Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Viši/a stručni/a suradnik/icaza poljoprivredu i projekte eu

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: SUHOPOLJE, VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 13.2.2019.
Natječaj vrijedi do: 21.2.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; državni stručni ispit
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 19. stavaka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (,,Narodne novine“ broj 86/08., 61/11. i 04/18.), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Suhopolje, raspisuje


JAVNI NATJEČAJ
za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel, Odsjek za društvene djelatnosti i imovinsko – pravne poslove, na radno mjesto:

- viši stručni suradnik za poljoprivredu i projekte EU, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Na ovaj Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel, Odsjek za društvene djelatnosti i imovinsko – pravne poslove, na radno mjesto viši stručni suradnik za poljoprivredu i EU projekte mogu se ravnopravno prijaviti kandidati oba spola, a riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovome javnom natječaju odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Kandidati/kandidatkinje moraju ispunjavati:
- opće uvjete za prijam u službu propisane člankom 12. stavkom 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 04/18.):
-punoljetnost
-hrvatsko državljanstvo
-zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

- posebne uvjete:
- magistar ili stručni specijalist agronomske struke
- najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
- položen državni stručni ispit
- organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine
- poznavanje rada na računalu.

Radni odnos zasniva se uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 04/18.).

Na javni natječaj se mogu, u skladu s člankom 14. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 04/18.) prijaviti i kandidati/kandidatkinje koji nemaju položen državni stručni ispit uz obvezu da ga polože u roku od godinu dana od dana prijma u službu.

Ako kandidat/kandidatkinja ostvaruje pravo na prednost pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na javni natječaj dužan je priložiti pisane dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenja o priznatom statusu sukladno odredbama posebnih zakona iz kojih je vidljivo navedeno pravo.
Kandidati/kandidatkinje koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17.), uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17.), navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403.
Kandidati/kandidatkinje koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13., 152/14. i 39/18.) dokazuju to odgovarajućom javnom ispravom o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Kandidati/kandidatkinje koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92., 77/92., 86/92. – pročišćeni tekst, 27/93., 58/93., 2/94., 76/94., 108/95., 108/96., 82/01., 94/01., 103/03. i 148/13.), dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu iz koje je vidljivo to pravo, potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja natječaja, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).


Natječajni postupak obuhvaća prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata putem pisanog testiranja i intervjua.

Za kandidate/kandidatkinje prijavljene koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja i čije su prijave uredne, provesti će se prethodna provjera znanja i sposobnosti. Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrati će se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Na web-stranici Općine Suhopolje: www.suhopolje.hr, objaviti će se opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način i vrijeme obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područja provjere te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.

Na istoj web stranici i oglasnoj ploči Općine Suhopolje objaviti će se i mjesto te vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 dana prije održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti.

Kandidati/kandidatkinje su obvezni uz pisanu prijavu (koja mora sadržavati: osobno ime, OIB, adresu stanovanja, broj mobitela/telefona te adresu elektroničke pošte) priložiti:

- životopis
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik domovnice)
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslik diplome, potvrde ili uvjerenja)
- dokaz o radnom iskustvu (potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- dokaz o radnom iskustvu ostvarenom na odgovarajućim poslovima od najmanje jedne godine, koji sadrži vrstu poslova koju je kandidat obavljao, vrstu stručne spreme tih poslova i razdoblje u kojem je obavljao te poslove (preslik ugovora, rješenja ili potvrde poslodavca)
- dokaz o položenom državnom stručnom ispitu (preslik uvjerenja odnosno svjedodžbe), ukoliko kandidat ima položen državni stručni ispit
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak - ne starije od 6 mjeseci (original)
- vlastoručno potpisanu izjavu kandidata/kandidatkinje da kod njega ne postoje zapreke za prijam u službu iz članka 15. i članka 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (izjavu nije potrebno ovjeravati)
- vlastoručno potpisanu privolu kandidata za prikupljanje osobnih podataka (obrazac privole je objavljen na službenoj internetskoj stranici Općine Suhopolje www.suhopolje.hr, privolu nije potrebno ovjeravati)


Pisane prijave na javni natječaj, s obveznim prilozima/dokazima podnose se u roku od 8 dana od dana objave javnog natječaja u Narodnim novinama, na adresu:


OPĆINA SUHOPOLJE
TRG SV. TEREZIJE 10
33410 Suhopolje


s naznakom „Javni natječaj za prijam u službu – ne otvarati“.


Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatkei priloge navedene u javnom natječaju.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj i njegova se prijava neće razmatrati te će se takvoj osobi dostaviti pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na javni natječaj te nema pravo podnošenja pravnog lijeka protiv te obavijesti.

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat/kandidatkinja nakon obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenje o prijmu u službu.

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kandidatkinje biti će obaviješteni u zakonskom roku od 60 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Nakon raspisanog javnog natječaja ne mora se izvršiti izbor u kojem slučaju se donosi odluka o poništenju javnog natječaja. Protiv odluke o poništenju javnog natječaja nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova, a odluka se dostavlja svim kandidatima/kandidatkinjama prijavljenim na natječaj.



Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA SUHOPOLJE
Kontakt: pismena zamolba: Trg sv.Terezije 10, 33410 Suhopolje

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 14.02.2019.
Datum izmjene oglasa: 16.02.2019.
Pregleda: 33
Šifra oglasa: 41982

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas