Panon Starter Perfect Pro - gnojivo

Agrimatco d.o.o.

Kontakt - Agrimatco d.o.o.

Agrimatco d.o.o.
Jelengradska 12, 31550 Petrijevci
tel: +385 31 398 027
fax: +385 31 398 028

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

PS Perfect Pro je specijalno dizajnirano gnojivo sa visokim sadržajem lako dostupnog fosfora koje u svomsastavu ima gljivu Trichodermu asperellum.
Ova kombinacija, koja takođe sadrži sumpor i cink, obezbeđuje dobru ishranu i biološku zaštitu korijenovog sustava biljke, te utječe na rast, povećanje kvalitete i prinosa ratarskih kultura (kukuruz, suncokret, šećerna repa).
PS Perfect Pro je jedinstven proizvod koji promiče brzi rast biljke i zdrav život tla. Fosfor i cink koji se nalaze u proizvodu odgovorni su za brzo i snažno ukorjenjivanje pripremajući korijen za otpornost na štetne gljivice.Gljiva Trichoderma asperellumsoj T 34 ima biostimulativni učinak.
Ovaj proizvod sadrži gotovo dvostruko više Trichoderma asperellum i njegovog snažnijeg soja gljiva T34, te na taj način učinkovitije stvara nepovoljne uvjete za štetne gljivice iz tla (npr. Sklerotija, fusarium), što rezultira brzomobnavljanju mikrobiološke ravnoteže u tlu.

Primjena:
Kukuruz, suncokret, zimska pšenica – doza: 20-40 kg/ha Trichoderma asperellum, brzorastuća gljiva koja živi u tlu, prirodni je neprijatelj zemljišnih patogena. Svojim enzimima koji razgrađuju stanice izravno napada fusarij, sivu plijesan, bijelu plijesan i fitoftoru.
Sredstvo djeluje u roku od 5-7 dana, ovisno o vlažnosti zemljišta i temperature, pa tako treba prilagoditi i primjenu. Nema negativan utjecaj na ljude, životinje i okoliš. Operativno je siguran i ne stvara otrovne ostatke u tlu. Ne preporuča se miješanje sa fungicidima.

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.06.2020.
Datum izmjene oglasa: 09.04.2021.
Pregleda: 118
Šifra oglasa: 47306

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas