Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje Veterinarski tehničar

Pučko otvoreno učilište Andragog Zagreb

Kontakt - Pučko otvoreno učilište Andragog Zagreb

Pučko otvoreno učilište Andragog Zagreb
Varšavska 17, 10000 Zagreb
mob: +385 91 226 0000
tel: +385 1 551 5874

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Program za veterinarske tehničare omogućava obrazovanje srednjeg stručnog kadra u veterinarskoj struci u skladu s nacionalnom klasifikacijom zanimanja. Tijekom obrazovanja polaznici se osposobljavaju za obavljanje svih veterinarskih poslova, a koji nisu vezani uz postavljanje dijagnoze  i propisivanje terapije, te za laboratorijske poslove tehničke naravi.

Opis poslova

Veterinarski tehničari obavljaju tehničke poslove preventive zaraznih i invazionih bolesti, nadzor nad održavanjem  prikladnih veterinarsko sanitarnih uvjeta u postupku sa životinjama, njihovim proizvodima i otpacima, te sredstvima za liječenje i zaštitu životinja, pripremu životinja za pregled i liječenje, pridržavanje ili sputavanje životinja pri tretmanu, kastraciju odojaka, provedbu tehničkih poslova pri umjetnom osjemenjivanju, pomoć pri porođaju, njegu mladunčadi, čuvanje lijekova i cjepiva, pomoć pri razudbi lešina, uzimanje, pakiranje i slanje materijala za dijagnostičke pretrage, izvođenje jednostavnijih pretraga, pripremu instrumenata i pribora za pregled i zahvate koje izvodi veterinar.

U obavljanju navedenih poslova veterinarski tehničari služe se različitom opremom i priborom za rad sa životinjama njihovim proizvodima i otpacima (veterinarski instrumenti, pribor i sredstva za dijagnostiku, sredstva i pribor za umjetno osjemenjivanje, sredstva i pribor za obuzdavanje životinja, pribor za aplikaciju lijekova i cjepiva, sterilizatori itd.).

Uvjeti upisa

  • U program stjecanja srednje stručne spreme za zanimanje Veterinarski/a tehničar/ka mogu se upisati polaznici koji imaju završenu osnovnu školu i najmanje 15 godina života, te liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova Veterinarski/a tehničar/ka. 
  • Za upis u program prekvalifikacije za zanimanje Veterinarski/a tehničar/ka polaznik mora imati završenu srednju školu i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova Veterinarski/a tehničar/ka.

Potrebno je dobro psihofizičko i fizičko zdravlja, posebno dar sluha i vida, dobra koordinacija pokreta, psihička stabilnost i osjećaj odgovornosti, sposobnost za ophođenje sa životinjama i ljudima, ljubav prema životinjama.

Predbilježbe za program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje veterinarski tehničar su započele!

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: 01/551 5874 i 091/226 0000 ili putem e-mail adrese: zagreb@andragog.hr

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju!

Info

Kategorija: Edukacije i osposobljavanja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 03.09.2019.
Pregleda: 63677
Šifra oglasa: 44268

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas