Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Radnik / radnica na pogrebnim uslugama

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: MIHOVLJAN, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 4
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 4.7.2019.
Natječaj vrijedi do: 12.7.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju Odluke Direktora GKP ČAKOM d.o.o. broj 259/19 od 04.07.2019. godine objavljuje se sljedeći


NATJEČAJ
za prikupljanje ponuda za radno mjesto

RADNIK NA POGREBNIM USLUGAMA
  • 4 izvršitelja-


    Uvjeti:
  • 1. ili 2. stupanj stručne spreme


    Kandidati su dužni uz ponudu priložiti:
    - životopis,
    - presliku domovnice i rodnog lista,
    - presliku svjedodžbe o završenoj osnovnoj/srednjoj školi

    Nude se redovita stimulativna primanja, naknada troškova prijevoza, naknada za pripravnost i isplata kolektivnih prava (božićnica, regres, uskrsnica, dar za djecu, neoporeziva nagrada).

    Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14 i 39/18), dužni su se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.


    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji, a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:

    https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

    Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti prilikom zapošljavanja po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).


    Pismene ponude na natječaj s dokazima o ispunjenju uvjeta podnose se GKP ČAKOM d.o.o., Mihovljanska 10, Mihovljan (s naznakom natječaj za radno mjesto „RADNIK NA POGREBNIM USLUGMA“) u roku od 8 dana od dana objave natječaja.

    S odabranim kandidatima sklopiti će se ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od godine dana, uz probni rok od 3 mjeseca.
GKP ČAKOM d.o.o. zadržava pravo ne odabrati ni jednog kandidata i poništiti ovaj natječaj u bilo kojem trenutku i bez postojanja opravdanog razloga.
U slučaju poništenja ovog natječaja društvo nikome ne odgovara za bilo kakvu štetu.




Poslodavac


Poslodavac: GRADSKO KOMUNALNO PODUZEĆE ČAKOM D.O.O.
Kontakt:
  • pismena zamolba: MIHOVLJANSKA 10, MIHOVLJAN



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 20.05.2019.
Datum izmjene oglasa: 05.07.2019.
Pregleda: 20
Šifra oglasa: 43224

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas