Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stručni/a suradnik/ca za rad na projektima- biolog/inja /biotehnolog/inja

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: BILJE, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 27.5.2022.
Natječaj vrijedi do: 6.6.2022.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama Javna ustanova Park prirode Kopački rit raspisuje
JAVNI NATJEČAJ
1. Za popunu slijedećeg radnog mjesta
Stručni suradnik za rad na projektima- biolog/biotehnolog (I.vrsta) 1 izvršitelj
1.1. Uvjeti:
  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja prirodnih znanosti ili iz područja biotehničkih znanosti
  • jedna (1) godina radnog iskustva
  • znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • znanje rada na računalu (MS Office, internet)
  • probni rad 6 (šest) mjeseci
1.2. Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme za rad na projektu LIFE WILDisland.
1.3. Rok za prijavu na javni natječaj je osam (8) dana od dana objave u Narodnim
novinama.
1.4. Kandidat prilaže slijedeće dokumente:
- vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj,
- životopis s obveznim navođenjem kontakt broja i elektronske pošte s podacima o školovanju, dosadašnjem radnom iskustvu, znanju engleskog jezika i rada na računalu,
- presliku diplome o stečenoj stručnoj spremi,
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice ili domovnice),
- elektronički zapis ili presliku potvrde o podacima evidentiranim u bazi podataka
Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
- dokaz o radnom iskustvu u struci (preslika ugovora o radu, rješenja, odluke i dr.)
- uvjerenje da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak ne starije od 6 mjeseci od dana objave javnog natječaja.
1.5 Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine, broj 82/08, 69/17).
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja se podnose neposredno ili poštom u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu:
  • Javna ustanova „Park prirode Kopački rit“, Kopačevo, Mali Sakadaš 1, 31327 Bilje, s naznakom
Za natječaj – "Stručni suradnik za rad na projektima- biolog/biotehnolog"
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Osobe koje nisu podnijele pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju uvjete iz javnog natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja te čije su prijave pravovremene i potpune provest će se vrednovanje u skladu s Pravilnikom o provedbi javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa u Javnoj ustanovi „Park prirode Kopački rit“.
Javna ustanova „Park prirode Kopački rit“ će izvršiti provjeru znanja pisanim putem te intervju sa kandidatima. Oni koji ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli prijavu na javni natječaj.
Radi zaštite osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679 kandidatima će biti dodijeljene lozinke putem elektroničke pošte navedene u životopisu.
Obavijesti o terminima i mjestu testiranja, kao i obavijesti o rezultatima testiranja biti će objavljeni na elektroničkoj stranici Javne ustanove Park prirode Kopački rit: www.pp-kopacki-rit.hr.
Literatura za testiranje za radno mjesto “Stručni suradnik za rad na projektima- biolog/biotehnolog”:
Zakon o zaštiti prirode (NN 80/13, 15/18, 14/19, 127/19), Pravilnik o strogo zaštićenim vrstama (NN 144/13, 73/16), Pravilnik o unutarnjem redu u Parku prirode „Kopački rit“ (NN 77/2000).
1.6. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/17, 98/19 i 84/21), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu, priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog poziva i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 94/01, 103/03, 148/13 i 98/19), uz prijavu na javni natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dužan/na je priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo takvo pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o invaliditetu.
Kandidat/kinja pripadnik/ica nacionalne manjine ima pravo pozvati se na prednost pri zapošljavanju na temelju članka 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina (Narodne novine, broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske), bez obveze dostavljanja dokaza o nacionalnoj pripadnosti.
Prijavom na javni natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi, kao i dokumentacije dostavljene prijavom, u svrhu odabira kandidata i privolu na dostavu obavijesti o rezultatima koja se dostavlja svim kandidatima, uključujući ime i prezime kandidata te struku. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se u skladu s važećim propisima, odnosno s Uredbom EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016., te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, broj 42/18).


Poslodavac


Poslodavac: JAVNA USTANOVA PARK PRIRODE KOPAČKI RIT
Kontakt: pisana zamolba: Mali Sakadaš 1, Kopačevo, Bilje 31327

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2022.
Datum izmjene oglasa: 07.06.2022.
Pregleda: 32
Šifra oglasa: 54348

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas