Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pomoćni radnika/pomoćna radnica u organizaciji manifestacija

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: STUBIČKE TOPLICE, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 4.5.2021.
Natječaj vrijedi do: 11.5.2021.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Stubičke Toplice prepoznatljiva su ekološka destinacija kontinentalne Hrvatske. Svojim posebnostima: bogatom kulturnom baštinom, ljekovitim termalnim izvorima, brežuljcima Kapelščakom i Kamenjakom ispunjenim povijesnim pričama, jezerom Jarki, šetnicama, parkovima, bioraznolikošću Parka prirode Medvednica, Stubičke Toplice privlače brojne izletnike, turiste i planinare.
U skladu s time potrebno je na povijesno poučnoj stazi Kamenjak zamijeniti dotrajale drvene putokaze novima, pobojati drvene edukativne table koje se nalaze uz stazu, očistiti klupe i stolove na odmorištima uz šetnicu. Oko raspela ukloniti izgorjele lampaše i lampione te uvenulo cvijeće. Također je potrebno posaditi cvijeće oko kapelice Sv. Katarine na brdu Kapelščak, koja je poznata kao mjesto gdje se odvijala završna borba Seljačke bune 1573. godine i kao takva privlači brojne posjetitelje, te očistiti spomen ploču Seljačkoj buni.
Dugogodišnjim investicijskim ulaganjima u razna programska područja Općina Stubičke Toplice razvila se u kvalitetnu i društveno odgovornu lokalnu zajednicu, ugodnu za život, te je jedna od rijetkih koja bilježi porast broja stanovništva. Kontinuirano djeluje u cilju podizanja kulture življenja, uvažavajući pri tome potrebe svojih stanovnika.
2018. godine Stubičke Toplice prvi puta su postale mjesto događanja prvog zagorskog uličnog festivala – Malog uličnog festivala, popularno zvani „MUF“, i time ponudile posjetiteljima novi i osvježavajući kulturno-turistički proizvod. Festival je bio iznimno uspješan i privukao je velik broj posjetitelja i izvan granica Krapinsko-zagorske županije.
Mali ulični festival ponovio je uspjeh i 2019. godine, dok je 2020. godine, zbog globalne pandemije bolesti COVID-19, manifestacija otkazana. Međutim, u tijeku su pripreme za Mali ulični festival 2021., koji se ove godine planira održati u nešto manjem obujmu, uz ograničavanje broja posjetitelja, u skladu sa epidemiološkim mjerama. Na festivalu će se posjetiteljima ponuditi kulturni i zabavni sadržaji, uz bogatu gastronomsku ponudu domaćih ugostitelja i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
Općina je pokrovitelj i tradicionalne jesenske manifestacije Gljivarenje v Stubakima, koja se svake godine održava u Parku vozača Pila uz Sljemensku cestu, te koja svake godine ima sve veći broj posjetitelja. Ljubitelji prirode i gljivarenja, posjetitelji i izletnici stižu „gljivarskim cugom“ iz Zagreba ili u vlastitom aranžmanu. Potom posjetitelji polaze u samostalno ili organizirano branje gljiva šumama Parka prirode Medvednica, te kreiraju svoje gljivarske košarice. Posjetitelji svake godine mogu uživati u gljivarskom, lovačkom i ribljem kotliću, kao i ostalim gastronomskim delicijama. Osim gastro ponude dostupna je i raznovrsna ponuda domaćih eko-etno-eno proizvoda i predstavljanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava topličkog kraja te likovna radionica umjetnika topličkog kraja.
Osim te dvije najveće manifestacije, Općina je pokrovitelj i (su)organizator brojnih drugih događanja tijekom cijele godine. Primjerice, likovna kolonija, izložbe, koncerti, te razna druga kulturna događanja i sportska natjecanja.
Kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje programa navedenih manifestacija, potrebno je angažirati osobu koja će usmjeravati posjetitelje, mjeriti im temperaturu na ulazu, brinuti da posjetitelji prilikom ulaska dezinficiraju ruke sredstvom za dezinfekciju, paziti da broj posjetitelja ne prelazi dozvoljeni broj istih.
Nadalje, osoba uključena u javni radi obavljat će poslove oko postavljanja turističkih putokaza, dopreme štandova i drugog materijala i opreme za manifestacije, usmjeravanje prometa prilikom održavanja manifestacija, koordinacija sa udrugama građana koje sudjeluju na manifestacijama, briga za posjetitelje, kako bi im doživljaj manifestacije bio što ljepši i ugodniji, s naglaskom na osjećaj sigurnosti.
Po završetku manifestacije, očistit će javne i zelene površine, isprazniti koševa za smeće te zbrinuti prikupljeni otpad, kako bi se mjesto održavanja manifestacije vratilo u prvobitno stanje


Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA STUBIČKE TOPLICE
Kontakt: pisana zamolba: VIKTORA ŠIPEKA 16, 49 244 STUBIČKE TOPLICE

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 03.05.2021.
Datum izmjene oglasa: 12.05.2021.
Pregleda: 12
Šifra oglasa: 50324

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas