SURADNIK / SURADNICA U SURADNIČKOM ZVANJU I NA RADNOM MJESTU ASISTENTA ZA PODRUČJE PRIRODNIH ZNANOSTI, POLJE BIOLOGIJA, GRANA GENETIKA, EVOLUCIJA I FI (SPLIT)

Kontaktiraj

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Radno mjesto Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 31.1.2018.
Natječaj vrijedi do: 2.3.2018.
Posloprimac Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: SVEUČILIŠTE U SPLITU MEDICINSKI FAKULTET objavljuje NATJEČAJ I. ZA IZBOR
  • jednog suradnika u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta za područje prirodnih znanosti, polje biologija, grana genetika, evolucija i filogenija u Katedri za medicinsku biologiju,
Pristupnici trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15) te Pravilnikom o uvjetima i postupku izbora u zvanja Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu (veljača 2014.). Potrebna dokumentacija i dokazi koje je potrebno priložiti za izbor u određeno zvanje objavljeni su na mrežnoj adresi Povjerenstva za kadrove (http://www.mefst.hr/kadrovi). Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno priložiti propisane dokaze o tom statusu, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.), te dokaz da je nezaposlen (uvjerenje ili evidencijski list HZZ). Kandidati koji se pozivaju na Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji isti mogu vidjeti na web adresi Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/ Rok natječaja za prijave je 30 dana od dana objave u „Narodnim novinama“ od srijede 31. siječnja 2018. Nepravovremene prijave i prijave bez dokaza o ispunjavanju uvjeta neće se razmatrati. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu: Medicinski fakultet u Splitu, Služba kadrovskih poslova, Šoltanska 2, 21000 Split.
Poslodavac Poslodavac: SVEUČILIŠTE U SPLITU, MEDICINSKI FAKULTET U SPLITU
Kontakt: pismena zamolba: ŠOLTANSKA 2, 21000 SPLIT

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Datum objave oglasa: prije 1 godinu
Pregleda: 117
Šifra oglasa: 37320

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas