Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • W³ Awards
  • 03.11.2015. 10:00

Podravka u Australiji nagrađena za marketing

Podravka je svojim proizvodima na tržištu Australije prisutna već više od 20 godina. Ovih je dana, na prestižnom svjetskom natjecanju, nagrađena za marketinške aktivnosti na tom kontinentu.

Foto: Podravka d.d.
  • 215
  • 10
  • 0

U suradnji s marketinškom agencijom Adcorp, Podravkino poduzeće iz Sydneya osmislilo je marketinšku kampanju baziranu na online marketingu, promovirajući tako širok spektar Vegetinih proizvoda na australskom tržištu.

"Kampanja, usmjerena na pružanje inovativnih kulinarskih iskustava stanovnicima Australije, kombinira najbolje što nudi moderna digitalna komunikacija, a sve je začinjeno kreativnim idejama australskog tima. U kampanju su tako uključene multimedijalna web stranica, video recepti brand ambasadora Dana Parisa, niz digitalnih bannera te strategija za društvene mreže, fokusirana prije svega na Facebook", ističu u koprivničkoj Podravki.

Druga najbolja marketinška strategija

Pored toga što je postigla odlične rezultate, kampanja je osvojila i odlično drugo mjesto na W³ Awards natjecanju, u kategoriji hrane i pića. Ovo natjecanje je priznanje kreativnim aktivnostima na internetu te prepoznaje dobre marketinške stručnjake koji stoje iza nagrađivanih web stranica, videa i općenito digitalnih marketinških strategija.

"Jednostavnije rečeno, W³ Awards je najprestižnije web natjecanje, kako za najveće agencije, tako i za tvrtke prisutne na tom vrlo dinamičnom tržištu. Potencijalne dobitnike W³ nagrade ocjenjuje žiri sastavljen od članova Akademije interaktivnih i vizualnih umjetnosti, čijim se članom postaje isključivo na poziv, a koji su profesionalci u najutjecajnijim medijima, interaktivnim, marketinškim i oglašivačkim tvrtkama", pojašnjavaju iz Podravke te dodaju kako je ova nagrada veliko priznanje za njihovo poduzeće u Australiji koje pokazuje kako je partnerstvo s odabranom agencijom i napredan pristup komunikaciji, dobitna kombinacija koja Podravku prezentira najzahtjevnijoj digitalnoj publici na australskom tržištu.

Podravkino je poduzeće u Australiji osnovano još 1994. godine. Da bi se svojim proizvodima uopće probila na tamošnje tržište, a pogotovo održala sve ove godine, osim kvalitetnih proizvoda, veliku je ulogu odigrao i marketing.

Foto: Podravka d.d.


Tagovi

Adcorp Podravka Sydney Australija Marketing W³ Awards Hrana Piće Vegetini proizvodi Marketinški stručnjaci Agencija Australsko tržište Digitalna komunikacija Web stranica Dan Paris Banneri Facebook


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.