Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Solarni kolektori za toplu vodu

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Građevinski materijal.

Cijena: na upit

Opis

Solarni kolektori koji se koriste za pripremu i potrošnju tople vode kao osnovni izvor energije koriste emitovanu Sunčevu toplotu, odnosno Sunčevu energiju. Solarni sistemi za grejanje u najvećem broju slučajeva se koriste kao dodatni izvori toplote, dok kao osnovni služe plinski ili električni kotlovi.
Njihova upotreba u vidu primarnog energetskog izvora je retka i ograničena na područja s dovoljnom količinom Sunčevog zračenja tokom cele godine, u kojima su istovremeno i klimatski uslovi povoljniji pa je i sezona grejanja kratka. Iz tog razloga takvi solarni sistemi se najviše koriste za pripremu i potrošnju tople vode

Konsalting i projektovanje, isporuka i montaža, servis
Solarni kolektori SEIDO sa vakuumskim cevima su sastavni deo solarnih sistema koji služe za zagrevanje vode potrebne za korišćenje u domaćinstvima, privatnim zgradama, hotelima, restoranima, a mogu koristiti za zagrevanje bazena za kupanje.
Montaža kolektora se može vršiti na krovu, fasadi objekta, dvorištu ili na bilo kom drugom pogodnom mestu. Prilikom montaže solarni kolektor treba okrenuti ka JUGU da bi iskorišćenje sunčeve energije bilo veće. UGAO pod kojim se kolektor mora postaviti je 35° do 45°.
Solarni kolektor ovog tipa jednostavno funkcioniše i proizvodi veću količinu toplotne energije u odnosu na panelni kolektor

Info

Kategorija: Građevinski materijal
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Grad Beograd
Datum objave oglasa: 20.04.2016.
Pregleda: 2385
Šifra oglasa: 26409

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas