Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Viši/a referent/ica za poljoprivredu i zaštitu okoliša

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis

VIŠI/A REFERENT/ICA ZA POLJOPRIVREDU I ZAŠTITU OKOLIŠA


Radno mjesto


Mjesto rada: SVETA NEDELJA, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 23.10.2018.
Natječaj vrijedi do: 31.10.2018.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Viša ili prvostupanjska
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • excel
  • word
  • internet

Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 19., a u svezi s člankom 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN broj 86/08, 61/11, 4/18), po ovlaštenju Gradonačelnika Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove, raspisuje
O G L A S
za prijam u službu na radno mjesto:
- viši referent za poljoprivredu i zaštitu okoliša u Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove (službenik III. kategorije, potkategorija viši referent, klasifikacijski rang 9.), 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka duže odsutne službenice, uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca.
Posebni uvjeti za prijam u službu:
- sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik poljoprivredne, agronomske ili slične struke,
- najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
- položen državni stručni ispit.
Opći uvjeti za prijam u službu:
Osobe koje se prijavljuju na oglas moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu utvrđene člankom 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN 86/08, 61/11, 4/18):
• hrvatsko državljanstvo,
• zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.
U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članaka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN 86/08, 61/11, 4/18).
Ravnopravno se mogu natjecati i osobe bez položenog državnog stručnog ispita, koje su stekle potrebno radno iskustvo na odgovarajućim poslovima, pod uvjetom da ispit polože u roku od godine dana od prijma u službu.
Na oglas se mogu javiti osobe oba spola, a izrazi koji se koriste u ovom oglasu za osobe u muškom rodu upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Uz prijavu na oglas obavezno se prilažu isprave kao dokaz o ispunjavanju uvjeta u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidat će predočiti izvornik:•dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice, važeće osobne iskaznice ili putovnice),
• dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome),
• dokaz o radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili elektronički zapis istog te preslika ugovora o radu ili rješenja o rasporedu ili potvrda poslodavca koja mora sadržavati vrstu poslova koje je kandidat obavljao i razdoblje u kojem je obavljao te poslove),
• preslika uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu (odnosi se na kandidata koji ima položen državni stručni ispit),
• uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci,
• vlastoručno potpisana izjava da za prijamu službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN 86/08, 61/11, 4/18).
Kandidat koji bude izabran dužan je dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti po obavljenom izboru, a najkasnije uoči donošenja rješenja o prijmu na radno mjesto, čime dokazuje ispunjavanje uvjeta opće zdravstvene sposobnosti
Za kandidate prijavljene na oglas koji su podnijeli pravovremenu i urednu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete oglasa provest će se testiranje radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu na oglas ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas, te se takvim osobama dostavlja pisana obavijest o razlozima zbog kojih se ne smatraju kandidatima prijavljenim na oglas.
Urednom prijavom se smatra prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u oglasu.
Podnositelj prijave koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim zakonima, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Uz prijavu na natječaj podnositelj prijave koji se poziva na pravo prednosti dužan je u prijavi na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu kojim se dokazuje postojanje prava prednosti na koje se poziva, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i slično) i dokaz o nezaposlenosti za vrijeme trajanja natječaja (uvjerenje ili evidencijski list Hrvatskog zavoda za zapošljavanje), ukoliko posebnim zakonom nije propisano koju dokumentaciju je obvezan priložiti.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu sa člankom 101. Zakona o pravima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17), dužan je uz prijavu na natječaj osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane odredbama navedenog Zakona, a koji su obavljeni na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, poveznica
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPOŠLJAVANJU.pdf
Prednost mogu ostvariti i zaposlene osobe ako su zaposlene na poslovima koji ne odgovaraju njihovoj stručnoj spremi.
Kandidat svojom prijavom na natječaj daje suglasnost za daljnju obradu osobnih podataka u svrhu provođenja natječaja za prijam u službu i zasnivanja radnog odnosa.
Na službenoj web-stranici Grada Svete Nedelje www.grad-svetanedelja.hr biti će dostupan opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.
Na web stranici Grada Sveta Nedelja www.grad-svetanedelja.hr te na oglasnoj ploči Grada Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, Sveta Nedelja, bit će objavljeno vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.
Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave oglasa kod Zavoda za zapošljavanje, neposredno na urudžbeni zapisnik gradske uprave Grada Svete Nedelje ili poštom na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja, s naznakom „Ne otvaraj - Za natječaj za prijam višeg referenta za poljoprivredu i zaštitu okoliša u Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove“.
O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Nakon raspisanog oglasa ne mora se izvršiti izbor i u tom slučaju se donosi odluka o poništenju natječaja.

Poslodavac


Poslodavac: GRAD SVETA NEDELJA
Kontakt: pismena zamolba: 10430 SVETA NEDELJA, TRG ANTE STARČEVIĆA 5

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 23.10.2018.
Datum izmjene oglasa: 25.10.2018.
Pregleda: 96
Šifra oglasa: 40783

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas