Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stručni suradnik agronom / stručna suradnica agronomka

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: KRAPJE, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 8.5.2019.
Natječaj vrijedi do: 16.5.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Temeljem članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 128/17), članka 21. Statuta Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje (Oznaka: I-547/14-DO-R od 26.09.2014.) v.d. ravnatelja Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje, po prethodno dobivenoj suglasnosti Ministarstva zaštite okoliša i energetike (Klasa:112-01/19-01/05, Urbroj: 517-02-1-1-19-65 od 18.04.2019.) donio je Odluku kojom se raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za radno mjesto

I. STRUČNI SURADNIK AGRONOM u Odjelu stručnih poslova zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja Parka prirode - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme

Uvjeti:
1.Završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij agronomskog usmjerenja, odnosno visoka stručna sprema prema ranijim propisima
2.Jedna godina radnog iskustva u struci
3.Aktivno znanje jednog stranog jezika
4.Poznavanje rada na osobnom računalu
5.Položen vozački ispit B kategorije

Uz prijavu na natječaj za radno mjesto potrebno je priložiti:
- životopis
- dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi (presliku diplome)
- presliku domovnice ili osobne iskaznice
- dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, ne stariji od 6 mjeseci od dana objave natječaja u Narodnim novinama – izvornik
- dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis, odnosno potvrda s podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja u Narodnim novinama, izvornik) ili potvrda poslodavca o vrsti i trajanju poslova koje je obavljao i razdoblje u kojem je kandidat obavljao navedene poslove
- presliku vozačke dozvole B kategorije

Prijava na natječaj mora biti vlastoručno potpisana.
U prijavi je potrebno navesti broj telefona i/ili e-mail adresu radi obavještavanja o mjestu i
vremenu održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili razgovorom (intervju).
Prijavom na natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj, kao i dokumentacije dostavljene prijavom u svrhu odabira kandidata i privolu na dostavu obavijesti o rezultatima natječaja koja se dostavlja kandidatima, a uključuje ime i prezime kandidata i struku.
Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se u skladu s važećim propisima, odnosno Općom uredbom o zaštiti podataka od 27. travnja 2016. između Europskog parlamenta i Vijeća Europske unije, te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18)
Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola, pod ravnopravnim uvjetima, a izrazi koje se u ovom natječaju koriste u muškom rodu upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu potrebnu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidat koji može ostvariti pravo prednosti kod zapošljavanja u javnoj ustanovi sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/2017), članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01 i 103/03 i 148/13), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/13, 152/14 i 39/18) dužan se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužan je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidat koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se osobno ili poštom preporučeno u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Javna ustanova „Park prirode Lonjsko polje“, Krapje 16, 44324 Jasenovac s naznakom: „NE OTVARAJ – NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE ZA RADNO MJESTO (navesti naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava).
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Osoba koja ne podnese pravovremenu i/ili urednu prijavu ili za koju se utvrdi da ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Za kandidate koji su podnijeli potpune i pravovremene prijave i ispunjavaju formalne uvjete natječaja provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili razgovorom (intervjuom).
Kandidati će o vremenu i mjestu održavanja testiranja i razgovora te o popisu literature na kojoj se temelji testiranje biti obaviješteni putem elektroničke pošte i/ili telefonskim putem najmanje 5 dana prije održavanja testiranja.
Ako kandidat ne pristupi testiranju i/ili razgovoru, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Ukoliko se na natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na testiranju, JU Park prirode Lonjsko polje će obustaviti postupak po objavljenom javnom natječaju.


Poslodavac


Poslodavac: JAVNA USTANOVA PARK PRIRODE LONJSKO POLJE
Kontakt:
  • osobni dolazak: KRAPJE 16
  • pismena zamolba: Krapje 16, 44324 Jasenovac



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 08.05.2019.
Datum izmjene oglasa: 09.05.2019.
Pregleda: 79
Šifra oglasa: 43080

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas