Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni redar/redarica / prometni redar/redarica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: STARI JANKOVCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja:
  • Na određeno; novootvoreni poslovi
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 15.4.2019.
Natječaj vrijedi do: 24.4.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije:

REPUBLIKA HRVATSKA
VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
OPĆINA STARI JANKOVCI
Jedinstveni upravni odjel KLASA: 112-03/19-01/03 URBROJ: 2188/10-04/1-19-01 Stari Jankovci, 12. travnja 2019.godine


Na temelju članka 28. i 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine RH br. 86/08, 61/11, 04/18, u daljnjem tekstu: Zakon), Pravilnika o unutarnjem redu (Službeni vjesnik Vukovarsko – srijemske županije 8/16, 12/17, 9/18, 11/18, 2/19 – u daljnjem tekstu: Pravilnik) i prihvaćanja Programa javnog rada od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Stari Jankovci objavljuje:

OGLAS
za izbor i prijam


u Jedinstveni upravni odjel Općine Stari Jankovci radi obavljanja poslova na slijedećim radnim mjestima:
REDNI BROJ 1. Javni radovi – 8 namještenika, na određeno vrijeme do 6 mjeseci
REDNI BROJ 2.Poljoprivredni redar/prometni redar, na određeno vrijeme do 6 mjeseci
uz mogućnost produženja do maksimalno 6 mjeseci
REDNI BROJ 3.Knjigovodstveni referent, na određeno vrijeme do 6 mjeseci uz
mogućnost produženja do maksimalno 6 mjeseci
Pristupnici oglasa za izbor i prijem moraju ispunjavati opće uvjete propisane člankom 12. Zakona:
1. punoljetnost
2. hrvatsko državljanstvo
3. zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta
Osim općih uvjeta, pristupnici moraju udovoljavati posebnim uvjetima propisanim Pravilnikom, te ciljevima mjera javnog rada.
Pristupnici na RADNO MJESTO 1. moraju ispunjavati sljedeće posebne uvjete za prijam u službu: - dugotrajno nezaposlene osobe, osobe s invaliditetom, osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada, mlade osobe i to;
- bez obzira na duljinu prijave u evidenciju: hrvatski branitelji, djeca i supružnici poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, žrtve seksualnog nasilja u ratu, hrvatski povratnici/useljenici iz hrvatskog iseljeništva, roditelji s 4 i više malodobne djece, roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti, roditelji udovci i roditelji djeteta bez upisanog drugog roditelja, osobe bez stečene kvalifikacije, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilant i stranac pod supsidijarnom, odnosno privremenom zaštitom kao i članovi njegove obitelji, mlade osobe koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječeni ovisnici o drogama, povratnici s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, osobe uključene u probaciju, Romi, beskućnici/e, osoba koja pripada etničkoj manjini u državi članici i potreban joj je razvoj jezičnog profila, profila stručnog usavršavanja ili profila radnog iskustva da bi poboljšala izglede za pristup stalnom zaposlenju
- mlade osobe do 29 godina prijavljene u evidenciju do 4 mjeseca,
- mladi do 25 godina prijavljeni u evidenciju dulje od 6 mjeseci,
- mladi do 29 godina prijavljeni u evidenciju dulje od 12 mjeseci,
- osobe starije od 50 prijavljene u evidenciju dulje od 6 mjeseci,
- osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih 3 i više godina.
Osobe koje su bile uključene u javni rad u protekle tri godine više od 12 mjeseci ne mogu biti uključene u javni rad.
Pristupnici za radno mjesto pod REDNIM BROJEM 2) srednja stručna sprema poljoprivrednog smjera, najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit, položen vozački ispit B kategorije.
Pristupnici za radno mjesto pod REDNIM BROJEM 3) srednja stručna sprema ekonomskog smjera, najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima - pristupnici koje su radili na istim poslovima i poznaju proračunsko računovodstvo, te knjigovodstvo EU projekata, položen državni stručni ispit i položen vozački ispit B kategorije.
U službu ne mogu biti primljene osobe za koje postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona.
Služba se zasniva na određeno vrijeme od 6 mjeseci uz eventualni produžetak za najduže još 6 mjeseci uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca – za radna mjesta pod REDNIM BROJEVIMA 2. i 3.
Na oglas se mogu javiti osobe oba spola, a izrazi koji se koriste u oglasu za osobe u muškom rodu uporabljeni su neutralno i odnose na muške i ženske osobe.
Pristupnici su uz prijavu na oglas obvezni priložiti slijedeće:
* životopis
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice)
  • dokaz o radnom iskustvu – elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • uvjerenje da se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za radna mjesta pod REDNIM BROJEM 1.
  • dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe) za radna mjesta pod REDNIM BROJEVIMA 2. i 3.
  • dokaz o radnom iskustvu (preslika ugovora, rješenja ili potvrde poslodavca i sve drugo što može služiti kao dokaz traženog) za radna mjesta pod REDNIM BROJEVIMA 2. i 3.
  • vlastoručno potpisanu izjavu da za prijam u službu ne postoji zapreke iz članka 15. i 16. Zakona (izjavu nije potrebno ovjeravati) za radna mjesta pod REDNIM BROJEVIMA 2. i 3.
  • uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ( ne starije od tri mjeseca) – za radna mjesta pod REDNIM BROJEVIMA 2. i 3.
  • za radno mjesto pod REDNIM BROJEM 2. presliku vozačke dozvole

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a pristupnik koji bude izabran dužan je prije donošenja rješenja o prijmu dostaviti u izvorniku ili ovjerenom presliku svu traženu dokumentaciju kao i potvrdu o zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta.
Svi pristupnici su dužni priložiti uz prijavu i potpisanu Izjavu o suglasnosti o korištenju osobnih podataka koja se može preuzeti na stranicama Općine Stari Jankovci (www.o-jankovci.hr) nastavno na ovaj oglas.
U prijavi za oglas navode se osobni podaci podnositelja (ime i prezime, OIB, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela, e-adresa) i naziv radnog mjesta na koji se kandidat prijavljuje uz vlastoručni potpis i uz popis priloženih priloga.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno u prijavi priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Pristupnik koji može ostvariti pravo prednosti kod prijma u službu sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj: 121/2017), članku 48. F. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj: 33/92, 77/92, 27/93, 58/93,2/94, 108/95, 108/96, 103/03 i 148/13) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj: 157/13,154/14 i 39/18), dužan se u prijavi na oglas pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Pristupnik koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj: 121/2017), uz prijavu na oglas dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva branitelja: https://gov.hr/UserDocsImages/Moja%20uprava/Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ovog oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas i njezina se prijava neće razmatrati, niti će podnositelji nepotpunih prijava biti pozvani na dopunu prijave. Osobi koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, dostaviti će se pisana obavijest.
Sa prijaviteljima prijavljenim na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za radna mjesta 2. i 3. provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju i to putem testiranja i intervjua. Intervju se provodi samo s prijaviteljima koji su ostvarili najmanje 50% bodova na pisanom testiranju. Ukoliko prijavitelj ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, te literatura (pravni i drugi izvori) za pripremanje prijavitelja za pisano testiranje biti će objavljeni na službenoj stranici Općine Stari Jankovci (www.o-jankovci.hr) . Na istoj web stranici objavit će se i vrijeme i mjesto održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti prijavitelja, najmanje pet dana prije održavanja provjere. Prijave s prilozima dostavljaju se u roku od osam dana od dana objave oglasa na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu:
Općina Stari Jankovci, Dr. Franje Tuđmana 1, 32241 Stari Jankovci.
O rezultatima oglasa prijavitelji će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Po raspisanom oglasu ne mora se izvršiti izbor te se u tom slučaju donosi odluka o poništenju oglasa: Protiv odluke o poništenju oglasa nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova.
Pročelnica JUO:
____________________________
Dubravka Vrselja, struč.spec.admin.publ.


Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA STARI JANKOVCI
Kontakt:
  • pismena zamolba: 32 241 STARI JANKOVCI, DR. F. TUĐMANA 1



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 15.04.2019.
Datum izmjene oglasa: 16.04.2019.
Pregleda: 38
Šifra oglasa: 42804

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas