Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stručni/a suradnik/ca u sustavu znanosti i visokom obrazovanju iz znanstvenog područja prirodne znanosti, znanstvenog polja biologija

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: OSIJEK, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 24.9.2021.
Natječaj vrijedi do: 25.10.2021.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: 3 godine
Ostale informacije: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju
raspisuje

NATJEČAJ
  • za izbor i prijem jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u stručnom zvanju i na stručnom radnom mjestu stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju iz znanstvenog područja Prirodne znanosti, znanstvenog polja biologija na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenom na Odjelu za biologiju u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Kandidati Natječaja pod točkom 6., moraju ispunjavati opće uvjete propisane Zakonom o radu (NN 93/14. i 127/17.). te ispunjavati uvjete propisane čl. 100. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03., 198/03., 105/04., 2/07.- Odluka USRH 174/04., 46/07., 63/11., 94/13. i 139/13., 101/14.- Odluka USRH, 60/15.- Odluka USRH i 131/17.), čl. 200. Statuta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku-pročišćeni http://www.unios.hr/o-sveucilistu/propisi/, čl. 71. Pravilnika Odjela za biologiju-pročišćeni tekst http://www.biologija.unios.hr/odjel/pravni-spisi/#1525419632271-7021ef3a-411d, čl. 29. Pravilnika o provedbi postupka izbora/reizbora u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, http://www.unios.hr/o-sveucilistu/propisi/ .

Uz prijavu na natječaj svi kandidati su obvezni priložiti dokumentaciju u dva primjerka (od kojih jedan originalni) i u elektroničkom obliku na CD-u u PDF formatu u jednom primjerku prema Obrascu 6. - Prijava na natječaj za izbor u stručno zvanje i odgovarajuće radno mjesto (za točku 6.) koji je objavljen na mrežnoj stranici Odjela za biologiju http://www.biologija.unios.hr/odjel/pravni-spisi/#1525419769635-2c8b441f-df71 te potpisanu Privolu.

Za sve kandidate natječaja koji su strani državljani potrebno je priložiti dokaz o poznavanju hrvatskog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (C2). Na natječaj pod jednakim uvjetima mogu se prijaviti osobe oba spola.

Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, priložiti isprave kojima se dokazuje statuse na temelju kojeg ostvaruje pravo prednosti, potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanu za vrijeme natječaja kao dokaz o statusu nezaposlene osobe te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca. Prednost u odnosu na ostale kandidate ostvaruje se samo pod jednakim uvjetima. Poveznica za stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju je: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843

Prijavom na natječaj, kandidat daje privolu da se svi njegovi osobni podaci sadržani u natječajnoj dokumentaciji prikupljaju i obrađuju u svrhu provedbe natječaja u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka posebno Uredbom Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Kandidati natječaja obvezni su priložiti potpisanu privolu, ako ne prilože potpisanu privolu smatrat će se da imaju nepotpunu prijavu na natječaj.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Svi kandidati natječaja bit će obaviješteni o rezultatima natječaja najkasnije u roku od petnaest (15) dana od provedenog postupka izbora kandidata putem mrežne stranice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjela za biologiju www.biologija.unios.hr .

Prijave na natječaj s dokumentacijom podnose se u roku od trideset (30) dana od dana objave natječaja, poštom na adresu:
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku-Odjel za biologiju
Ulica cara Hadrijana 8/A
31000 Osijek
s naznakom za koju točku natječaja se prijavljuje


Poslodavac


Poslodavac: SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU
Kontakt: pisana zamolba: Cara Hadrijana 8/A, 31000 Osijek

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 23.09.2021.
Datum izmjene oglasa: 26.10.2021.
Pregleda: 59
Šifra oglasa: 51712

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas