Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ROBUST 600 - NOVE DIMENZIJE CIJEPANJA DRVA!!!

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: 8.242,09 €

Opis

Vodoravni dvostrani stroj za cijepanje ROBUST 600 omogućava visoko produktivno cijepanje prepiljenih cjepanica različitih promjera i dužina bez prilagođavanja stroja. Bez dodatne uložene energije potrebne za cijepanje, drva očisti od grančica i postavlja ih na transportne palete.

PREDNOSTI:
✓ svako pomicanje cilindra je iskorišteno
✓ strojni utovar i dodavanje cjepanica
✓ očistena drva i postavljanje na palete
✓ jednostavno, sigurno i lagano rukovanje
✓ malo prostora za spremanje
✓ robusta konstrukcija
✓ Patent SI 24385 A
✓ Dvije patentne prijave
✓ Zlatna medalja AGRA 2014
✓ Zlatna nagrada INOVACIJA 2014 RGZC

Vodoravni dvostrani stroj za cijepanje ROBUST 600, namijenjen je cijepanju prepiljenih cjepanica do 550 mm dužine i promjera do 600 mm. ROBUST 600 omogućava visoko produktivno cijepanje prepiljenih cjepanica različitih promjera i dužina bez prilagođavanja stroja.

Utovar i dodavanje cjepanica mehanički je proces, odvajanje već iscijepanih drva automatski se odvija nakon svakog cijepanja. Cijepani komadi pomiču se uzduž stroja za cijepanje, a na lijevoj i desnoj strani automatski se slažu na transportne palete. Prije odlaganja drva očiste od grančica. Rezultati su kompaktno upakirana drva u mrežastim vrećama, što osjetno ubrzava proces sušenja.

POJEDINOSTI:
Sklop za cijepanje koji se nalazi na stroju, iznad kućišta ima namješten pritiskač koji se pomiče uzduž stola za cijepanje, sve do kompleta noževa smještenih na obje strane stola za cijepanje. Svaki komplet noževa na suprotnoj strani ima stol za odlaganje.
Na pritiskač je namješten okvir za dodavanje čiji je donji rub montiran u ravnini gornjeg dijela kompleta noževa i gornjeg dijela stola za odlaganje, na svakoj strani stola za cijepanje. Širina okvira za dodavanje jednaka je širini stola za cijepanje, dužina na jednoj strani pritiskača jednaka je dužini kompleta noževa i stola za odlaganje.
Komplet noževa na gornjem dijelu, koji se nalazi u širini stola za cijepanje, ima vodoravni nož i više okomitih noževa.

Radno mjesto ROBUST 600
Tijek rada sklopa za cijepanje vodoravnog stroja, započinje se s punjenjem praznog stola za cijepanje na strani koja se nalazi između pritiskača i kompleta noževa. Naprava za podizanje vodoravnog stroja za cijepanje i za podizanje prepiljenih cjepanica s tla, samostalno odlaže cjepanice u područje za cijepanje.
Nakon puštanja u rad, pritiskač sve cjepanice gura prema kompletu noževa. Vodoravni nož za cijepanje najprije cijepa donje dijelove cjepanica, koje se postavljaju između okomitih i vodoravnih noževa, te odlažu na stol za odlaganje.
Gornji dio cjepanica postavlja se na stol za odlaganje.

Punjenje ROBUST 600
Prije pomicanja pritiskača u suprotnom smjeru, prazan stol za cijepanje puni se na strani koja se nalazi između pritiskača i kompleta noževa smještenih na suprotnoj strani.
Uključivanjem funkcije za suprotni smjer pritiskač cjepanice gura prema kompletu noževa na suprotnoj strani. Tijekom pomicanja u suprotnom smjeru, okvir za dodavanje cjepanica i komplet noževa pomiče na prazan stol za cijepanje.
Proces pomicanja pritiskača s okvirom za dodavanje se nastavlja sve dok mjesto za cijepanje nema više cjepanica, odnosno, dok se početno punjenje ne iscjepa.

Pomicanje pritiskača ROBUST 600
Cijepana drva pomiču se na transportnu traku, koja na jednom kraju ima napravu za odvajanje. Napravu za odvajanje tvori više stupova namještenih uz kliznu ravninu pomične trake. Broj stupova se mijenja s obzirom na intenzitet čišćenja grančica. Za potpuno čišćenje namjestimo malo stupova, a za djelomično čišćenje možemo namjestiti dodatne stupove. Ako ne želimo čišćenje, uz i preko stupova se može postaviti lim.
S tim strojem za cijepanje produktivnost cijepanja 2x je veća od uobičajenih postupaka jer cilindar nema “mrtvog” hoda. Jer je postavljanje cjepanica i njihovo odvajanje mehanizirano, radnik na stroju se ne umara. Stroj za cijepanje istovremeno obavlja dvostruki rad. Bez dodatne uložene energije potrebne za cijepanje, drva očisti od grančica i postavlja ih na transportne palete.

Za sva dodatna pitanja, nazovite nas 099 299 55 99. Ako želite vidjeti našu proizvodnju i demo prezentaciju, nazovite nas, da dogovorimo termin.

Ukoliko želite možemo vam pripremiti i ponudu za dijelomično ili ukupno financiranje.

Mogućnost grešaka kod unosa, za točnost podataka i stanje zaliha provjerite kod prodavača, za pravopisne greške ne odgovaramo!

ŽELITE BITI NA TEKUĆEM O SVIM NAŠIM PRODAJNIM AKTIVNOSTIMA I NOVOSTIMA LAJKAJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU:
FORESTAGRO.COM.

*Cijena je za kardanski Robust 600 bez dodatne opreme.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 8.242,09 €
Država: Hrvatska
Županija: Krapinsko-zagorska
Datum objave oglasa: 05.04.2017.
Datum izmjene oglasa: 05.02.2019.
Pregleda: 809
Šifra oglasa: 33040

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas