Prerada, čišćenje i skladištenje sirovina (žitarica/uljarica) iz ekološkog uzgoja

Cijena: na upit

Opis

Nadovezujući se na sve veće širenje ekološke proizvodnje i potrebom za uskladištenje usjeva proizašlih iz ekološke proizvodnje PPK Valpovo uveo je zasebnu liniju za prijem, sušenje, čišćenje i skladištenje ekoloških proizvoda odnosno ekoloških žitarica i uljarica.

Kapacitet skladištenja iznosi 5.160 tona, te je na ovakav način preuređeno 16 silosnih ćelija kapaciteta od 90 do 400 tona, a cijela linija ima i svoju sušaru.

Cjelokupna linija skladištenja posjeduje certifikat za ekološko skladištenje te i ovim putem pozivamo zainteresirane koji posjeduju certificiranu ekološku proizvodnju žitarica i uljarica da nam se obrate s povjerenjem.

To potvrđuje i akreditirano kontrolno tijelo Bioinspekt d.o.o. iz Osijeka koji svake godine radi provjere u procedurama, dokumentaciji i postrojenjima PPK Valpovo d.o.o. te izdaje certifikat za preradu, čišćenje, sušenje i skladištenje sirovina ekoloških žitarica i uljarica.

Nakon ciklusa investiranja i uspješne certifikacije, mi smo danas najveći domaći eko silos za žitarice i uljarice. Investicije uključuju novu nagibnu rampu na jednom od postojećih usipnih koševa, povećanje kapaciteta dva usipna koša i novu elevatorsku liniju sa prečistačem kapaciteta 100 tona/sat, obnovu zastarjele kolne vage te nabavku nove sonde za ispitivanje uzoraka . S ovim investicijama povećali smo brzinu prijema žitarica i uljarica za nekoliko puta, a što će naši poslovni partneri i kooperanti sigurno znati cijeniti.

Svi zainteresirani proizvođači ekoloških uljarica i žitarica dodatne informacije mogu dobiti putem e-maila branimir.horvat@valpovo-ppk.hr i/ili broj telefona +385 98 253 229.

Info

Kategorija: Usluge i ostalo
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 12.06.2019.
Datum izmjene oglasa: 16.12.2020.
Pregleda: 242
Šifra oglasa: 43480

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas