AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Agrimba

Agrimba

Pretraga članaka za ključne riječi: agrimba. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Pametni agrobiznis za društvo sutrašnjice

Agronomski fakultet u Zagrebu, Regionalni UNFAO ured i AgriMBA internacionalna mreža organizira 4. Međunarodni kongres AGRIMBA-AVA, "Smart Agribusiness for the Society of Tomorrow". Kongres će spojiti stručnjake, istraživače i profesionalce te potaknuti razgovore o temama kao što su ruralni razvoj i poslovanje u poljoprivredi, kao i probleme vezane... Pametni agrobiznis za društvo sutrašnjice

Natječaj "Poslovno upravljanje u agrobiznisu - MBA"

MBA
19.11.2014.

Natječaj "Poslovno upravljanje u agrobiznisu - MBA"

Okvir poslovanja u agrobiznisu u Hrvatskoj, Europskoj uniji i svijetu, mijenja se iznimnom brzinom. Obilježava ga globalizacija svjetske industrije hrane i promjene u strukturi tržišta i potrošnje hrane. Fluktuacije cijena poljoprivrednih proizvoda, liberalizacija međunarodne trgovine, zahtjevi potrošača prema kvaliteti i sigurnosti hrane, klimatske... Natječaj "Poslovno upravljanje u agrobiznisu - MBA"

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Agrimba

Nema rezultata.