Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stručni referent/ica iii. vrste za održavanje suhozida i javnih površina

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis

STRUČNI REFERENT/ICA III. VRSTE ZA ODRŽAVANJE SUHOZIDA I JAVNIH POVRŠINA


Radno mjesto


Mjesto rada: KORNATI, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 4
Vrsta zaposlenja: Na određeno; sezonski
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Zajednički smještaj
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 22.3.2019.
Natječaj vrijedi do: 30.3.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: KLASA: 112-07/19-70/1
URBROJ: 2182/1-15/5-30-19-2
Murter, 19. ožujka 2019.

Temeljem članka 21. Statuta Javne ustanove «Nacionalni park Kornati», po prethodno pribavljenoj suglasnosti Ministarstva zaštite okoliša i energetike (klasa: 112-01/19-01/05, Urbroj: 517-02-1-1-19-46) od 11. ožujka 2019., ravnatelj Javne ustanove „Nacionalni park Kornati“ raspisuje,


NATJEČAJ

za popunjavanje radnog mjesta na određeno vrijeme

2. Naziv radnog mjesta: Stručni refernt III. vrste za održavanje suhozida i javnih površina
Organizaciona jedinca: Pododsjek Za tehničke poslove i održavanje
Stručna sprema u skladu sa ranijim propisima i uvjeti natječaja: KV ili SSS radnik
Broj izvršitelja/ica: 4
Za natječaj kandidati trebaju priložiti:
  • Prijava (u prijavi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave: osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti e-adresa i naziv radnog mjesta na koje se osoba prijavljuje). Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
  • Kratak životopis( sa naznakom elektroničke pošte i broj telefona/mobitela)
  • Presliku dokaza o odgovarajućem stupnju obrazovanja i/ili stručne spreme ( preslika diplome)
  • Presliku osobne iskaznice ili domovnice
  • Dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima ( preslik radne knjižice s osobnim podacima i podacima o stažu ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje - ne starije od 1 mjesec od dana objavljivanja javnog natječaja )
  • Uvjerenja nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ( ne stariji od 6 mjeseci od dana objavljivanja javnog natječaja )
  • Dokaz o aktivnom znanju dva strana jezika ( radno mjesto br. 5., 6.,7., 8., 9.,potvrda ovlaštenog tijela ili preslika ocjena ).
  • Kopija dozvole voditelja brodice C kategorije (radno mjesto br. 5., 6. i8.).
  • Isprave se prilažu u neovjerenom presliku.

    NAPOMENA:
    - Ugovori o radu sklapaju se na određeno vrijeme, uz probni rad 30 dana i to za razdoblje od dana zasnivanja radnog odnosa do najkasnije 31. prosinca 2019., odnosno prema potrebama organizacije rada i posla.
    - Mjesto rada: Za radno mjesto pod 2.,3.,4.,5., 6. i 8., mjesto rada je cijelo područje Nacionalnog parka Kornati, pod 1., 7., i 9. je sjedište Ustanove; a pod 4. mjesto rada je otok Levrnaka unutar područja Javne ustanove «Nacionalni park Kornati», na kojem nije osiguran smještaj.
    - Ustanova će izabrane kandidate za radno mjesto 5., 6. i 8. prije početka rada, ukoliko ne prilože kopiju dozvole iz točke 7., uputiti na: osposobljavanje za voditelja brodice kategorije „C“ , te za temeljnu sigurnost na brodu.
    Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. stavak 3. Zakona o ravnopravnosti spolova.
    Sukladno Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj: 42718) i Uredbe (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, JU NP Kornati ima obvezu sve prikupljene osobne podatke koristiti samo za provedbu predmetnog natječaja, vodeći pri tome računa o sigurnosti osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene i nezakonite obrade. Smatra se da su kandidati dali privolu voditelju obrade za gore navedene radnje, samom prijavom na predmetni natječaj.

    Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.
    Sukladno Zakonu o braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17), objavljuje se donja poveznica na kojoj su navedeni dokazi koje je potrebno priložiti prijavi radi ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju;

    https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf

    Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve osobne podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj. Javna ustanova „Nacionalni park Kornati“ zadržava pravo poništenja natječaja bez obrazloženja.

    Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“.

    Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravodobne prijave na natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
    Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete pozvat će se na razgovor, prilikom kojega su dužni predočiti na uvid izvornike dostavljenih isprava.

    O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
    Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostaviti na adresu: Javna ustanova «Nacionalni park Kornati», Butina 2, 22243 Murter, s naznakom „Za natječaj (navesti radno mjesto) – sezona 2019.“


    Poslodavac


    Poslodavac: NACIONALNI PARK KORNATI
    Kontakt: pismena zamolba: BUTINA 2, Murter

    Info

    Kategorija: Radna mjesta
    Vrsta oglasa: Potražnja
    Cijena: na upit
    Država: Hrvatska
    Datum objave oglasa: 21.03.2019.
    Datum izmjene oglasa: 25.03.2019.
    Pregleda: 25
    Šifra oglasa: 42476

    Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas