Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Victoria Group
  • 18.05.2016. 18:30

Velika zlatna medalja Iskon ulju

Iskon ulje Victoriaoila na Novosadskom sajmu osvojilo Veliku zlatnu medalju.

  • 327
  • 15
  • 0

U Novom Sadu su na tradicionalnoj manifestaciji povodom 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma uručena priznanja za kvalitet najboljim prehrambenim proizvodima.

U kategoriji jestivih ulja stručni žiri Novosadskog sajma nagradio je jestivo suncokretovo ulje kompanije Victoriaoil Velikom zlatnom medaljom.

Najstroža kontrola za najbolje rezultate

Srđan Popov
Srđan Popov, generalni direktor Victoriaoil

"Čast nam je što Novosadski sajam već nekoliko puta odaje priznanje našem ulju Iskon i što posle prošlogodišnje zlatne medalje, ove godine osvajamo Veliku zlatnu medalju. U stalnoj borbi za konkurentnost i efikasnost poslovanja koja je danas prisutna u svim privrednim segmentima, pa tako i na tržištu ulja, sa ponosom mogu da kažem da je kvalitet proizvoda ono što se u kompaniji Victoriaoil nikad ne dovodi u pitanje. Vrhunski kvalitet našeg suncokretovog ulja postižemo zahvaljujući najstrožoj kontroli od ulazne sirovine do finalnog proizvoda i obezbeđenju kvaliteta prema evropskim standardima, ali i najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje", izjavio je Srđan Popov, generalni direktor kompanije Victoriaoil.

Investicijama do kvaliteta

Takođe je dodao da su obimne investicije koje je Victoria Group, u sklopu koje posluje Victoriaoil, realizovala u rafineriju i pogon za flaširanje i ambalažiranje ulja, omogućile da domaćim potrošačima i izvoznim tržištima ponude jestivo suncokretovo ulje najvišeg kvaliteta.

Uljara iz Šida je jedan od najvećih izvoznika prehrambenog sektora i među najvećim neto izvoznicima Srbije, uz kompaniju Sojaprotein, takođe članicu Victoria Group.


Tagovi

Iskon ulje Suncokretovo ulje Velika zlatna medalja Novosadski sajam Victoria Group Prehrambeni proizvodi Victoriaoil Srđan Popov