Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Panon Starter Perfect Pro - gnojivo

Agrimatco d.o.o.

Kontakt - Agrimatco d.o.o.

Agrimatco d.o.o.
Jelengradska 12, 31550 Petrijevci
tel: +385 31 398 027
fax: +385 31 398 028

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

PS Perfect Pro je specijalno dizajnirano gnojivo sa visokim sadržajem lako dostupnog fosfora koje u svomsastavu ima gljivu Trichodermu asperellum.
Ova kombinacija, koja takođe sadrži sumpor i cink, obezbeđuje dobru ishranu i biološku zaštitu korijenovog sustava biljke, te utječe na rast, povećanje kvalitete i prinosa ratarskih kultura (kukuruz, suncokret, šećerna repa).
PS Perfect Pro je jedinstven proizvod koji promiče brzi rast biljke i zdrav život tla. Fosfor i cink koji se nalaze u proizvodu odgovorni su za brzo i snažno ukorjenjivanje pripremajući korijen za otpornost na štetne gljivice.Gljiva Trichoderma asperellumsoj T 34 ima biostimulativni učinak.
Ovaj proizvod sadrži gotovo dvostruko više Trichoderma asperellum i njegovog snažnijeg soja gljiva T34, te na taj način učinkovitije stvara nepovoljne uvjete za štetne gljivice iz tla (npr. Sklerotija, fusarium), što rezultira brzomobnavljanju mikrobiološke ravnoteže u tlu.

Primjena:
Kukuruz, suncokret, zimska pšenica – doza: 20-40 kg/ha Trichoderma asperellum, brzorastuća gljiva koja živi u tlu, prirodni je neprijatelj zemljišnih patogena. Svojim enzimima koji razgrađuju stanice izravno napada fusarij, sivu plijesan, bijelu plijesan i fitoftoru.
Sredstvo djeluje u roku od 5-7 dana, ovisno o vlažnosti zemljišta i temperature, pa tako treba prilagoditi i primjenu. Nema negativan utjecaj na ljude, životinje i okoliš. Operativno je siguran i ne stvara otrovne ostatke u tlu. Ne preporuča se miješanje sa fungicidima.

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.06.2020.
Datum izmjene oglasa: 09.04.2021.
Pregleda: 166
Šifra oglasa: 47306

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas