Europi i ovog će puta posjetiteljima ponuditi brojne novosti iz područja poljoprivredne prehrane s atraktivnim izložbama domaćih životinja i oglednih nasada. Pod... Agroklub vas vodi na sajam AGRA 2017!

Nakon chata na Agroklubu, ministar s pčelarima

Tomislav Tolušić
07.06.2017.

Nakon chata na Agroklubu, ministar s pčelarima

Prvi puta u povijesti hrvatske poljoprivede održan je chat između ministra i poljoprivrednika, a u kojemu su sudjelovali Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i korisnici društvene mreže Agrokluba. Pritom je pozvao potrošače da kupuju domaće poljoprivredne proizvode, ali i uputio na najvažnije probleme. Novi Nacionalni program poticanja... Nakon chata na Agroklubu, ministar s pčelarima

Svibanj na Agroklubu u politici i potporama

Najčitaniji
01.06.2017.

Svibanj na Agroklubu u politici i potporama

Svibanj nas je iznenadio s političkim događanjima koji su nastali kao posljedica situacije s Agrokorom. Oči poljoprivrednika trenutno su uprte u Agenciju za plaćanja koja informira o tijeku isplata izravnih plaćanja. Drugi krug preventinog cijpepljenja goveda protiv bolesti kvrgave kože počeo je s negodovanjem stočara. Uzgoj božura i bazge u... Svibanj na Agroklubu u politici i potporama

S Agroklubom na novosadski sajam!

Novosadski sajam
05.05.2017.

S Agroklubom na novosadski sajam!

Agroklub vas i ove godine, u suradnji s Novosadskim sajmom, vodi na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite biti dio jednog od najvećih događaja u sektoru poljoprivrede u ovom dijelu Europe, prijavite se i osvojite ulaznice. Dijelimo 10 x 2 ulaznice. Međunarodni poljoprivredni sajam održat će se ove godine od 13. do 19. svibnja u Novom... S Agroklubom na novosadski sajam!

Agroklub u 2016. godini

Retrospektiva
01.01.2017.

Agroklub u 2016. godini

Početak 2017. godine iskoristit ću da se nakratko osvrnem na proteklu. Kao društvo, s gledišta gospodarske i političke stvarnosti, nismo napravili prevelike korake naprijed, ali do kraja godine došli smo barem do određene razine političke stabilnosti. Ipak, imam dojam da idemo naprijed i da pomalo ulazimo u svijet realnosti, možda nedovoljno brzo... Agroklub u 2016. godini

Sretna Nova uz najčitanije na Agroklubu

Najčitaniji 2016
01.01.2017.

Sretna Nova uz najčitanije na Agroklubu

Što ste najviše čitali u 2016. godini na Agroklubu? I ove godine, srušili smo zidove vlastitih granica, a naša najveća nagrada je čitanost koja je i ove godine rasla zajedno s nama, svakodnevnim temama, komentarima čitatelja i utjecajem koji smo ostvarili na poljoprivrednu javnost. Najviše su vas zanimale inspekcijske kazne koje su se intenzivirale... Sretna Nova uz najčitanije na Agroklubu

Sretan Božić od Agrokluba!

Božić
25.12.2016.

Sretan Božić od Agrokluba!

Svim našim čitateljima želimo sretan Božić i vesele blagdane uz mir i dobro. Neka Vam blagdansko vrijeme prođe u druženju, dobroj energiji i zajedničkim trenucima za pamćenje. Neka se sve ono što je sveto u Vama danas rodi i neka potraje do sljedećeg Božića. I zapamtite, nije Božić puni stol, ni novi kaput, ni stara bol. Božić je sreća od... Sretan Božić od Agrokluba!

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Agroklub 4.0
12.11.2016.

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Upravo pripremamo značajnije promjene na modernizaciji sustava i kvalitete sadržaja Agroklub-a. To radimo s ciljem bolje informiranosti čitavog sektora poljoprivrede pa Vas pitamo: Što možemo dodatno napraviti da pružimo još bolju uslugu? Želite više informacija o nekim područjima poljoprivrede ili života u ruralnom prostoru? Želite dodatne... Kakav Agroklub želite u budućnosti?

40 tisuća voli Agroklub na Facebook-u!

Facebook Agroklub
14.09.2016.

40 tisuća voli Agroklub na Facebook-u!

Došli smo i do okrugle brojke od 40 tisuća like-ova na facebook stranici Agrokluba. U nešto manje od godinu dana, više od 10 tisuća ljudi lajkalo je službenu stranicu informacijskog sustava Agroklub te sada svakodnevno prati naše objave. Tako smo od 30 tisuća fanova u 2015., ove godine dostigli još jednu jubilarnu brojku od čak 40 tisuća. I dalje... 40 tisuća voli Agroklub na Facebook-u!

Agroklub vas vodi na sajam u Gornju Radgonu!

Pomurski sejem
16.08.2016.

Agroklub vas vodi na sajam u Gornju Radgonu!

Agroklub.com Vam u suradnji sa Pomurski sejem poklanja 10 x 2 ulaznice za nadolazeći 54. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Agra 2016! Sajam svoja vrata otvara 20. kolovoza 2016. i traje sve do 25. kolovoza, a odvija se u mjestu Gornja Radgona, Slovenija. Prijavite se i osvojite ulaznice! 10 najsretnijih čitatelja razveselit ćemo besplatnim... Agroklub vas vodi na sajam u Gornju Radgonu!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Agroklub I Hump

Nema rezultata.